header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Minerale wol staal sandwichpaneel markt 2022 Strategische analyse van groei, grootte, CAGR en segmenten tegen 2025

Dec 14, 2022 7:00 PM ET

Minerale wol is het primaire onderdeel van muur- en daksandwichpanelen. Het is opgebouwd uit twee staalplaten met metalen facings plus een kerncoating van bouwisolerende materialen. Het binnenste laagniveau bestaat uit minerale wol met een dichtheid van 120 kg/m3. Een composiet wordt gevormd door de bestanddelen van een sandwichpaneel: een kern met lage dichtheid en twee dunne buitenlagen. Deze panelen kunnen met behulp van gespecialiseerde schroeven aan verschillende soorten raamwerken binnen het paneel worden bevestigd.

De wereldwijde markt voor minerale wol stalen sandwichpanelen zal naar schatting een CAGR van meer dan 4,9%  registreren om tegen het einde van 2025 USD 1.275,4  miljoen te bereiken.

Deze panelen worden gebruikt in toepassingen waar een sterke structurele stevigheid noodzakelijk is om taaiheid en brandwerendheid te garanderen. De mix van samenstellende functies leidt tot verbeterde prestaties in een verscheidenheid aan toepassingen.

Naarmate de internationale handel zich uitbreidt, worden medicijnen, chemicaliën en andere bederfelijke producten snel over de hele wereld gekocht, verkocht en verzonden, waardoor er vraag ontstaat naar logistieke diensten in de koude keten om de enorme wereldwijde activiteiten te ondersteunen. De behoefte aan koelhuizen zal naar verwachting toenemen naarmate de activiteitsniveaus toenemen. Minerale wol en stalen sandwichpanelen worden vaak gebruikt om de muren, plafonds en daken van koelhuizen en koelers te bouwen. Ze zijn bovendien ideaal voor zowel droge als natte opslagfaciliteiten en voor temperatuurgecontroleerde constructies.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10869

Regionale analyse

De aziatisch-pacifische bouwsector is het snelst in opkomst, met belangrijke economieën zoals China, India, Japan, Indonesië, Maleisië en Australië. De uitbreiding van het gebied van civiele techniek en de verbetering van de schuldniveaus van de landen in deze regio hebben geresulteerd in een toename van de markt voor minerale wol en stalen sandwichpanelen.

 

Europa had in 2018 het grootste marktaandeel van 43,2%. De groei kan worden toegeschreven aan een impuls in het totale aantal inspanningen voor het updaten van de huidige infrastructuur, de opkomende wereldwijde klimaatverandering en een toenemende voorkeur voor kosteneffectieve bouwprojecten, die allemaal van invloed zijn op de groei van de regionale markt.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10869

Marktsegmentatie

Type oppervlakteafwerking, toepassing, eindgebruiker en regio zijn de segmenten van de wereldwijde markt voor minerale wolstaal sandwichpanelen.

De wereldwijde markt voor minerale wol stalen sandwichpanelen is ingedeeld in twee oppervlaktetypen: gewoon en golfkarton.

De wereldwijde markt voor minerale wol stalen sandwichpanelen is onderverdeeld in wandpanelen, dakpanelen, geïsoleerde panelen en andere.

Belangrijkste spelers

Tata Steel Limited (India), ArcelorMittal S.A. (Luxemburg), Kingspan Group (Ierland), Manni Group (Italië), Knauf (Duitsland), Johns Manville (VS), Metecno Group (Italië), Isomec Sandwich Panels (Italië) en Balex Metal zijn grote namen in het International Mineral Wool Steel Sandwich Panel.

Lees meer: https://www.marketresearchfuture.com/reports/mineral-wool-steel-sandwich-panel-market-10869

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Mineral Wool Steel Sandwich Panel,Mineral Wool Steel Sandwich Panel Market,Mineral Wool Steel Sandwich Panel Market 2022