header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Overzicht van brandstofcelaandrijvingscomponenten, branchegrootte, groeifactoren, regio’s, eisen, analyse en voorspelling van topspelers 2030

Dec 13, 2022 4:00 PM ET

Fuel Cell Powertrain Market Research Report and Growth Analysis 2022 Per component (brandstofcelsysteem, batterijsysteem, aandrijfsysteem, waterstofopslagsysteem en andere), aandrijftype (achterwielaandrijving (RWD), voorwielaandrijving (FWD) en vierwielaandrijving (AWD)) Voertuigtype (personenauto’s, licht bedrijfsvoertuig (LCV), bussen en vrachtwagens), vermogen (minder dan 150 kW, 150-250 kW en meer dan 250 kW) – Prognose tot 2030

Brandstofcel aandrijflijn Marktoverzicht:

Fuel Cell Powertrain Market zal naar verwachting in 2030 USD 7,37 miljard waard zijn, met een CAGR van 71% tijdens de prognoseperiode (2022-2030)

Overheden en milieudienstverleners stellen strengere emissieregels en -wetgeving vast als reactie op de toenemende bezorgdheid over het milieu, die naar verwachting de productiekosten van brandstofefficiënte dieselmotoren in de komende jaren zal verhogen. Als gevolg hiervan zal de categorie nieuwe dieselmotoren voor bedrijfsvoertuigen in de nabije toekomst waarschijnlijk langzaam toenemen. Bovendien dragen traditionele bedrijfsvoertuigen op fossiele brandstoffen, met name vrachtwagens en bussen, bij aan een verhoogde transportemissies. De introductie van bedrijfsvoertuigen met brandstofcellen, die voertuigen met een lage of nul-uitstoot zijn, zal naar verwachting de voertuigemissies van grote bedrijfsvoertuigen minimaliseren.

Brandstofcel aandrijflijn markt Belangrijkste spelers:

  • AVID Technology Ltd (Verenigd Koninkrijk)
  • Ballard Power Systems (Canada)
  • Brown Machine Group (VS)
  • Ceres Power (Verenigd Koninkrijk)
  • Cummins (Verenigde Staten)
  • Delphi Technologies (Verenigd Koninkrijk)
  • Denso Corporation (Japan)
  • ITG Power Manufacturers (Verenigd Koninkrijk)
  • Robert Bosch (Duitsland)
  • Bloom Energy (VS)
  • SFC Energy (Duitsland) en anderen.

Vraag een gratis voorbeeld van rapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10393

Industrieel Nieuws:

Ballard Power Systems Inc., Doosan Fuel Cell Co. Ltd, Hydrogenic en Nedstack Fuel Cell Technology BV leiden de brandstofcelsysteemindustrie voor voertuigen. Deze organisaties hebben hun activiteiten ontwikkeld door gebruik te maken van nieuwe en creatieve technologie om een voordeel te behalen ten opzichte van hun concurrentie.

Waterstof is essentieel voor brandstofcelactiviteiten. Waterstofinfrastructuur bestaat uit waterstofopwekking, opslag, transport en distributie. Zodra waterstof is gegenereerd, moet het worden gedispergeerd. Het kan worden geleverd aan de plaats van gebruik door pijpleidingen of andere vervoerswijzen. De beschikbaarheid van waterstofbrandstofpompen is van cruciaal belang voor commerciële waterstofbrandstofcelauto’s. De Verenigde Staten hebben de meeste waterstoftankstations, belangrijke hubs voor brandstofcelauto’s. Als gevolg van deze variabelen wordt verwacht dat het land de grootste brandstofcelmotormarkt zal zijn gedurende de projectieperiode. Japan en Duitsland zijn voordelige markten voor brandstofcelvoertuigen. De productie van verschillende industrieën werd vertraagd of opgeschort als gevolg van de wereldwijde lockdown die door de overheidsinstanties werd afgekondigd. Dit veroorzaakte aanzienlijke vertragingen in de industriële activiteit, met gevolgen voor de economieën van verschillende landen. Verlies van klanten en een tekort aan geschoolde werknemers hebben de auto-industrie aanzienlijk beïnvloed. Bovendien werd de sector als gevolg van bedrijfsinstabiliteit geconfronteerd met grote investeringsverminderingen, wat naar verwachting van invloed zal zijn op de uitbreidingsplannen van de markt in de komende jaren.

