header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang voor fraudedetectie en -preventie bereikt USD 104,86 miljard, met een CAGR van 22,71% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 20, 2022 4:00 PM ET

Bij een CAGR van 22,71% van 2020 tot 2030 zal de markt voor fraudedetectie en -preventie naar verwachting USD 104,86 miljard (prognoseperiode) bereiken. De fraudedetectie- en -preventiesector neemt toe als gevolg van de toenemende behoefte om fraudeverliezen te verminderen en inkomsten uit legitieme transacties te behouden. Big data, data-analyse, voorspellende modellering, deep learning, cloud computing, machinetaal en kunstmatige intelligentie (AI) zijn enkele van de geavanceerde technologieën die onlangs zijn ontstaan en de groei van de industrie versnellen. Daarnaast groeit de sector als gevolg van de toename van real-time transacties en het aantal online en mobiele bankdiensten. Om zowel interne als externe fraude te verminderen, implementeren financiële en overheidsorganisaties in toenemende mate FDP-oplossingen, wat de lokale en wereldwijde economieën stimuleert.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2985

Omvang van het marktrapport voor fraudedetectie en -preventie:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 104,86 miljard
Groei: CAGR van 22,71% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse:

Noord-Amerika zal naar verwachting van 2019 tot 2026 de markt voor fraudedetectie en -preventie leiden en groeien met een aanzienlijke CAGR. Het gebied was de eerste die digitale technologieën voor fraudedetectie gebruikte, zoals AI, IoT en machine learning, en het blijft investeren in strategieën die de escalerende inkomstenverliezen als gevolg van frauduleuze aanvallen op ondernemingen verminderen. De aanzienlijke aanwezigheid van grote internationale bedrijven, systeemintegrators, distributeurs en wederverkopers in het gebied draagt ook bij aan het marktaandeel van fraudedetectie en -preventie in Noord-Amerika.

Marktsegmentatie:

De markt voor fraudedetectie en -preventie is onderverdeeld in oplossings-, service-, applicatie-, organisatiegrootte- en verticale segmenten.

De markt voor fraudedetectie en -preventie is onderverdeeld in drie oplossingsgroepen: gegevenssynthese, authenticatie en fraudedetectie.

De markt voor fraudedetectie en -preventie is gesegmenteerd in managed service en professionele service op basis van services.

Verzekeringsclaims, het witwassen van geld, elektronische betalingen en andere toepassingen vormen de activiteiten op het gebied van fraudedetectie en -preventie.

De markt voor fraudedetectie en -preventie is gesegmenteerd in kleine en middelgrote bedrijven en grote bedrijven op basis van de grootte van de organisatie.

De BFSI, retail, telecommunicatie, overheid, reizen en transport, gezondheidszorg, onroerend goed, energie, productie, media & entertainment en andere sectoren vormen de markt voor fraudedetectie en -preventie.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/fraud-detection-prevention-market-2985

Per oplossing:

  • Fraude detectie
  • Authenticatie
  • Gegevenssynthese

 

Per service:

  • Professionele service
  • Beheerde service

 

Per toepassing:

  • Verzekeringsclaims
  • Witwassen
  • Elektronische betaling

 

Op organisatiegrootte:

  • KMO
  • Grote ondernemingen

 

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2985

Belangrijkste leveranciers:

iovation Inc. (Verenigde Staten), IBM Corp. (Verenigde Staten), CardinalCommerce Corp. (Verenigde Staten), Oracle Corp. (Verenigde Staten) en Experian PLC (Verenigd Koninkrijk). Accertify Inc. (VS), Distil Networks Inc. (VS), F5 Networks Inc. (VS) en LexisNexis Risk Solutions Company (VS) zijn allemaal Amerikaanse bedrijven die de lijst hebben gehaald onder belangrijke leveranciers van deze sector.

Krijg meer releatedRapporten:

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Fraud Detection and Prevention Market,Fraud Detection and Prevention Market Report,Fraud Detection and Prevention Market Growth,Fraud Detection and Prevention Market Trends,Fraud Detection and Prevention Market Forecast,Fraud Detection and Prevention,Fraud Detection and Prevention Market Share,Fraud Detection and Prevention Market Size,Fraud Detection and Prevention Industry