header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Refinish Coatings Market 2022 Hoogtepunten over toekomstige ontwikkeling, toptrends en analyse van toonaangevende spelers tegen 2030

Dec 19, 2022 3:00 PM ET

De markt voor autoreparatiecoatings zal naar verwachting in 2030 een waarde van $ 11,3 miljard bereiken met een CAGR van ongeveer 6,6%.

Autoreparatiecoatings zijn specifieke soorten verf die worden gebruikt om de lak van een voertuig te repareren of te herstellen. Deze coatings zijn er in oplosmiddel- of watergebaseerde varianten. Deze coatings worden vaak aangebracht door ervaren carrosseriebedrijven. Vanwege de grotere milieuvriendelijkheid in vergelijking met coatings op basis van oplosmiddelen, worden autoreparatiecoatings op waterbasis steeds populairder.

Als gevolg van de stijgende inkomens per hoofd van de bevolking en de bevolkingsdichtheid, die heeft geleid tot een verschuiving in de vraag van de consument naar zeer geavanceerde en technologisch geavanceerde goederen en apparatuur, is de markt voor autoreparatiecoatings op verschillende manieren gegroeid in alle segmenten en geografische locaties.

Regionale analyse:

De markt voor autoreparatiecoatings is gesegmenteerd in vijf regio’s en elk heeft een substantiële bijdrage geleverd op basis van zijn mogelijkheden en bevolkingseisen. Maar van de vijf regio’s is de regio Azië-Pacific verantwoordelijk voor het grootste marktaandeel voor autoreparatiecoatings. Hier worden de belangrijkste factoren ontwikkeld die van invloed zijn op de groei van de industrie en lijkt de lokale bevolking bijzonder geïnteresseerd in nieuwe productinnovaties.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6670

De inkomsten uit markten voor autoreparatiecoatings zullen naar verwachting voornamelijk afkomstig zijn uit landen als China, Japan, Korea en India. Statistieken over autoreparatiecoatings tonen aan dat de bevolking en het besteedbare inkomen van deze landen beide zijn gegroeid.

Met hulp van gevestigde landen zoals Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België, enz., Heeft de Europese regio ook een snelle expansie gekend. Omdat de landen in deze regio hebben geprofiteerd van technologie, zijn de activiteiten gemaximaliseerd terwijl de kosten zijn gedaald, wat heeft geleid tot een aanzienlijke toename van het marktaandeel voor autoreparatiecoatings in de Noord-Amerikaanse regio.

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang

  2030: USD 11,3 miljard

  Cagr

  2030: 6,6% CAGR

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2021 tot 2030

  Historische gegevens

  2019 – 2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljard)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Op producttype, technologie, hars, voertuigtype en regio

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

  Belangrijkste leveranciers

  KCC Corporation (Zuid-Korea), BASF SE (Duitsland), Mitsui Chemicals, Inc. (Japan), PPG Industries, Inc. (VS), Nippon Paint (Japan), KAPCI Coatings (Egypte), The Valspar Corporation. (VS), The Sherwin-Williams Company (VS), 3M (VS), Akzo Nobel N.V (Nederland), Kansai Paint Co., Ltd (Japan), Covestro AG (Duitsland), Esdee Paints Limited (India), Axalta Coating Systems, LLC (VS), The Lubrizol Corporation (VS) en Berger Paints India Limited (India).

Marktsegmentatie:

De volgende marktsegmenten zijn gecreëerd voor autoreparatiecoatings:

Primer, Basecoat, Clearcoat, Activator, Filler en Putty zijn de vele productsoorten.

Solventgedragen coatings, watergedragen coatings, UV-uitgeharde coatings, high-solid coatings en poedercoatings zijn beschikbaar volgens technologie.

Polyurethaan, alkyd, acryl en epoxy zijn harsen.

Op voertuigtype: auto’s, vrachtwagens en tweewielige voertuigen

Belangrijkste spelers:

KCC Corporation (Zuid-Korea), BASF SE (Duitsland), Mitsui Chemicals,Inc. (Japan), PPG Industries, Inc. (VS), Nippon Paint (Japan), KAPCI Coatings (Egypte), The Valspar Corporation. (VS), The Sherwin-Williams Company (VS), 3M (VS), Akzo Nobel N.V (Nederland), Kansai Paint Co.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-refinish-coatings-market-6670

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Refinish Coatings Market,Automotive Refinish Coatings Market Size,Automotive Refinish Coatings Market Share