header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Seat Market groeit met een CAGR van 5,11% en bereikt het marktaandeel van USD 101,27 miljard in 2030 | Top marktspelers Analytisch rapport 2023

Dec 20, 2022 4:00 PM ET

Automotive Seat Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2023 per type (bank, bak, vouwen en andere), technologie (aangedreven, verwarmd, aangedreven en verwarmd, standaard), materiaal (echt leer, synthetisch leer en stof), voertuigtype (personenauto en bedrijfsvoertuig) en regio | 2030

Automotive Seat Marktoverzicht

Ook de klantbenadering voor deze apparaten zie je in grote aantallen. De markt voor autostoelen zal naar schatting groeien met een wereldwijd tempo van 3,2% van de CAGR. De prognoseperiode van de markt wordt voorspeld van 2022 tot 2030, waarbij een gezonde en substantiële groei voor de markt wordt voorspeld. De auto-industrie wordt berekend als een van de op twee na grootste industrieën waarin op grotere schaal wordt geïnvesteerd. Stoelen zijn de essentiële componenten van een bepaald auto-apparaat of voertuig. De opkomende trends van de dag hebben het mogelijk gemaakt om kleine componenten zoals smartphones te ontwikkelen.

Gezien het enorme aantal factoren dat de marktdynamiek aandrijft, wordt ook voorspeld dat de markt tegen het einde van 2020 een wereldwijde waarde van $ 68,4 miljard zal laten zien. Er is een toenemende vraag naar elektrische en hybride voertuigen met de vraag naar verstedelijking. Mensen hebben zich gericht op het veranderen van hun levensstijl, waardoor de auto-industrie toeneemt in termen van lichtgewicht stoelen en comfort voor de bestuurders. Dit heeft op de een of andere manier de groei van de marktdynamiek versneld en ook de markt in termen van productie gestimuleerd. Er zijn echter bepaalde factoren geweest die ook de groei en ontwikkeling ervan hebben beperkt.

De belangrijkste spelers in de vooruitzichten voor autostoelen zijn de volgende:

  • Faurecia (Frankrijk)
  • johnson controles (u.s)
  • lear corporation (VS)
  • Toyota Boshoku Corporation (Japan)
  • TS Tech Corporation Ltd (Japan)
  • dura automotive systemen (U.s)
  • ifb automotive (India)
  • visser en bedrijf (oostenrijk)
  • magna international inc (canada)
  • aktis engineering solutions (india)
  • marter automotive zitsystemen (turkije)
  • tata autocomp systemen limited (India)
  • tm automotive zitsystemen private limited (india)
  • grammatica zitsystemen (duitsland)
  • recaro automotive (duitsland)

Ontvang gratis voorbeeld pdf brochure @ 

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5495

 

De autostoelen zijn behoorlijk duur. Er werd gezien dat bijna 5% van de investeringen van potentiële belangrijke spelers alleen door de stoelen werd gedaan en dat er alle andere extra kosten voor het voertuig waren. De wereldwijde pandemie had ook een negatieve impact op de bedrijfssector van de autostoelmarkt. De voortdurende lockdown die door de overheid werd opgelegd, belemmerde de toeleveringsketen van de markt. Ook de retailers en de fabrikanten hadden grote schulden door een stopzetting van de import en export van grondstoffen. Door een schaarste in de beschikbaarheid van hetzelfde werden de prijzen sterk verhoogd. Ondanks alle factoren die de marktdynamiek stimuleren en beperken, wordt een gezonde groei voorspeld voor de autostoelmarkt in zijn prognoseperiode.

Automotive Seat Marktsegmentatie

De markt voor autostoelen is voornamelijk gesegmenteerd in zijn type, materialen, technologie en voertuigtype.

Door zijn type is de markt gesegmenteerd in emmer, vouw en bank. Door zijn materiaal is de markt weer verdeeld in synthetisch leer, echt leer en stof. De divisies zijn, volgens technologie, elektrisch verwarmd en standaard. Per voertuigtype is de markt gefragmenteerd in bedrijfs- en personenauto’s.

Automotive Seat Market Regionale analyse

Geografisch gezien is de markt voor autostoelen breed verspreid over delen van Noord-Amerika, Azië en Europa. Azië-Pacific had het grootste marktaandeel, omdat de industriële sectoren een sterk effect hadden in delen van China, India, Zuid-Korea en Japan.

Recente ontwikkeling

De markt voor autostoelen heeft verschillende belangrijke spelers die functioneren in zijn marktdynamiek. Een paar van hen zijn magna international en lear corporations. Ze verhogen de productiviteit van de marktdynamiek.

  • In december 2021: Een van de grote samenwerkingen vond plaats tussen hyundai transys en brose corporation. Ze kwamen in een gezamenlijke ontwikkelingsovereenkomst om de toekomstige geautomatiseerde stoelen te ontwikkelen en stabilisatie te garanderen.

Vraag om korting:https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5495

Over de toekomst van de markt :

Bij market future (mrfr) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van ons gekookte onderzoeksrapport (crr), halfgekookte onderzoeksrapporten (hcrr), ruwe onderzoeksrapporten (3r), continu-feed onderzoek (cfr) en markt – en markt – en adviesdiensten. Het Mrfr-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit markt – en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktstudies per component, toepassing, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Markttoekomst

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website:?https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Seat Market,Automotive Seat Market Trends,Automotive Seat Market Size,Automotive Seat Market Share,Automotive Seat Market Companies,Automotive Seat Market Analysis,Automotive Seat Market Forecast