header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digital Process Automation Marktomvang zal naar verwachting groeien met een CAGR-tarief van 9,30% tussen 2022 en 2030 | MRFR

Jan 12, 2023 3:00 PM ET

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde digitale procesautomatiseringsmarkt naar verwachting een CAGR van ~ 9,30% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 18,5 miljard in 2030.

De stijgende vraag naar automatisering van bedrijfsprocessen in tal van branches is een van de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor digitale procesautomatisering stimuleren. De uitbreiding van de Digital Process Automation-markt wordt versneld door de toenemende automatisering van bedrijfsactiviteiten, waaronder marketing, verkoop, productie, voorraadbeheer, supply chain, IT en administratie, evenals de snelle acceptatie van digitale transformatie door bedrijven in een reeks eindgebruikssectoren. De markt wordt ook beïnvloed door digitale automatisering in de gezondheidszorg, energie en nutsvoorzieningen, media en entertainment, transport en logistiek, telecom, IT en retail en consumentengoederen. Bovendien hebben de mainstreaming van edge computing, verstedelijking en digitalisering, evenals de toename van investeringen en adoptie van het low-code automatiseringsplatform, een positieve impact op de Digital Process Automation-markt. Aan de andere kant wordt verwacht dat problemen met de integratie met de huidige systemen en tools en zorgen over gegevensbeveiliging en privacy de uitbreiding van de industrie kunnen belemmeren. De markt voor digitale procesautomatisering zal naar verwachting in de problemen komen door een gebrek aan technologische knowhow.

Belangrijkste spelers op de markt voor digitale procesautomatisering

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • IBM
  • Pegasystems
  • Appiaat
  • Orakel
  • Software-AG
  • DST-systemen
  • Open tekst
  • Dxc-technologie
  • Infosys
  • Cognizant
  • Mindtree
  • Newgen-software
  • Tibco-software
  • K2, Bizagi
  • Nintex
  • Ayehu Software Technologieën
  • Integrify, Helpsystemen
  • Innov8tif
  • Novatio Oplossingen,
  • Bonitasoft
  • Cortex
  • Pmg
  • Blauw-Oneindig.

Download pdf-voorbeeld van digital process automation market @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6651

Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 18,5 miljard

  Groei:

  CAGR van 9,30% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Digital Process Automation Market USP gedekt

Digital Process Automation Markt Regionale Analyse

Noord-Amerika domineerde de markt voor digitale procesautomatisering in 2021 vanwege de groeiende behoefte van de regio aan superieure detectietechnologie. De gediversifieerde verpakking die de behoefte aan geavanceerde detectietechnologie verhoogt, die rechtstreeks van invloed zal zijn op de uitbreiding van geautomatiseerde producten, is een van de belangrijkste trends die de groei van de markt voor digitale procesautomatisering in het gebied stimuleren. Gemoderniseerde wereldwijde leveringsnetwerken en logistiek zijn de schuld van de snelle groei van de Verenigde Staten. Door de ontwikkeling van wereldwijde logistieke netwerken kunnen Amerikaanse fabrikanten nu efficiënt en succesvol grondstoffen en eindproducten overal ter wereld verzenden.

Azië-Pacific zal naar verwachting een lucratieve groei laten zien in de markt voor digitale procesautomatisering vanwege de technische doorbraken in de regio. Bovendien zou de snelle uitbreiding van de wereldwijde markt voor digitale procesautomatisering aanzienlijk worden beïnvloed door de sterke vraag naar de integratie van cloudgebaseerde automatiseringsdiensten. Er wordt echter verwacht dat China tijdens de projectieperiode het snelst zal groeien als gevolg van de oprichting van kleine en middelgrote bedrijven in het hele land en de groeiende acceptatie van digitalisering.

Krijg volledige rapportdetails van de digital process automation-markt @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-process-automation-market-6651

Digital Process Automation Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor digitale procesautomatisering is gesegmenteerd in componenten,bedrijfsfunctie, organisatiegrootte, implementatietype en branche verticaal.

Op basis van componenten is de markt gesegmenteerd in oplossingen en diensten (professional services, managed services). De categorie diensten was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel. De levenscyclus van de software omvat de cruciale componenten van integratie, implementatie, productupgrade, onderhoud, training, consulting en services.

Op basis van bedrijfsfunctie is de markt gesegmenteerd in automatisering van verkoopprocessen; supply chain automation, claims automation en marketing automation. De categorie supply chain automation was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor digitale procesautomatisering. Onlangs hebben bedrijven enorm geprofiteerd van de supply chain-functie. Sommige delen van de supply chain-operatie gebruiken echter nog steeds handmatige, omslachtige procedures. Als gevolg van de globalisering van bedrijven zijn bedrijven begonnen met het implementeren van digitale procesautomatiseringsoplossingen om hun supply chain-activiteiten te stroomlijnen.

De markt is gesegmenteerd op basis van organisatiegrootte in kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en grote ondernemingen. De categorie grote ondernemingen was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor digitale procesautomatisering. Veel grote ondernemingen gebruiken digitale procesautomatisering om de tijd die wordt besteed aan routinetaken te verkorten en de extra tijd te gebruiken om strategische beslissingen te nemen.

De markt is onderverdeeld in on-premises en cloudimplementatietypen. De cloudcategorie was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor digitale procesautomatisering vanwege voordelen zoals lagere operationele kosten, implementatiegemak, minimale updates en lagere infrastructuuruitgaven. Organisaties wenden zich steeds vaker tot cloudgebaseerde oplossingen om de flexibiliteit in hun groeiende bedrijfsvoering te vergroten.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6651

Verdeeld per branche is de markt gesegmenteerd in productie, retail &consumer goods, BFSI, telecom &IT, transport &logistics, energy &utility, media &entertainment, healthcare en anderen (overheid en reizen, hospitality). De BFSIcategory was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor digitale procesauutomatie. Aspecten die verband houden met de voordelen van digitale procesautomatisering, zoals efficiënte verwerking en output, minder tijdvertragingen en verhoogde beveiliging, stimuleren de vraag naar deze marktsector.

Gerelateerde rapporten:

Electro-Optic Modulators Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2023       

Holografische displaymarkt  Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030 

Markt voor digitale deurslotsystemen  Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030

Multimedia Chipset Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030   

Endpoint Detection and Response Markt  Onderzoeksrapport – Prognose 2030  

Slimme liftmarkt  Onderzoeksrapport – Prognose 2030 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Digital Process Automation Market,Digital Process Automation Market Size,Digital Process Automation Market Share,Digital Process Automation Market Trends,Digital Process Automation Market Growth,Digital Process Automation Market Analysis,Digital Process Automation Industry,Digital Process Automation Market Insights,Digital Process Automation Market Outlook