header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Factory Automation Sensor Market Outlook, Industry Size, Demand zal groeien met een CAGR van 6,90% in 2030

Dec 13, 2022 3:04 PM ET

Marktinzichten voor fabrieksautomatiseringssensoren:

Industrie 4.0 en IIoT worden vaker gebruikt in de productie, er is veel vraag naar draagbare apparaten met slimme sensoren en industriële sensoren gaan technologisch vooruit, die allemaal bijdragen aan de groei van deze markt. Bovendien wordt voorspeld dat factory automation sensor market veel ruimte zal hebben om zich te ontwikkelen als gevolg van de adoptie van voorspellend onderhoud en de toenemende behoefte van autofabrikanten aan slimme sensoren.

Belangrijkste spelers:

Rockwell Automation (VS), Honeywell (VS), Texas Instruments (VS), Panasonic (Japan), STMicroelectronics (Zwitserland), First Sensor (Duitsland), Siemens AG (Duitsland), Amphenol Corporation (VS), Integrated Device Technology (VS), Bosch Sensortec (Duitsland), ABB Limited (Zwitserland), Analog Device Inc. (VS), General Electric (VS), Vishay Intertechnology, Inc. (VS), NXP Semiconductors NV (Nederland), Infineon Technologies AG (Duitsland), Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Limited (Taiwan)

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8661

Regionale analyse:

Geografisch gezien wordt verwacht dat Noord-Amerika de grootste CAGR zal hebben gedurende de projectieperiode. De hoge marktgroei in Noord-Amerika wordt gevoed door een aantal factoren, waaronder het toenemende gebruik van Internet of Things (IoT) -apparaten en communicatienetwerken in de productie- en energiesector, de grote vraag naar sensoren in verschillende eindmarkten, waaronder de gezondheidszorg, textiel, olie en gas, verpakkingen en auto-industrie, de aanwezigheid van robuuste automobiel- en elektronische industrieën, hoge investeringen in technologie, vroege adoptie van geavanceerde technologieën en de groeiende investeringen door overheden.

Marktsegmentatie:

De Factory Automation Sensor Market is onderverdeeld in niveau, temperatuur, flow, gas, positie, druk, kracht, vochtigheid en beeldsensoren op basis van het soort sensor dat wordt gebruikt. De markt voor fabrieksautomatiseringssensoren zal naar verwachting in 2022 worden gedomineerd door het segment niveausensoren. Om het niveau van vloeistoffen, stortgoederen en andere vloeistoffen te vinden en te meten, wordt een niveausensor gebruikt. De niveaumeting is continu of wordt uitgedrukt als een reeks puntwaarden. Deze sector heeft een aanzienlijk marktaandeel vanwege een aantal criteria, waaronder de behoefte aan nauwkeurigheid, uiterlijk en reactiesnelheid, evenals de eenvoud waarmee instrumenten kunnen worden gekalibreerd, de grootte van het instrument en de bewaking en controle van continue of puntniveaus. Gedurende de geprojecteerde periode wordt echter verwacht dat de categorie gassensoren zal toenemen met de grootste CAGR.

Volledige rapportgegevens ontvangen@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/factory-automation-sensor-market-8661

De Factory Automation Sensor Market is onderverdeeld in contact- en contactloze sensoren op basis van type. De markt voor fabrieksautomatiseringssensoren zal naar verwachting in 2022 worden gedomineerd door het segment contactsensoren. Maar in de geprojecteerde periode zal de sector van de contactloze sensoren zich naar verwachting ontwikkelen met de grootste CAGR. Vanwege de verschillende voordelen die contactloze sensoren bieden ten opzichte van contactapparaten, waaronder spontaniteit, betrouwbaarheid, levensduur en prestatiesconsistentie, zal deze markt naar verwachting toenemen. Contactloze sensoren worden gebruikt in productie, engineering, proces en controle, automatisering en andere activiteiten in verschillende sectoren, wat ervoor zorgt dat deze markt zich ontwikkelt.

De Factory Automation Sensor Market is onderverdeeld in semi-automatische systemen en volautomatische systemen op basis van het automatiseringsniveau. Tijdens de geprojecteerde periode wordt verwacht dat de volledig geautomatiseerde systeemcategorie zich zal ontwikkelen met de grootste CAGR. De behoefte aan volautomatische systemen in de markt voor fabrieksautomatiseringssensoren zal naar verwachting worden gedreven door de groeiende nadruk op netheid en voedselveiligheid, evenals de noodzaak om de productiecapaciteit te verbeteren, menselijke interactie te verminderen en de ROI te verhogen.

Controleer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8661

Olie &gas, automotive, food &beverage, halfgeleiders &elektronica, chemicaliën &materialen, consumptiegoederen, mijnbouw &metalen, energie, farmaceutica &biotech, machines &tools, papier &pulp, aerospace &defense en andere eindgebruikers zijn de verschillende eindgebruikerscategorieën in de Factory Automation Sensor Market. Tijdens de projectieperiode heeft deverwacht wordt dat het automotive-segment zich zal ontwikkelen met de grootste CAGR. De uitbreiding van deze markt is gedreven door de groeiende acceptatie van IoT-sensoren in productie- en verwerkingsfaciliteiten. Bovendien stelt ioT-gebaseerde Factory Automation Sensor Market bedrijven in staat om op afstand fabriekslocaties te bewaken, de veiligheid van werknemers en bedrijfsmiddelen te verbeteren en de operationele effectiviteit te maximaliseren. Door vroegtijdige defectdetectie te realiseren, helpt de integratie van deze industriële sensoren in productieservices de onderhoudskosten te verlagen.

Gerelateerde rapporten:

Digitale Mobiele Radio (DMR) Markt Onderzoeksrapport: Per niveau, per branche en regio – Prognose tot 2030

USB bedenkt markt: informatie per type, product, connectortype, toepassing en regio – prognose tot 2030

Draadloze oortelefoonmarkt, door, per technologie, per verkooppunt, per toepassing – voorspelling 2030

Markt voor hybride batterij-energieopslagsystemen, per technologie – Prognose 2030

Fotovoltaïsche (PV) markt Onderzoeksrapport Informatie per type, component, toepassing en regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Factory Automation Sensor Market,Factory Automation Sensor Industry,Factory Automation Sensor Market Size,Factory Automation Sensor Market Share,Factory Automation Sensor Market Analysis,Factory Automation Sensor Market Trends,Factory Automation Sensor Market Research,Factory Automation Sensor Market Report,Factory Automation Sensor Market Overview,Factory Automation Sensor Market Insights,Factory Automation Sensor Market outlook