header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Brandwerende stoffenmarkt 2022 Belangrijkste regio’s, topspelers, kansen en toepassingen tegen 2030

Dec 19, 2022 3:00 PM ET

De markt voor brandwerende stoffen zal naar verwachting in 2030 USD 7,3 miljard waard zijn, met een CAGR van 8,1% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Door gebruik te maken van vlamwerende vezels of andere componentbehandelingen, is brandwerend textiel gecreëerd om beter te presteren dan conventionele materialen op het gebied van brandwerendheid. De vezel zet uit en verdikt bij blootstelling aan vuur en vormt een beschermende barrière tussen de vuurbron en de huid. De vraag naar de huidige textuurnormen, de groeiende vraag vanuit de mijnbouwsector in Zuid-Amerika en de toegenomen interesse in hittebestendige texturen in consumenten- en commerciële artikelen drijven de markt op de middellange termijn aan. Gedurende de projectieperiode zal een snelle ontwikkeling in de BRICS-landen naar verwachting de weg vrijmaken voor nieuwe kansen.

Het belangrijkste gebruik van hittebestendige materialen is in hedendaagse beschermende kleding. Belangrijke eindgebruiksindustrieën zijn synthetische chemicaliën, onderzoek en olie en gas vereisen defensieve kleding. De olie- en gasindustrie heeft de meeste aandacht gekregen voor deze inspanningen. Hittebestendige kleding moet onder onveilige omstandigheden op de werkplek worden gedragen. Vanwege de regels in het algemeen en de verdoezelde en gecoördineerde kosten in verband met een ongeval op de werkplek, hebben bedrijven hun toegenomen bezorgdheid geuit over de veiligheid van hun werknemers. Deze factoren hebben de interesse in hittebestendige materialen in bredere zin vergroot, en deze wens zal blijven toenemen naarmate opkomende landen beginnen met het reguleren van beveiligingsapparatuur in hun binnenlandse moderne omgeving.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5448

Regionale analyse:

De stoffen die bestand zijn tegen vuur Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zijn de vijf regio’s waarin het marktaandeel is verdeeld. Azië-Pacific is de regio met het grootste marktaandeel en zal naar verwachting de hoogste CAGR hebben. De groei van de markt voor hittebestendige texturen wordt voornamelijk gedreven door de toenemende verstedelijking en globalisering. Bovendien ontwikkelen de olie- en gasindustrieën in landen als China en India zich, wat de vraag naar hittebestendige texturen en dus de groei van de markt stimuleert.

Met een hoge CAGR is Noord-Amerika een andere belangrijke regio op de markt voor brandwerende stoffen. De groei van de markt wordt aanzienlijk gevoed door de toenemende acceptatie van hittebestendige texturen in nieuw ontwikkelde initiatieven van eindklanten. Bovendien bevorderen de groeiende olie- en gasactiviteiten in de regio, samen met de gevestigde transportsector, de groei. De groeiende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten voor de bouw van klimaatvriendelijke hittebestendige texturen en de lokale mechanische vooruitgang die plaatsvindt, zullen naar verwachting een aanzienlijke impact hebben op de marktgroei.

Alle vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/5448

Marktsegmentatie:

De markt voor brandwerend textiel is onderverdeeld in de volgende categorieën, gebaseerd op de vele soorten stoffen die beschikbaar zijn: Stoffen die van nature bestand zijn tegen brand en stoffen die zijn behandeld om bestand te zijn tegen brand

De markt voor brandwerend textiel is onderverdeeld in de volgende categorieën op basis van de toepassingen waarvoor ze worden gebruikt: Kleding, Niet-kleding

De markt voor brandwerend textiel is onderverdeeld in de volgende categorieën, gebaseerd op de vele eindgebruiksindustrieën: Industrieel, Defensie &Public Safety Services, Transport, Railway, Aerospace, Marine, Automotive en anderen zijn enkele van de sectoren die we bedienen.

Belangrijkste spelers:

Bedrijven zoals E.I. DuPont De Nemours and Company (Verenigde Staten), Kaneka Corporation (Japan), PBI Performance Products Inc. (Verenigde Staten), Royal TenCate N.V. (Nederland),  Huntsman Corporation (Verenigde Staten), Lenzing AG (Oostenrijk),

Volledige rapportsamenvatting: https://www.marketresearchfuture.com/reports/fire-resistant-fabrics-market-5448

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Fire Resistant Fabrics Market,Fire Resistant Fabrics Market Size,Fire Resistant Fabrics Market Share