header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Graphical User Interface (GUI) Design Software Market bereikt USD 1.496,2 miljoen, met een CAGR van 9,8% in 2027 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 20, 2022 4:00 PM ET

De markt voor software voor het ontwerpen van grafische gebruikersinterface (GUI) ontwerpsoftwaremarkt zal naar verwachting groeien met een CAGR van ongeveer 9,8% en tegen het einde van 2027 USD 1.496,2 miljoen bereiken.

Door de noodzaak om computercoderingstalen te leren of te onthouden, stellen grafische gebruikersinterfaces (of GUI’s) gebruikers in staat om hun apparaten, platforms, programma’s of applicaties naar behoefte te besturen in plaats van computersystemen te sturen via opdrachten (of opdrachtregelinterfaces).

De markt voor grafische gebruikersinterface (GUI) ontwerpsoftware is onderverdeeld in BFSI, IT &telecom, productie, automotive, medisch &healthcare, media &entertainment en andere op basis van de branche vertical.

De behoefte aan het creëren van gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke gebruikersinterfaces groeit en GUI-ontwerptools maken het gemakkelijk om prototypes te maken en deze interfaces te maken.

Controle over het besturingssysteem en bestanden wordt geleverd via de GUI, die gebruikers ook de mogelijkheid biedt om scripts te schrijven met behulp van programmeertoepassingen.

Verschillende voordelen van GUI Design Software Tools Gebruikersinterfaceontwerpen kunnen ook idealiter worden gebouwd door een niet-programmeur, wat betekent dat een gebruiker eenvoudig en snel GUI-ontwerpen kan verbeteren voordat deze wordt geïmplementeerd, waardoor veel tijd en geld wordt bespaard.

Stijgende vraag vanuit een breed scala aan brancheverticalen: naarmate de technologie zich snel ontwikkelt, blijven de verwachtingen van klanten stijgen. Innovatieve GUI-ontwerpsoftware is behoorlijk populair geworden in de markt.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10712

Grafische gebruikersinterface (GUI) Design Software Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2027: USD 1.496,2 miljoen
Groei: CAGR van  9,8% van 2021 tot 2027
Prognoseperiode: 2021 – 2027
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale inzichten:

De markt voor grafische gebruikersinterface (GUI) ontwerpsoftware in Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika zijn allemaal onderzocht. In 2018 had Noord-Amerika het grootste marktaandeel (52,2%). De wens voor een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface, die de vraag naar UI-software en -oplossingen internationaal verhoogt, is de belangrijkste reden voor de uitbreiding van de regionale markt.

Als gevolg van ontwikkelingen in cloud computing en grafische verwerking wordt voorspeld dat de grafische gebruikersinterface (GUI) ontwerpsoftware-industrie in Europa snel zal groeien.

Deze ontwikkelingen hebben het gebruik van machine learning- en AI-gebaseerde technologie versneld, wat helpt om het potentieel van GUI-ontwerptools te ontdekken.

Omdat driedimensionale grafische gebruikersinterfaces steeds populairder worden, wordt voorspeld dat de markt voor grafische gebruikersinterface (GUI) ontwerpsoftware in de regio Azië-Pacific zich snel zal ontwikkelen. Het marktaandeel van China neemt aanzienlijk toe.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/graphical-user-interface-design-software-market-10712

Marktsegmentatie:

De implementatie, organisatiegrootte, verticale en regionale segmenten zijn gebruikt om de wereldwijde markt voor grafische gebruikersinterface (GUI) ontwerpsoftware te verdelen.

De markt voor grafische gebruikersinterface (GUI) ontwerpsoftware is onderverdeeld in cloud- en on-premises implementatiesegmenten. De cloudcategorie had het grootste marktaandeel in 2018 en zal naar verwachting groeien met een geschatte CAGR van 86,8% tijdens de onderzoeksperiode.

Op basis van de grootte van de organisatie is de wereldwijde GUI-ontwerpsoftwaremarkt verdeeld in kleine en middelgrote bedrijven (KMO’s) en grote bedrijven.

Op basis van verticaal is de markt voor grafische gebruikersinterface (GUI) ontwerpsoftware onderverdeeld in de automobiel-, IT-, telecom-, media-entertainment-, medische en gezondheidszorg-, productie- en andere segmenten.

Controleer korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10712

Belangrijkste spelers:

InVisionApp Inc. (Verenigde Staten), Adobe (Verenigde Staten), Corel Corporation (Verenigde Staten), Figma (Verenigde Staten) en Sketch B.V. (Nederland) (VS)

Aanvullende gerelateerde rapporten:

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Graphical User Interface (GUI) Design Software Market,Graphical User Interface (GUI) Design Software Industry,Graphical User Interface (GUI) Design Software Market Growth,Graphical User Interface (GUI) Design Software Market Size,Graphical User Interface (GUI) Design Software Market Share,Graphical User Interface (GUI) Design Software Market Forecast,Graphical User Interface (GUI) Design Software Market Report,Graphical User Interface (GUI) Design Software Market Trends,Graphical User Interface (GUI) Design Software Market Research,Graphical User Interface Design Software