header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de fysieke beveiligingsmarkt zal groeien met 6,7% CAGR van 2022 tot 2030 | Groeifactoren voor de industrie en uitbreidingsmogelijkheden

Dec 14, 2022 5:53 PM ET

Marktinzichten voor fysieke beveiliging

Industry Research Future (MRFR) verwacht dat de fysieke beveiligingsmarkt in 2022 een duizelingwekkende waardering van USD 195,6 miljard zal hebben bereikt. Volgens MRFR kan de markt tussen 2022 en 2030 gestaag groeien met een snelheid van 6,7%. (Dat is de beoordelingsperiode).

In de afgelopen jaren zijn bedrijven veel meer gericht op verbeterde fysieke beveiliging en detectie van bedreigingen, wat de uitbreiding van de markt stimuleert. Eindgebruikssectoren zoals bankieren, detailhandel, hotel en transport hebben te maken met een reeks beveiligingsproblemen, waaronder diefstal en schade die moeilijk te beheersen zijn met conventionele beveiligingsmaatregelen. Fysieke beveiligingstechnologieën worden daardoor nu op grotere schaal gebruikt in ondernemingen. Budgettaire beperkingen kunnen de inzet van fysieke beveiligingsmaatregelen in de komende jaren echter vertragen.

Andere marktgroeifactoren zijn de overgang van bedrijven en overheidsorganisaties van traditionele oplossingen zoals alarmsystemen, deursloten en badgelezers naar geavanceerde oplossingen zoals inbraakpreventie, bedreigingsbeheer en inbreukdetectie.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2783

Belangrijkste spelers op de markt voor fysieke beveiliging:

Toonaangevende concurrenten op de markt voor fysieke beveiliging zijn onder meer

  • Cisco Systems, Inc. (VS)
  • Pelco (VS)
  • Senstar Corporation (Canada)
  • Genetec Inc .(Canada)
  • Honeywell International Inc. (VS)
  • Tyco International PLC (Ierland)
  • Anixter International Inc. (VS)
  • Bosch Security Systems Inc. (Duitsland)
  • Stanley Security (VS)
  • ADT Corporation (VS)

Marktsegmentatie van fysieke beveiliging:

Fysieke beveiliging is onderverdeeld in verschillende marktgroepen op basis van zaken als soort en industrie.

Systeem- en servicegebaseerde fysieke beveiliging zijn de twee categorieën. Toegangscontroleprotocollen, biometrische systemen, sloten, videobewaking, fysiek beveiligingsinformatiebeheer, beveiligingsscans, metaaldetectie en brand- en levensveiligheid, onder andere, zijn allemaal opgenomen in de systeemgebaseerde marktsegmentatie. Onderhoud en ondersteuning, planning en advisering en systeemintegratie behoren tot de diensten die in de branche worden aangeboden. Vanwege de stijgende technologische doorbraken zoals UHD en dalende apparatuurkosten, wordt verwacht dat het systeemgebaseerde videobewakingssegment het de komende jaren goed zal doen.

Overheid, IT &telecom, onderwijs, transport &logistiek, olie, gas &energie, defensie &publieke sector, retail, hotel, BFSI, en anderen zijn de belangrijkste industriesegmenten.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/physical-security-market-2783 ophalen

Regionale analyse:

De regionale vooruitzichten van de fysieke beveiligingssector omvatten de Regio Azië-Pacific (APAC), Europa, Noord- en Zuid-Amerika en de rest van de wereld (RoW).

Noord-Amerika leidt de wereldwijde markt, zoals blijkt uit het wijdverbreide gebruik van fysieke beveiligingsmaatregelen in de regio. De sterke positie van de regio is het resultaat van de robuuste economie, strenge wettelijke vereisten en de aanzienlijke uitgaven die bedrijven doen in deze oplossingen. Bovendien proberen verschillende openbare instellingen en transportnetwerken, waaronder zeehavens, luchthavens, busterminals en treinen, toegewijd hun infrastructuur te verdedigen door gebruik te maken van beveiligingslagen, wat resulteert in marktuitbreiding in de hele regio.

Bekijk een Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2783

De MRFR-studie toont ook aan dat APAC een grote kans heeft om de wereldmarkt te domineren. De belangrijkste groeifactoren van de markt zijn de grote vraag naar geavanceerde slimme beveiligingssystemen, met name in China en India, evenals de aanzienlijke uitgaven die door de overheid worden gedaan in initiatieven voor veilige steden met de nadruk op verkeersmonitoring en stadsbewaking. De toenemende criminaliteit in het gebied is een van de belangrijkste oorzaken van de populariteit en vraag naar fysieke beveiligingssystemen. India, Maleisië, Australië en China zijn bijzonder deprimerend, wat zorgen over de veiligheid oproept. Als reactie op deze omstandigheid proberen regionale overheden het gebruik van fysieke

Gerelateerde rapporten:

Systeem-op-chipMarktonderzoeksrapport, type, toepassing — prognose tot 2030

Markt voor surface mount-technologieapparatuur, per apparatuur, per eindgebruiker, per componenten – prognose 2030

Panoramische cameramarkt per type en toepassing – prognose tot 2027

Markt voor flexibele displaytechnologie Onderzoeksrapport, per weergavetype, per toepassing, per technologie, per materiaal, per eindgebruiker — prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Physical Security Market,Physical Security Market Size,Physical Security Market Share,Physical Security Market Analysis,Physical Security Market Trends,Physical Security Market Growth,Physical Security Market Demand,Physical Security Industry,Physical Security Market Research,Physical Security Market Reports