header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Programmatic Advertising Market zal naar verwachting USD 137,1 miljard bereiken bij een CAGR van 13,7% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 13, 2022 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde programmatic advertising-markt naar verwachting een CAGR van 13,7% registreren van 2020 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 137,1 miljard in 2030.

De markt voor programmatic advertising groeit snel en zal naar verwachting in de toekomst blijven groeien. Het is een sterk geautomatiseerde vorm van digitale reclame waarbij de technologie optimaal wordt gebruikt. Programmatic advertising omvat het kopen en verkopen van online advertentie-inventaris met behulp van een software of machine. Er zijn geen menselijke transacties of handmatige invoer betrokken bij dit systeem. Met de verspreiding van de nieuwe Covid-pandemie verhogen bedrijven over de hele wereld langzaam hun merkadvertenties door technologie te gebruiken.

Regionale analyse

Azië-Pacific zal naar verwachting in het snelste tempo groeien tijdens het voorspelde tijdsbestek. De regio Azië-Pacific realiseert digitale transformatie door digitale technologieën te integreren in bedrijfsprocessen om nieuwe inkomstengenererende kansen te creëren. De Noord-Amerikaanse regio zal het marktaandeel blijven domineren vanwege het snel groeiende aantal gebruikers van mobiele telefoons en de groeiende bevolking via sociale mediaplatforms.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3134 

Programmatic Advertising Market Report Scope: 

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 137,1 miljard
Groei: CAGR van 13,7% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Marktsegmentatie

De wereldwijde Programmatic Advertising-markt is gesegmenteerd in type, branche en implementatie.

Op basis van het type is op beweging gebaseerde reclame vereist om het grootste deel van de algemene markt te vertegenwoordigen. Movement-based publicizing is een relevante promotie die wordt gedaan op basis van de geschiedenis en vereisten van de klant. Dit deel van de promotie bevat vaak onder andere ontwerpen, logo’s, afbeeldingen en berichten. En de meldingen worden weergegeven op websitepagina’s, berichten en sms-toepassingen (IM).

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/programmatic-advertising-market-3134 

Op basis van de industrie wordt verwacht dat de programmatische advertentiemarkt voor de winkelproducten-, retail- en restaurantindustrie tijdens de prognoseperiode in het hoogste tempo zal groeien. De groei van deze markt kan worden toegeschreven aan de groeiende acceptatie van automatische marketing in de shopperproducten-, retail- en eetgelegenhedenindustrie. Bovendien wordt geavanceerde marketing gebruikt in de winkel- en detailhandel om marketingdiensten te verbeteren, de klantervaring te verbeteren, handelspromoties en kortingen te beheren en loyaliteit te bevorderen.

Op basis van de inzet hebben mobiele telefoons een grote marktomvang. De inzet van mobiele telefoons heeft geresulteerd in een aanzienlijke verandering in advertentiestrategieën, waarbij het mobiele web de belangrijkste verandering ziet. Draagbare advertenties helpen organisaties om items en administraties te verbeteren en klanten te bereiken via sms

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3134 

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Adroll (VS), Adobe Marketing Cloud (VS), AdReady (VS), Choozle (VS), Centro, Inc. (VS), DataXu (VS), Outbrain (VS), DoubleClick (VS), Rubicon Project (VS) en PulsePoint, Inc. (de VS).

Andere trending rapporten: 

Metaverse Markt

IoT-platformmarkt

Cloud Video Streaming Markt

Voice Assistant Markt

Cyber Security Markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com 
Internet: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Programmatic Advertising Market,Programmatic Advertising Market Share,Programmatic Advertising Market Size,Programmatic Advertising Market Growth,Programmatic Advertising Market Trends,Programmatic Advertising Market Value,Programmatic Advertising,Programmatic Advertising Market Analysis,Programmatic Advertising Market Outlook