header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Airless Tires Marktsegmenten Analyse, Wereldwijde eisen, Regio’s, Grootte, Groeifactoren, Top Manufacturers Trends en Industrie Forecast 2030

Dec 13, 2022 5:00 PM ET

Airless Tires Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 per type (radiaalbanden en biasbanden), voertuigtype (tweewieler, personenauto’s, licht / zwaar industrieel / commercieel en vrachtwagens en bussen), materiaaltype (rubber en plastic), bandenmaat ( 35 inch), Verkoopkanalen (OEM en aftermarket) en regio – prognose tot 2030

Airless Tires Marktoverzicht:

Bovendien wordt verwacht dat de wereldwijde Airless Tires-markt zal toenemen met een CAGR van 9%, met een waarde van USD 63,6 miljoen over de geschatte verwachte tijd van 2022-2030.

De markt voor bedrijfsvoertuigen zal naar verwachting enorme winsten zien in de prognoseperiode en, als gevolg daarvan, de groeiende inspanningen van de spelers om airless of niet-luchtbanden voor bedrijfsvoertuigen te introduceren. De stijgende vraag naar banden om de zware wegomstandigheden in zware voertuigen te doorstaan, zal de marktgroei echter zeker ondersteunen. Airless banden worden over het algemeen gebruikt in de auto-industrie; ze hebben echter een sterk draagvermogen, rijprestaties en milieuvriendelijkheid. Aan de andere kant gebruikt de fabrikant dergelijke soorten banden om de behoefte aan reservebanden en de hoge productiviteit in de toepassingen die betrekking hebben op de productie-, landbouw-, bouw- en mijnbouwsectoren te elimineren.

Airless Tires Markt Belangrijkste Spelers

  • Bridgestone Corporation (Japan)
  • Hankook Tire (Zuid-Korea)
  • The Goodyear Tire and Rubber Company (VS)
  • Pirelli (VS)
  • Sunitomo Rubber Industries (Japan)
  • Amerityre Corporation (VS)
  • Michelin (Frankrijk)
  • Toyo Tire and Rubber Co Ltd (Japan)
  • Cooper Tire (VS)
  • Tannus Ltd. (Korea) e.a.

 

Vraag een gratis voorbeeld van rapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6910

Airless Tires Industrial Nieuws:

  • Kaders zoals CAFÉ en normen die wereldwijd door EPA en NHTSA zijn vastgesteld, eisen hogere kilometercijfers om de uitstoot van de voertuigen te verminderen. Volgens het laatste kader dat in 2012 in de Verenigde Staten is geïntroduceerd, heeft het gemiddelde brandstofverbruik van de autofabrikanten de komende jaren 35,6 bereikt.

Tijdens de geschatte prognosejaren zal de groeiende aandacht voor de landbouwsector naar verwachting de belangrijkste aanjager van de markt zijn vanwege de toenemende vraag naar landbouwmachines. De noodzaak om de verkeersveiligheid te verbeteren heeft geleid tot de ontwikkeling van luchtloze banden door de hightechindustrie om verkeersongevallen veroorzaakt door lekke banden te voorkomen. De toenemende noodzaak voor robuuste en flexibele banden om enorme schokabsorberende eigenschappen te bieden, drijft de wereldwijde marktvraag naar luchtloze banden aan. Door de wereldwijde uitbraak van de pandemie is de wereldmarkt volledig ingestort. De hele Airless Tires Market heeft een enorm verlies geleden als gevolg van het implementeren van de strikte lockdownprocedure. De markt voor luchtloze banden kampt ook met dit soort problemen tijdens de lockdown.

