header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Steigermarkt nauwkeurig scenario met trends, kansen en groeiprognoses in de periode 2022-2030

Dec 14, 2022 8:00 PM ET

De steigermarkt zal naar verwachting usd 44.523,80 miljoen bereiken in 2030, met een CAGR van 5,90% tussen 2022 en 2030. De markt was in 2021 goed voor USD 48,85 miljard. Het besteedbare inkomen van personen is toegenomen, evenals hun kennis van aantrekkelijke buitenindelingen, wat de neiging tot woningrenovatie onder residentiële eindgebruikers heeft verplaatst, met name in steden, waardoor de uitbreiding van de wereldwijde steigerindustrie is gestimuleerd.

Steigeren wordt ook wel enscenering of steigers genoemd. Het is een geïmproviseerd raamwerk dat wordt gebruikt om bemanningsleden en arbeiders te huisvesten. Het kan worden opgebouwd uit houten planken en metalen staven zoals aluminium en staal. Het wordt gebruikt voor het ontwikkelen van de beschikbaarheid voor regio’s op bouwprojecten. Structuren, rastersystemen, mobiele podia, zitplaatsen en barricades worden er allemaal door ondersteund. Het wordt gebruikt om te helpen bij schoonmaak-, bouw-, bevestigings- en verbouwingsprojecten.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4900

De multinationale steigermarkt groeit als gevolg van hogere investeringen in het residentiële segment en grotere bouwuitgaven in landen zoals de Verenigde Staten, Japan, India en vele anderen.

Internationale overheidskosten voor het aanpassen en verbouwen van huizen stimuleren de wereldwijde steigerindustrie.

Een van de belangrijkste drijfveren van de wereldwijde uitbreiding van de steigermarkt is een toename van de wens van de consument naar het verbouwen en vervangen van huizen.

Regionale analyse

De analyse van de steigermarkt wordt uitgevoerd in Noord-Amerika (de Verenigde Staten, Canada en Mexico), Europa (het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië en de rest van Europa), Azië-Pacific (China, Japan, India en de rest van Azië-Pacific) en LAMEA (Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika). Azië-Pacific was de grootste regio die bijdroeg aan het marktaandeel van steigers ter wereld in 2020 en zal naar verwachting zijn voorsprong behouden gedurende de geprojecteerde tijdlijn.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=4900

Marktsegmentatie

De steigermarkt is verdeeld in vier segmenten: type, materiaal, eindgebruiker en regio. De markt is onderverdeeld in drie categorieën: ondersteunde steigers, hangende steigers en rollende steigers. In 2020 droeg de ondersteunde steigersector de meeste winst bij. De industrie is verdeeld in drie groepen op basis van materiaal: aluminium, hout en staal. In 2020 werd de markt gedomineerd door staal. De markt is verdeeld in drie segmenten op basis van eindgebruikers: residentieel, commercieel en industrieel.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de markt zijn ADTO Industrial Group Co.Ltd., Altar Group, LLC, Wilhelm Layher Holding GmbH, Step up Scaffold, KHK Scaffolding &Formwork LLC, Waco Kwikform Limited, Safway Group, Holding LLC, PERI GmbH en vele andere

Toegang tot het volledige rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/scaffolding-market-4900

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
Hudson Street 99,5thVloer
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Scaffolding,Scaffolding Market,Scaffolding Market 2022