header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Magneto Resistive RAM (MRAM) Markt bereikt USD 1396,7 miljoen bij een CAGR van 18,58% | Marktkansen, ontwikkelingsstatus, regionale trends

Jan 10, 2023 4:13 PM ET

Verwacht wordt dat de Magneto resistive RAM (MRAM) markt zou zijn gegroeid met een CAGR van meer dan 18,58%, in totaal USD 1396,7 miljoen. Een niet-vluchtig RAM-geheugen genaamd magneto-resistief geheugen met willekeurige toegang maakt gebruik van magnetische ladingen in plaats van elektrische ladingen om gegevens op te slaan. De Honeywell Company creëerde magneto-resistieve geheugenapparaten in 1990, toen de vroegste vooruitgang van het systeem begon. Hoge dichtheid, willekeurige toegang en niet-vluchtig geheugen waren bevestigde kenmerken. De dynamische ram maakt gebruik van magnetische ladingen, een alternatief voor elektrische ladingen, om databits op te slaan. De gadget wordt gebruikt om elektronische items te verbeteren en ze enorme hoeveelheden gegevens te laten opslaan en snelle toegang te garanderen. De voordelen van zowel dynamisch RAM als statisch RAM worden hierin gecombineerd. De Magneto resistive RAM (MRAM) -markt zal blijven groeien als gevolg van de stijgende vraag naar standalone en embedded geheugen voor consumentenelektronica, slimme gadgets en draagbare apparaten.

Download een voorbeeld PDF Borcher @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10659

Magneto Resistive RAM (MRAM) Markt Belangrijkste Spelers:

  • Toyota Corporation (Japan)
  • NVE Corporation (Verenigde Staten)
  • Everspin Technologies Inc. (Verenigde Staten)
  • Avalanche Technology Inc. (Verenigde Staten)
  • Spin Memory, Inc. (Verenigde Staten)
  • Honeywell International Inc. (Verenigde Staten)
  • Samsung Electronics Co Ltd (Zuid-Korea)
  • Numem Inc. (Verenigde Staten).

Deze spelers concurreren met elkaar in termen van de technische doorbraken die door bedrijven kunnen worden bereikt in termen van de MRAM-herhalingsfrequentie. In de loop van enkele jaren hebben Everspin Technologies Inc., Avalanche Technology Inc., Numem Inc., NVE Corporation, Honeywell International Inc., Samsung Electronics Co. Ltd. en Spin Memory, Inc. hun proceskwaliteit aanzienlijk verbeterd, wat heeft geleid tot een toename van de interesse van kopers en het aantal toepassingen voor hun producten.

Magneto Resistive RAM (MRAM) Markt Regionale Analyse:

Onderzoek naar de MRAM-markt is uitgevoerd in de vijf belangrijkste regio’s van de wereld: Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika. De aanwezigheid van belangrijke spelers in het gebied is een essentiële factor in de bijdrage van de regio aan de groei van de wereldwijde MRAM-markt. Deze bedrijven lopen voorop in de geheugen- en opslagrevolutie en pionieren met nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie, machine learning, het internet der dingen en autonome auto’s.

De groei in Duitsland zal naar verwachting de hoogste in Europa zijn. De toenemende behoefte aan energiezuinige, compacte en krachtige MRAM-ontwerpen en -componenten is de belangrijkste drijfveer voor de uitbreiding van de MRAM-markt in Duitsland.

Er is een toename van overheidsfinanciering voor onderzoek naar en productie van geheugenchips, wat heeft geleid tot een toename van de vraag in het gebied Azië-Pacific.

Krijg volledige rapportdetails van Magneto Resistive RAM (MRAM) Markt @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/mram-market-10659

Magneto Resistive RAM (MRAM) Marktsegmentatie:

De Magneto resistive Random Access Memory (MRAM) markt is gesegmenteerd op product, toepassing en geografie.

De toekomstige Magneto resistive RAM (MRAM) Markt is verdeeld in twee verschillende submarkten, STT en Toggle, op basis van de soorten producten die naar verwachting zullen worden verkocht. In 2020 leidde de STT-sector de markt en werd voorspeld dat deze zou groeien met een CAGR van 19,35% gedurende de beoordelingsperiode.

Het MRAM-marktaandeel versus nand is opgesplitst in vele segmenten op basis van hun respectieve eindgebruiksindustrieën, zoals die welke betrokken zijn bij lucht- en ruimtevaart, leger, automotive, robotica, consumentenelektronica en bedrijfsopslag. Tegen het einde van 2027 zal de lucht- en ruimtevaart- en defensiemarkt naar verwachting $ 249,7 miljoen aan inkomsten hebben verdiend.

Nieuwe 64Mb STT-MRAM geheugenapparaten werden op 27 september 2021 uitgebracht door de marktleider en leverancier van de volgende generatie MRAM-technologie, Avalanche Technology. In termen van grootte, stroomverbruik en betrouwbaarheid zijn de nieuwe 64Mb parallelle x16 industriële P-SRAM-producten ongeëvenaard.

De nieuwste Avalanche-productrelease bevat zeer betrouwbare industriële oplossingen in de kleinste vormfactor en het laagste vermogen, zodat gebruikers uniforme geheugenarchitectuursystemen kunnen maken voor industriële dataloggingtoepassingen.

Controleer een korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10659

Gerelateerde rapporten:

Human Machine Interface (HMI) Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030         

Digital Signage Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030           

Touchless sensing Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030    

Volgende generatie batterijen markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030      

GaN Semiconductor Devices Markt Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030    

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  MRAM Market,MRAM Industry,Magneto resistive RAM market,Magneto resistive RAM market Size,Magneto resistive RAM market Share,Magneto resistive RAM Industry,Magneto resistive RAM market Trends,Magneto resistive RAM market Growth