header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Partner Relationship Management-markt zal naar verwachting USD 1.994,76 miljoen bereiken bij een CAGR van 13,77% in 2026 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 16, 2022 4:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

De markt voor partnerrelatiebeheer zal naar verwachting groeien met een cagr van 13,77%, volgens de schatting. Tijdens de verwachte periode 2020-2026 zal de marktwaarde naar verwachting USD 1.994,76 miljoen bereiken. Partnerrelatiebeheer combineert een verscheidenheid aan softwarefuncties, -processen en -methodologieën. De prm wordt door verschillende sectoren gebruikt voor hun effectieve workflow en hun channelpartners.

De belangrijkste drijvende krachten in de markt zijn het toenemende gebruik van externe distributiekanalen of netwerken en externe verkoop in verschillende industrieën. Het belangrijkste doel van partnerrelatiebeheer is het verbeteren van de communicatie tussen de leveranciers en kanaalpartners van een organisatie. Het gebruik van gespecialiseerde managementtools of verschillende bedrijfsstrategieën verbetert het management.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10569

Omvang van het marktrapport voor partnerrelatiebeheer :  

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2026: USD 1.994,76 miljoen
Groei: CAGR van 13,77% van 2020 tot 2026
Prognoseperiode: 2020 -2026
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

De marktanalyse van partnerrelatiebeheer suggereert dat voor de groei de markt partneradoptie, strategische plannen voor het bedrijf, marketing van het kanaal, training voor de partner, enz. Vereist. Het helpt ook om de onderhoudskosten te verlagen die de markt de komende jaren zullen beïnvloeden. Ook wordt verwacht dat de stijgende vraag naar het geven van nauwkeurige informatie en het analyseren van de prestaties en het verhogen van de prestaties van de verkoop de groei van de markt voor partnerrelatiebeheer zal bevorderen.

De groeiende investeringen voor verschillende belangrijke spelers of het leveren van verbeterde diensten zullen de markt in de richting van groei duwen. Verschillende sectoren zoals telecommunicatie en informatietechnologie vereisen partnerschapsrelatiebeheer voor een beter beheer en analyse van gegevens. 

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika zijn allemaal onderworpen aan regionale analyses voor de wereldwijde markt voor partnerrelatiebeheer. De markt in Noord-Amerika had het grootste marktaandeel in 2019 en zal naar verwachting de komende jaren snel groeien. Tijdens de projectieperiode zal de markt in Azië-Pacific naar verwachting de grootste CAGR hebben. De industriële en technologische ontwikkelingen in de lokale economieën zijn de schuld van deze expansie.

Blader door volledige rapportdetails @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/partner-relationship-management-market-10569

Marktsegmentatie:

De implementatiemodus, verticaal, component en organisatiegrootte zijn de segmenten die worden gebruikt om het marktaandeel voor partnerrelatiebeheer op te splitsen.

De markt voor partnerrelatiebeheer is verder onderverdeeld in middelgrote en grote bedrijven op basis van de grootte van de organisatie.

De markt voor partnerrelatiebeheer is opgesplitst in on-premises en cloudgebaseerde implementatiemodellen.

De prm-markt is verder onderverdeeld in de volgende verticale segmenten: franchising, life sciences en healthcare, bfsi, telecommunicatie en technologie, retail en productie.

De componentencategorie van de PRM-markt wordt verder onderverdeeld in diensten en oplossingen. Aanvullende divisies van de oplossingscategorie omvatten beheerd, training, consultancy en implementatie.

partnerrelatiemanagementmarkt Per organisatiegrootte:

  • Middelgrote en kleine ondernemingen
  • Grote ondernemingen

 

partner relatie management markt Per component:

  • Diensten
  • Oplossingen
  • Opleiding
  • Implementatie
  • Consultatie
  • Beheer

 

partner relatie management markt Per verticaal:

  • Franchise en retail
  • Productie
  • Telecommunicatie en it
  • Bfsi
  • Biowetenschappen en gezondheidszorg

 

markt voor partnerrelatiebeheer per implementatie:

  • On-cloud
  • On-premises

 

partner relatiebeheer markt Per regio:

  • Europa
  • Noord-Amerika
  • Azië-Pacific
  • Latijns-Amerika
  • Het Midden-Oosten en Afrika

 

Controleer korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10569

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor partnerrelatiebeheer zijn Allbound Inc (VS), Channeltivity (VS), Oracle Corporation (VS), Salesforce.com Inc (VS), Impartner (VS), LogicBay (VS), Magnetrix Corporation (Canada), ZINFI Technologies (VS), Zift Solutions (VS), Mindmatrix (VS), PartnerStack (Canada), ChannelXperts (Duitsland), Affise Inc. (Litouwen), Creatio (VS), Appdirect (VS), Webinfinity (VS), PartnerPortal.io (Canada), Kiflo (Frankrijk), Agentics (Australië) en Sharework (Frankrijk).

Ontvang meer gerestabiede rapporten:

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:                                                                                     

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Partner Relationship Management,Partner Relationship Management Industry,Partner Relationship Management Market Research,Partner Relationship Management Market Region,Partner Relationship Management Market Application,Partner Relationship Management Market Type,Partner Relationship Management Market Share,Partner Relationship Management Market Size