header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Solar Street Lighting Market CAGR Geschat op 14,12% door groeiende vraag, regio’s, wereldwijd aandeel, grootte, analyse en ontwikkeling van topspelers tot 2030

Dec 19, 2022 5:00 PM ET

Solar Street Lighting Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2023 Per type (standalone, on grid), per producttype (compacte fluorescentielampen (CFL), light emitting diode (LED)), per toepassing (residentieel, commercieel, industrieel) en per regio – prognose 2022-2030.

Solar Street Lighting Marktoverzicht

Het marktaandeel van Solar Street Lighting zal naar verwachting meer dan USD 3972 miljoen waard zijn, met een CAGR van 14,12% in 2030.

Zonne-straatlantaarns (SSL) worden op grote schaal gebruikt voor straatverlichting buitenshuis, omdat ze zonne-energie gebruiken als hun belangrijkste energiebron. Deze verlichtingssystemen werkten onafhankelijk van traditionele energiebronnen, waardoor de behoefte aan een algemeen net om in alle stroombehoeften te voorzien, werd geëlimineerd.

De ontwikkeling van slimme steden, de toenemende interesse in zonne-energie en andere groene en schone energieprogramma’s en de groeiende steun van zowel overheids- als niet-gouvernementele organisaties wijzen allemaal op een aanzienlijke groei in de markt voor straatverlichting op zonne-energie.

De COVID-19-pandemie heeft de wereld tot stilstand gebracht en de internationale handel verstoord. In de afgelopen twee decennia is zonne-energie aanzienlijk gegroeid. De uitbraak belemmerde deze vooruitgang echter ernstig. Overheden pakken deze problemen aan en beslissen hoe snel zonne-energie in de toekomst zal worden ingezet. De zonne-industrie als geheel maakt zich zorgen over hoe de effecten en onzekerheden van de pandemie deze zouden beïnvloeden.

Vraag een gratis voorbeeldrapport aan @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5350

 

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

 Cagr

  14,12% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022 tot 2030

  Historische gegevens

  2019 – 2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Type, producttype, toepassing

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

Regionale analyse van de markt voor straatverlichting op zonne-energie

Vanwege de toenemende strategische vooruitgang van de marktspelers, wordt voorspeld dat de regio Azië-Pacific het hoogste marktaandeel zal hebben met een groeipercentage van meer dan 18%.

De Europese regio zal naar verwachting gestaag uitbreiden als gevolg van het groeiende bewustzijn van alternatieve methoden voor het produceren van zonne-energie. Bovendien wordt verwacht dat de Noord-Amerikaanse regio ook aanzienlijk zal uitbreiden. Tegen 2030 zullen naar verwachting 45 miljoen eenheden straatverlichting op zonne-energie worden verkocht in het Midden-Oosten en Afrika.

Aangepast rapport aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5350

Marktsegment straatverlichting op zonne-energie

  • Op type

De markt is verdeeld in twee categorieën op basis van het type: standalone en grid. Vanwege de snelle groei van duurzame elektrische netwerken, de dure kosten van conventionele straatverlichtingsinfrastructuur op off-grid locaties en het toenemende gebruik van pico-zonnesystemen, wordt voorspeld dat de stand-alone categorie zich gedurende de geprojecteerde periode met een hogere CAGR zal ontwikkelen.

  • Op producttype

Op basis van het producttype leidde de categorie zonnepanelen in 2019 de markt voor straatverlichting op zonne-energie. Het grootste marktaandeel wordt verwacht tijdens de prognoseperiode. Dit kan zijn omdat zonnepanelen, die het grootste deel van een zonne-verlichtingssysteem uitmaken en het duurst zijn in vergelijking met andere componenten, het meest vitaal zijn en het meeste geld opleveren.

  • Per toepassing

De markt voor straatverlichting op zonne-energie is verdeeld in driecategorieën op basis van het soort toepassing: institutioneel, commercieel en residentieel. Tijdens de prognoseperiode zal de industriële sector naar verwachting het dominante toepassingstype zijn. De productie van elektriciteit op locatie en de toenemende nadruk op milieuvriendelijke productie zullen naar verwachting de vraag naar de industriële sector stimuleren.

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5350

Solar Street Lighting Markt Belangrijkste Spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor straatverlichting op zonne-energie zijn:

  • VerySol Inc. (VS)
  • Urja Global Ltd (Indië)
  • Solar Street Lights VERENIGDE STATEN (VS)
  • Dragons Breath Solar (Verenigd Koninkrijk)
  • Solektra International LLC (VS)
  • Sol Inc.(VS)
  • Bridgelux Inc. (VS)
  • Sunna Design (Frankrijk)
  • SOKOYO Solar Groep (China)
  • Philips Lighting Holding B.V. (Nederland)
  • Omega Solar (India) en anderen

Nieuws uit de industrie

  • Het Eagle Butte community center heeft SolarOne Solutions Inc. gekozen om vanaf januari 2020 80 off-grid zonnelampen te installeren. De off-grid straatlantaarns op zonne-energie van SolarOne hebben geen koolstofemissies omdat ze alleen zonne-energie gebruiken.
  • In het Infanta Elena Park in Sevilla, Spanje, heeft Signify N.V. in juni 2019 20 Philips SunStay straatlantaarns op zonne-energie gebouwd. Deze zonnelampen hebben een laadregelaar, batterij, armatuur en zonnepaneel allemaal gecombineerd in één behuizing. Bovendien hebben deze lampen minder onderhoud nodig, zijn ze draagbaar en eenvoudig te installeren.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Solar Street Lighting Market,Solar Street Lighting Market Analysis,Solar Street Lighting Market Trends,Solar Street Lighting Market Companies,Solar Street Lighting Market Share,Solar Street Lighting Market Size,Solar Street Lighting Market Forecast