Brandstofcel aandrijflijn marktsegmentatie:

Volgens het laatste rapport is de wereldwijde markt voor brandstofcelaandrijvingen gesegmenteerd in vier categorieën: motorregeleenheid, brandstofpomp, sensoren en andere. Met de basis van het motortype is de markt gesegmenteerd in drie categorieën zoals benzine, diesel en andere. Op basis van het voertuig is de wereldwijde markt voor brandstofcelaandrijving ingedeeld in drie categorieën, zoals bedrijfsvoertuigen, personenauto’s en andere. De regionale sectie is verder verdeeld in vijf secties, waaronder Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10393

Regionale analyse van de brandstofcelaandrijvingsmarkt:

De regio Azië-Pacific heeft de meeste capaciteitstoename gezien door de opwekking van hernieuwbare energie. Dit is te wijten aan toegenomen investeringen in zonnetechnologie door landen zoals China en India, die ambities hebben om tot 2022 respectievelijk 680 GW en 227 GW oplossingen te leveren, gevolgd door Noord en ZuidAmerika. Naarmate deze technologieën tractie krijgen voor energieopwekking, is het gebruik van batterijen voor off-grid en netenergieopslag uitgebreid, geholpen door verlaging van de batterijkosten. Al deze variabelen samen vormen voor belangrijke concurrenten op de markt moeilijkheden voor ontwikkelingen in de brandstofceltechnologie. De Europese Unie wil de uitstoot van broeikasgassen door de transportsector aanzienlijk verminderen. Bijgevolg hebben tal van Europese regeringen gewezen op het gebruik van revolutionaire technologie, zoals brandstofcellen, als middel om deze doelen te bereiken. Dit zal op zijn beurt naar verwachting binnenkort een aanzienlijke kans bieden voor brandstofcelfabrikanten die op de markt actief zijn.

Inhoudsopgave

1 SAMENVATTING

2 MARKTINTRODUCTIE

2.1 MARKTAFBAKENING

2.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK

2.3 MARKTSTRUCTUUR

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3.1 PRIMAIR ONDERZOEK

3.2 SECUNDAIR ONDERZOEK

3.3 SCHATTING VAN DE MARKTCAPACITEIT

3.4 PROGNOSEMODEL

3.5 LIJST VAN AANNAMES

3.6 BEPERKINGEN VAN HET ONDERZOEK

4 MARKTINZICHTEN

5 MARKTDYNAMIEK

5.1 INLEIDING

5.2 MARKTFACTOREN

5.3 MARKTBEPERKINGEN

5.4 MARKTKANSEN

5.5 PORTER’S VIJF KRACHTEN ANALYSE

5.5.1 DREIGING VAN NIEUWKOMERS

5.5.2 ONDERHANDELINGSMACHT VAN KOPERS

5.5.3 ONDERHANDELINGSMACHT VAN LEVERANCIERS

5.5.4 BEDREIGING VAN SUBSTITUTEN

5.5.5 INTENSITEIT VAN DE RIVALITEIT

5.6 ANALYSE VAN DE WAARDEKETEN/TOELEVERINGSKETEN

6 WERELDWIJDE MARKT VOOR BRANDSTOFCELAANDRIJVINGEN, PER COMPONENT

6.1 INLEIDING

6.2 BRANDSTOFCELSYSTEEM

6.2.1 MARKTRAMINGEN &PROGNOSE, 2020–2027

6.2.2 MARKTSCHATTINGEN &PROGNOSE, PER REGIO, 2020–2027

6.3 BATTERIJ SYSTEEM

6.3.1 MARKTRAMINGEN & PROGNOSE, 2020–2027

6.3.2 MARKTSCHATTINGEN &PROGNOSE, PER REGIO, 2020–2027

6.4 AANDRIJFSYSTEEM

6.4.1 MARKTRAMINGEN &PROGNOSE, 2020–2027

6.4.2 MARKTSCHATTINGEN &PROGNOSE, PER REGIO, 2020–2027

6.5 WATERSTOFOPSLAGSYSTEEM

…Voortgezet.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10393

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Fuel Cell Powertrain Market,Fuel Cell Powertrain Market Analysis,Fuel Cell Powertrain Market Outlook,Fuel Cell Powertrain Market Size,Fuel Cell Powertrain Market Growth,Fuel Cell Powertrain Market TRends,Fuel Cell Powertrain Market Technology,Fuel Cell Powertrain Market Forecast