header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Open Source Intelligence (OSINT) Markt zal naar verwachting USD 32,86 miljard bereiken bij een CAGR van 20,6% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 13, 2022 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde open source intelligence markt naar verwachting een CAGR van 20,6% registreren van 2020 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 32,86 miljard in 2030.

Het toenemende gebruik van de dienst door overheidsinlichtingen, militaire inlichtingendiensten en defensie-inlichtingendiensten om de operationele effectiviteit van de organisaties te vergroten, voedt de wereldwijde open-source inlichtingenmarkt. Elke regering of militaire inlichtingendienst heeft gegevens en informatie nodig omdat deze kunnen worden omgezet in bruikbare inlichtingenkennis die misdaden, fraude, corruptie en terrorisme kan stoppen. De wens voor gegevensverzameling uit openbaar toegankelijke bronnen om cruciale zakelijke inzichten te verkrijgen, zal de groei van de industrie stimuleren. Met behulp van OSINT kunnen bedrijven de tactieken van hun rivalen beter begrijpen en tegenmaatregelen nemen om hun marktaandeel te vergroten en een breder spectrum van klanten aan te spreken. De vraag naar cloudgebaseerde OSINT onder kmo’s en de toegenomen acceptatie van open-source intelligence-oplossingen bij tal van bedrijven stimuleren de groei van de open-source intelligence-markt.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4545 

Open Source Intelligence Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 32,86 miljard
Groei: CAGR van 20,6% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de markt voor open-source-intelligence-markt in 2021. Vanwege de toename van het gebruik van open-source intelligentie in verschillende organisaties in de Verenigde Staten en Canada. Dit kan worden toegeschreven aan de verhoogde inspanningen van de overheid om risicobeheer, kennisbeheer en preventie van cybercriminaliteit te versterken om misdaden zoals fraude, corruptie en terrorisme af te schrikken en bijgevolg de marktuitbreiding te stimuleren.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een lucratieve groei in de markt voor de open-source intelligentiemarkt registreren. Het gebied wordt erkend als een van de beste marktplaatsen voor open-source informatie vanwege het gebruik van OSINT door verschillende cyberbeveiligingsbedrijven en militaire en defensie-inlichtingen. De grote bedrijven op dit gebied richten zich op het vinden en implementeren van oplossingen die hun bedrijf in staat stellen om geavanceerde datavoorbereidings- en reinigingstechnieken te gebruiken.

Open Source Intelligence Marktsegmentatie

De wereldwijde open source intelligence markt is onderverdeeld in sourcetype, applicatie en eindgebruiker.

Op basis van het brontype is de markt gesegmenteerd in media, internet, openbare overheidsgegevens, professionele en academische publicaties, commerciële en andere. Het mediasegment was in 2021 goed voor een groot deel van de markt. Om succesvol met haar publiek te communiceren, zijn de media cruciaal. Voorbeelden van dit soort gegevensbronnen zijn gedrukte media, nieuwsmedia, fotografie, film, omroep, digitale media, reclame en sociale media. Gedrukte media omvatten kranten, tijdschriften, billboards, posters, hamsters en flyers.

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/open-source-intelligence-market-4545 

Op basis van technieken is de markt gesegmenteerd in tekstanalyse, video-analyse, sociale analyse, geospatiale analyse, beveiligingsanalyses en andere. Bovendien heeft de categorie beveiligingsanalyses een aanzienlijk marktaandeel in 2021 en zal deze naar verwachting in de prognoseperiode aanzienlijk groeien. De behoefte aan open-source inlichtingen om misdaden te bestrijden, waaronder terrorisme, drugshandel, criminaliteit, witwassen, corruptie, mensenhandel en cyberbeveiliging, is verantwoordelijk voor de uitbreiding van het segment. Daarnaast zal de markt voor social media analytics flink stijgen door het stijgende aantal social media.Gebruikers. De proliferatie van open-source informatie zal naar verwachting worden uitgebuit door de toename van fraude met sociale media om het risicobeheer te verbeteren en de marktgroei te versnellen.

Op basis van eindgebruikers is de markt gesegmenteerd in inlichtingendiensten van de overheid, militaire en defensie-inlichtingendiensten, cyberbeveiligingsorganisaties, wetshandhavingsinstanties, financiële diensten, particuliere gespecialiseerde bedrijven en anderen. Het segment van de inlichtingendiensten van de overheid was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt. Het toenemende gebruik van de dienst door overheidsinlichtingen, militaire inlichtingendiensten en defensie-inlichtingendiensten om de operationele effectiviteit van de organisaties te vergroten, voedt de wereldwijde open-source inlichtingenmarkt.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4545 

Open Source Intelligence Industry Belangrijke spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Digital Clues, Alfresco Software, Inc., Octogence Tech Solutions Pvt. Ltd., Palantir Technologies Inc., Recorded Future, Inc, Google Llc, Maltego Technologies Gmbh, Offsec Services Limited, Expert System S.P.A., Thales Group.

Andere trending rapporten: 

Metaverse Markt

Gezondheidszorg in Metaverse Markt

Live Streaming Markt

Mixed Reality Markt

5G-infrastructuurmarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com 
Internet: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Open Source Intelligence (OSINT) Market,Open Source Intelligence Market,OSINT Market,Open Source Intelligence (OSINT) Market Share,Open Source Intelligence (OSINT) Market Size,Open Source Intelligence (OSINT) Market Growth,Open Source Intelligence (OSINT) Market Outlook,Open Source Intelligence (OSINT) Market Analysis