header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Carbon Canister marktvraag, groeifactoren, grootte van de industrie, aandeel, regio’s, huidige trends, analyse van topspelers en wereldwijde voorspelling 2030

Dec 20, 2022 4:00 PM ET

Automotive Carbon Canister Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2023 Per type (Carbon Canister met kleine capaciteit en Carbon Canister met grote capaciteit), per verkoopkanaal (OEM en aftermarket), per voertuigtype (personenauto’s en bedrijfsvoertuigen) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Prognose tot 2027

Automotive Carbon Canister Marktoverzicht

De  markt voor koolstofbussen voor auto’s zal naar verwachting tussen 2021 en 2027 groeien met een wereldwijde cagr van 4%, tot usd 1.714 miljoen. Wereldwijd is het aantal auto’s aanzienlijk toegenomen als gevolg van verstedelijking, industrialisatie en een toename van het besteedbare inkomen van mensen. Dit aspect draagt bij aan verhoogde luchtvervuiling en overmatige kooldioxide-uitstoot van auto’s. De koolstofbus vermindert de brandstofemissiesnelheid, wat helpt bij het verminderen van luchtvervuiling.

Bovendien handhaven overheden op verschillende locaties strikte normen en wetten om de uitstoot van auto’s te verminderen. Bovendien hebben transportministeries en milieugroepen een limiet vastgesteld voor de uitstoot van auto’s. Al deze redenen stuwen de markt voor koolstofbussen voor auto’s vooruit.

Ontvang gratis voorbeeld pdf brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10433

Het coronavirus heeft een aanzienlijke economische invloed op de werking van de koolstofbusmarkt voor auto’s. Sinds de epidemie zijn de financiële en industriële marktsectoren beschadigd, waarbij reizen, luchtvaart, toerisme, productie en productie het meest lijden. Het imf en de Wereldbank voorspelden dat de ergste recessie zich in 2019-2020 zou voordoen. Het verlengen van lockdowns, het stilleggen van de marktwerking en het stilleggen van de economische activiteit zal de wereldwijde marktvraag verminderen. Aan de andere kant zou de naadloze werking van de wereldwijde vraag- en toeleveringsketen de markt helpen een consistente rol te spelen bij het beloven van grotere groei in de verwachte periode 2021-2027.

Automotive Carbon Canister Marktsegmentatie:

De markt voor koolstofbussen voor auto’s is wereldwijd gesegmenteerd op basis van de volgende factoren:

Volgens het absorberende materiaal:

  • Verkoold houtpoeder
  • Ethyleenpropyleendieenmonomeer
  • Actieve kool poeder
  • Anderen

Afhankelijk van het voertuigtype:

  • Personenauto
  • Tweewieler
  • Bedrijfsvoertuig

Volgens het verkoopkanaal:

  • Aftermarket
  • OEM

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10433

Automotive Carbon Canister Market Regionale analyse:

De markt voor koolstofbussen voor auto’s is gesegmenteerd in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de grootste markt hebben vanwege het bestaan van landen zoals China, Japan, Zuid-Korea en India. Deze landen worden beschouwd als het primaire knooppunt van de auto-, elektrische en militaire industrie en stimuleren daarom de marktvraag op dit gebied. Bovendien stuwen de toenemende verstedelijking en industrialisatie de marktvraag op.

Het Noord-Amerikaanse gebied heeft de op een na grootste markt op de wereldmarkt vanwege landen als de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Deze landen hebben een sterke voertuigindustrie en stimuleren de marktvraag in deze regio. De groeiende aanwezigheid van tal van belangrijke belangrijke spelers op dit gebied stimuleert de vraag naar koolstofbussen voor auto’s verder.

De europese regio vertegenwoordigt de op twee na grootste markt in de wereldwijde markt. De marktinvesteringen zijn toegenomen, wat, samen met de stijgende uitgaven in de auto-industrie, de marktvraag op dit gebied stimuleert.

Belangrijkste bedrijven geprofileerd

  • Roki
  • Kayser Automotive Systemen
  • Futaba
  • Langfang Huaan Automobile Equipment
  • Delphi Automotive NV
  • Aziatische industrie
  • Stant
  • Hengbo Holdings
  • Korea Fuel-Tech
  • Tianjin Gelin Lifu Nieuwe Technologie

Praat met expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10433

Recente ontwikkelingen:

Ingevity Corporation staat bekend om zijn koolstofmaterialen, synthetische polymeren en specialechemicaliën. In juli 2020 onthulde het bedrijf zijn nieuwe product, ‘poeder actieve kool’, dat kan worden gebruikt, zelfs nadat het voertuig geen benzine meer heeft en tot stilstand is gekomen.

Bovendien heeft continental ag dit jaar een actief spoelpompsysteem ontwikkeld voor het wegpompen van gebruikte gassen uit de motor en deze te filteren tot 90% zuiverheid voor voldoende luchtcirculatie in de motor en het hergebruik van de gassen om de efficiëntie van het systeem te verhogen, waardoor de algehele lucht-brandstofbalans van het systeem wordt verhoogd. Landen zijn momenteel gericht op het verkrijgen van koolstofkredieten, die naar verwachting de markt voor actieve koolflessen gedurende de prognoseperiode zullen vergroten.

Blader door meer rapport

Automotive Metal Stamping Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-metal-stamping-market-2002

Drive By Wire Market @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/drive-by-wire-market-5933

Tunnelboormachine Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/tunnel-boring-machine-market-10218

Intelligent Traffic Management System Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/intelligent-traffic-management-system-market-10756

Over marktonderzoek in de toekomst:

Bij market research future (mrfr) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van ons gekookte onderzoeksrapport (crr), halfbakken onderzoeksrapporten (hcrr), ruwe onderzoeksrapporten (3r), continu-feed onderzoek (cfr) en marktonderzoek en adviesdiensten. Het Mrfr-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek toekomst

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: Https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market research future

99 hudson street,5th floor

New york, new york 10013

United states of america

Website: Https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Automotive Carbon Canister Market,Automotive Carbon Canister Market Analysis,Automotive Carbon Canister Market Research,Automotive Carbon Canister Market Trends,Automotive Carbon Canister Market Size,Automotive Carbon Canister Market Share