Airless Tires Marktsegmentatie:

Volgens het laatste marktrapport is de wereldwijde Airless Tires-markt gesegmenteerd in vijf secties: type, materiaal, bandenmaat, voertuigtype, verkoopkanaal en regionale basis. Op basis van de typesectie is de markt ingedeeld in twee typen: radiaal en bias. Volgens de bandenmaat is de markt ingedeeld in vijf soorten minder dan 20 inch, 21-25 inch, 26-30 inch, 31-35 inch en groter dan 35 inch. Op basis van het materiaal is de Airless Tires Market gesegmenteerd in twee categorieën zoals rubber en kunststof. Afhankelijk van het voertuigtype is de wereldmarkt ingedeeld in vier secties tweewielers, personenauto’s, lichte of zware industriële en bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens en bussen. De markt is verdeeld in twee secties: het verkoopkanaal, OEM &aftermarket. Op basis van de regionale sector is de wereldmarkt ingedeeld in vijf secties zoals Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6910

Airless Tires Markt Regionale Analyse:

Het aandeel van het offroadsegment onder de verschillende autobanden zal naar verwachting het hoogst zijn in 2022. Naar verwachting is het ook het grootste segment in 2027; het steeg echter ook met de totale aandelenwaarde van de wereldmarkt. In hetautoproductie en zware industriële sectoren, banden zijn een integraal onderdeel geworden van alle soorten voertuigen. De banden regelen echter de beweging van het voertuig en er zijn veel ongelukken over de hele wereld geweest, alleen vanwege de banden. In de Verenigde Staten worden elk jaar meer dan 700 ongevallen veroorzaakt als gevolg van bandengerelateerde problemen.

INHOUDSOPGAVE

1 SAMENVATTING 16

1.1 ANALYSE VAN DE AANTREKKELIJKHEID VAN DE MARKT 18

1.1.1 WERELDWIJDE MARKT VOOR LUCHTLOZE BANDEN, PER TYPE 18

1.1.2 WERELDWIJDE MARKT VOOR LUCHTLOZE BANDEN, PER MATERIAAL 19

1.1.3 WERELDWIJDE MARKT VOOR LUCHTLOZE BANDEN, PER BANDENMAAT 20

1.1.4 WERELDWIJDE MARKT VOOR LUCHTLOZE BANDEN, PER VOERTUIGTYPE 21

1.1.5 WERELDWIJDE MARKT VOOR LUCHTLOZE BANDEN, PER VERKOOPKANAAL 22

1.1.6 WERELDWIJDE MARKT VOOR LUCHTLOZE BANDEN, PER REGIO 23

2 MARKTINTRODUCTIE 24

2.1 DEFINITIE 24

2.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK 24

2.3 MARKTSTRUCTUUR 25

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE 26

3.1 ONDERZOEKSPROCES 26

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK 27

3.3 SECUNDAIR ONDERZOEK 28

3.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG 29

3.5 TOP-DOWN EN BOTTOM-UP BENADERING 29

3.6 PROGNOSEMODEL 30

3.7 LIJST VAN AANNAMES 31

4 MARKTDYNAMIEK 32

4.1 INLEIDING 32

4.2 BESTUURDERS 32

4.2.1 TOENEMENDE VRAAG NAAR ZUINIGE BANDEN 32

4.2.2 OVERHEIDSVOORSCHRIFTEN MET BETREKKING TOT BANDENETIKETTERING 33

4.2.3 GOEDKEURING VAN DE AFSCHAFFING VAN DE EIS VAN RESERVEBANDEN 33

4.2.4 ANALYSE VAN DE GEVOLGEN VOOR DE BESTUURDER 34

4.3 BEPERKINGEN 34

4.3.1 VERHOGING VAN DE GRONDSTOFPRIJZEN 34

4.3.2 MINDER BETROUWBARE OPTIE 35

4.3.3 EFFECTBEOORDELING VAN BEPERKINGEN 35

4.4 KANS 36

4.4.1 GROEIENDE VRAAG IN VLOTEN 36

4.5 COVID-19-EFFECTANALYSE 36

4.5.1 ECONOMISCHE GEVOLGEN VOOR DE AUTOMOBIELINDUSTRIE 36

4.5.2 GEVOLGEN VOOR DE AUTOMOBIELPRODUCTIE 37

4.5.2.1 ford 37

4.5.2.2 AMERIKAANSE HONDA 37

4.5.2.3 FCA 37

4.5.2.4 KIA 37

4.5.2.5 VOLKSWAGEN 38

…Voortgezet.

Praat met expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/6910

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Airless Tires Market,Airless Tires Market Analysis,Airless Tires Market Size,Airless Tires Market Share,Airless Tires Market Forecast,Airless Tires Market trends,Airless Tires Market Manufacturers,Airless Tires Market Growth,Airless Tires Market demand