header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Polyoxymethyleen (POM) Markt 2022 Belangrijkste factoren en opkomende kansen met huidige trendsanalyse 2028

Dec 16, 2022 6:00 PM ET

Polyoxymethyleen (POM) Markt zal naar verwachting USD 7,6 miljard waard zijn in 2028, met een CAGR van 5,7% tijdens de prognoseperiode (2021 – 2028). omdat POM steeds meer wordt gebruikt in de elektrische, elektronische en automobielindustrie. Tegen 2028 zou de markt een volume van 2.092.410 kiloton kunnen bereiken, met een samengestelde jaarlijkse groei van 5,1% gedurende het geschatte tijdsbestek. Thermoplastische polyoxymethyleen (POM) wordt gebruikt om precisie medische apparatuur, elektronicacomponenten, auto-onderdelen en consumentenartikelen te maken, omdat het een verscheidenheid aan technische kenmerken heeft, waaronder lage wrijving, hoge stijfheid en uitstekende dimensionale stabiliteit. Met een paar kleine formulevarianten wordt POM geproduceerd door tal van chemische bedrijven en verkocht onder verschillende handelsnamen, waaronder Delrin, Duracon, enz. POM wordt steeds meer gebruikt in de elektrische en elektronische sector vanwege hun uitzonderlijke duurzaamheid, isolatie en thermische kwaliteiten.

Marktsegmentatie :

Op basis van type, toepassing, eindgebruiksindustrie en geografie is de wereldwijde polyoxymethyleenmarkt (POM) verdeeld. Acetaalcopolymeer en acetaal homopolymeer zijn de twee categorieën waarin de wereldmarkt is verdeeld. De homopolymeermarktcategorie heeft het grootste marktaandeel en zal naar verwachting leidend blijven tijdens de prognoseperiode. De vraag zal naar verwachting worden aangedreven door het toenemende gebruik van acetaal homopolymeer bij de productie van auto-onderdelen, waaronder tandwielcomponenten, ruitenwissercomponenten en andere.

De wereldwijde markt is verdeeld in ongevuld, glasvezelversterkt, slagvast, UV-bestendig, elektrisch geleidend, weerbestendig en andere, afhankelijk van het type product. In 2017 had de niet-gevulde of algemene sector het grootste marktaandeel. Tegen het einde van de prognoseperiode zal het segment naar verwachting enkele basispunten verliezen aan versterkt type, aangezien met glas versterkte POM een populairder substituut wordt voor niet-gevulde POM. De vraag wordt toegeschreven aan de hogere sterkte, stijfheid en kruipweerstand van glasvezelversterkte POM in vergelijking met lege POM.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7578

De wereldmarkt is onderverdeeld in elektrische en elektronische, industriële machines, consumentenproducten, auto’s, sport en andere categorieën op basis van eindgebruiksindustrieën. In termen van waarde en tonnage had de elektrische en elektronische sector het grootste marktaandeel. De automobielsector volgde dat laatste in 2017 op de voet. De hoge isolerende eigenschappen, vormbaarheid en andere kenmerken van POM worden gecrediteerd met het stimuleren van de vraag in de elektrische en elektronische industrie. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat de vraag naar POM zal worden aangedreven door de groeiende elektrische en elektronische sector in de ontwikkelingslanden van Azië-Pacific.

Stel een vraag: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/7578

Regionale analyse :

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika vormen de vijf regio’s van ‘s werelds POM-markt.

Vanwege de groeiende eindgebruiksindustrieën, met name de automobiel- en elektrische en elektronicasector, wordt voorspeld dat Azië-Pacific het grootste aandeel in de wereldwijde POM-markt zal hebben. De regio is ook de belangrijkste producent van POM.

Door de stijgende vraag in de automobiel-, elektronica- en elektrische en gezondheidszorgsector zullen Noord-Amerika en Europa naar verwachting de twee belangrijkste markten voor POM zijn. Tijdens de verwachte periode wordt echter voorspeld dat er weinig vraag zal zijn op de regionale markten.

Vanwege de groeiende eindgebruiksindustrieën in deze regio’s, wordt voorspeld dat de markten in Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika gedurende de onderzoeksperiode matig zullen toenemen.

Belangrijkste spelers :

Polyplastics Co., Ltd (Japan), Celanese Corporation (VS), DowDuPont (VS), Mitsubishi Chemical Corporation (Japan), BASF SE (Duitsland), Korea Engineering Plastics Co., Ltd (Zuid-Korea), ChemChina (China), Asahi Kasei Corporation (Japan), SABIC (Saoedi-Arabië), PolyOne Corporation (VS), Westlake Plastics Company (VS) en KOLON PLASTICS INC (Zuid-Korea).

Lees meer over dit rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/polyoxymethylene-market-7578

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR),Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Polyoxymethylene (POM),Polyoxymethylene (POM) Market,Polyoxymethylene (POM) Market Size