header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Membraanscheidingsmaterialen Markt Bedrijfsstrategieën en kansen met analyse van belangrijke spelers tegen 2030

Dec 19, 2022 3:00 PM ET

De markt voor membraanscheidingsmaterialen zal naar verwachting tegen 2030 een groei van 12% CAGR voorspellen als gevolg van de toenemende behoefte aan waterzuivering en afvalwaterzuivering

Membraanscheiding is een methode om selectief verschillende elementen uit mengsels te verwijderen; het verwijderde element kan het beoogde resultaat of een afvalproduct zijn. Vanwege de niet-chemische werking, het relatief lage energieverbruik en het gebruiksgemak is dit proces / deze technologie onlangs naar voren gekomen als een rivaal van de andere fysieke scheidingstechnieken.

De markt voor membraanscheiding zal zich waarschijnlijk ontwikkelen met een CAGR van 12% van 2022 tot 2030, tot een geschatte US $ 83 miljard. Membraanscheidingsmaterialen zijn nu goed voor een aanzienlijk marktaandeel en zullen naar verwachting gedurende de prognoseperiode een aanzienlijke groei laten zien. De toenemende behoefte aan afvalwaterzuivering en waterzuivering is waarschijnlijk een van de belangrijkste factoren die de wereldwijde markt voortstuwen. Het beheersen van de lozing van afvalwater in oppervlaktewaterbronnen wordt steeds belangrijker naarmate de regels voor industriële afvalwaterzuiveringsactiviteiten toenemen.

Verwacht wordt echter dat de problemen met membraanvervuiling en de hoge kosten van de membraanmaterialen de uitbreiding van de wereldwijde markt gedurende de onderzoeksperiode zouden belemmeren.

Voorbeeldexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7609

Regionale analyse:

Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zijn de vijf belangrijkste gebieden waarin de wereldwijde markt voor membraanscheidingsmaterialen is verdeeld. Vanwege het wijdverbreide gebruik van membraanscheidingsprocessen in waterbehandeling, industriële toepassingen en voedsel- en drankzuivering, was Azië-Pacific in 2017 goed voor het hoogste aandeel van de wereldwijde markt. De voedsel- en drankenindustrie in de regio is de grootste ter wereld en gedurende de geprojecteerde periode wordt verwacht dat een verhoogde voedselconsumptie als gevolg van een groeiende bevolking de uitbreiding van de industrie verder zou versnellen. De regionale markt zal naar verwachting groeien als gevolg van het toenemende gebruik van het membraanscheidingsproces voor de terugwinning van waardevolle voedingsmiddelen, terwijl het aantal gecreëerde afvalstromen afneemt.

Het op een na grootste aandeel van de wereldmarkt was in handen van de Europese markt, die naar verwachting in de loop van de onderzoeksperiode gematigd zal stijgen. Het belangrijkste element dat de uitbreiding van de lokale markt aanmoedigt, is de hoge nalevingspercentages van de EU-afvalwaterregels.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7609

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor membraanscheidingsmaterialen is onderverdeeld in vele submarkten op basis van de verschillende soorten materialen, toepassingen en regio’s.

De wereldwijde markt voor membraanscheidingsmaterialen is verdeeld in de submarkten polymeren, keramiek, metalen en andere op basis van het soort materiaal dat wordt gebruikt. De component die bekend staat als polymeren wordt nog verder onderverdeeld in subcategorieën zoals polyvinylideendifluoride, polytetrafluorethyleen, polysulfon, polyacrylonitril, polyethylsulfon en andere. Aluminiumoxide, siliciumcarbide en nog een paar categorieën zijn opgenomen in de verdere onderverdeling van de keramiekmarkt.

De wereldwijde markt voor membraanscheidingsmaterialen is gesegmenteerd in de volgende categorieën, op basis van toepassing: waterbehandeling, verwerking van voedingsmiddelen en dranken, gasscheiding, bioverwerking en medische filtratie, industriële en andere toepassingen.

Het onderzoek werd uitgevoerd op de wereldwijde markt voor membraanscheidingsmaterialen met een focus op vijf belangrijke regio’s: Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Belangrijkste spelers:

Op de wereldmarkt voor membraanscheidingsmaterialen zijn enkele van de belangrijkste bedrijven BASF SE (Duitsland), Solvay (België), Arkema AG (Frankrijk), The Chemours Company (VS), DuPont (VS), KUREHA CORPORATION (Japan), 3M (VS), DAIKIN INDUSTRIES, Ltd (Japan), de Quadrant-bedrijvengroep (België) en Gujarat Fluorochemicals Ltd (India).

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/membrane-separation-materials-market-7609

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report(CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Membrane Separation Materials Market,Membrane Separation Materials Market 2022,Membrane Separation Materials Market Size