header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De 3D-beeldvormingsmarkt zou in 2030 USD 42,5 miljard bereiken, met een CAGR van 21,5% tussen 2022 en 2030.

Dec 22, 2022 3:00 PM ET

Marktonderzoek toekomstige inzichten:

De 3D-ontwikkelingen hebben positieve feedback gekregen van verschillende industriële sectoren. De markt wordt gedreven door 3D-beeldvorming in machine vision-toepassingen met mechanische mechanisatie, toenemende interesse in 3D-klinische beeldvorming en toenemend gebruik van technologie in producten zoals PDA’s, camera’s, tv’s, enzovoort.

De medische zorg en klinische industrie kunnen op veel manieren profiteren van de 3D-beeldvormingsmarkt. De ontwikkeling van 3D-beeldvorming komt ook patiënten ten goede, omdat het de symptomatische zekerheid verhoogt. Door zich te concentreren op het behandelingsgebied, heeft 3D-beeldvormingsmarkttechnologie dure analytische technieken vervangen, het risico op problemen verminderd, experimentele medische behandelingen beperkt, gewerkt met een goedkopere zorgvuldige ordening, kortere werktijd en beperkte schade aan gezond weefsel.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2926 

Reikwijdte van het 3D Imaging-marktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 42,5 miljard
Groei: CAGR van 21,5% van 2021 tot 2030
Prognoseperiode: 2021 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

De toenemende behoefte aan 3D-beeldsensoren uit industrieën zoals productie, transport en media en entertainment is een van de belangrijkste groeifactoren voor de 3D-beeldvormingsmarkt. De groei van de markt zal naar verwachting worden gevoed door de groeiende vraag naar 3D-versnellingsmeters in geavanceerde cellen en videogames.

De wereldwijde 3D-beeldvormingsmarkt omvat regio’s zoals Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW). Vanwege de groeiende initiatieven in verband met creatief werk dat hierop is gericht, blijft Noord-Amerika de primaire aanwezigheid op de wereldmarkt onder hen behouden. Bovendien dragen de toenemende prevalentie van chronische ziekten en de extreem hoge mate van toegankelijkheid van moderne medische zorgfaciliteiten in de regio beide bij aan de algehele expansie en groei van de markt. Vanwege de groeiende alomtegenwoordigheid van de ontwerp- en engineeringsector, wordt verwacht dat de markt in Europa snel zal groeien. De locatie speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van de algehele positie van de wereldmarkt.

Voor meer informatie bezoek hier: https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-imaging-market-2926 

Marktsegmentatie:

Volgens de industrie

Per industrie omvat het defensie en veiligheid, entertainment en media, mechanische beeldvormingssystemen, ontwerp en ontwerp, klinische en medische diensten en andere. Vanwege de ontwikkeling van aantrekkelijke nagalmapparatuur, filterconventies en 3D-volumetrische recreatieprogrammering, moet de medische zorgsector het grootste deel van de taart nemen.

Volgens displaytechnologie

Door displaytechnologie is de markt verdeeld in holografie, volumetrische presentatie, stereoscopie, auto-stereoscopie en anaglyph.

Beeldoplossingen gebruiken

Anaglyph, 3D-detectie, formaat en levendigheid, beeldreproductie, 3D-levering en 3D-weergave door beeldoplossing worden allemaal gedekt door de markt.

Volgens hardware

De 3D-beeldvormingsmarkt is onderverdeeld in de categorieën 3D-sensoren en 3D-presentaties op basis van hardware. In de komende jaren moet de 3D-presentatiesector fors uitbreiden. Het vertoont echter ook verschillende nadelen, waaronder een hoge evaluatie, fluctuerend uitvoeringsniveau, frequente terugkerende mediatorvereiste en hoge krachtvereiste. Elk van deze componenten plaatst het fragment in een positie om duurzame groei te zien.

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2926 

Belangrijkste spelers:

Het bedrijf GE Healthcare Inc. (Verenigde Staten) TomTec Imaging Systems GMBH is ons bedrijf (Duitsland) Agilent Technologies ((nited States) Konica Minolta Inc. (Japan) Het bedrijf dat eigenaar is van Google ((Verenigde Staten) Bedrijfsnaam: Panasonic Corporation (Japan) Company Hewlett-Packard (HP) (Verenigde Staten) De merknaam Philips Healthcare Informatics Inc. (Verenigde Staten) Het in de Verenigde Staten gevestigde Lockheed Martin Corporation en de Able Software Corporation (Verenigde Staten).

Top Trending Rapporten:

Online onderwijsmarkt

Open Source Intelligence (OSINT) Markt

Linux-besturingssysteemmarkt

Learning Management System (LMS) Markt

Data Analytics Markt

Smart Contracts Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  3D Imaging Market,3D Imaging,3D Imaging Market Share,3D Imaging Market Size,3D Imaging Market Growth,3D Imaging Market Trends,3D Imaging Market Demnads,3D Imaging Market Analysis,APAC 3D Imaging Market,Europe 3D Imaging Market,USA 3D Imaging Market