header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor papieren verpakkingen zal naar verwachting in 2030 een waarde van bijna USD 498,0 miljard aanraken

Jan 12, 2023 7:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor papieren verpakkingen naar verwachting een CAGR van 5,2% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 498,0 miljard in 2030.

Papieren verpakkingen verhogen tot verschillende stijve en flexibele verpakkingsmaterialen, evenals golfkartonnen dozen, vloeibare kartonnen dozen, papieren zakken, vouwdozen, inserts en verdelers, enz. Ze zijn industrieel door vezelachtige verbindingen te bleken die zijn verkregen uit hout en gerecyclede papierpulp. Papieren verpakkingsmaterialen zijn over het algemeen zeer veelzijdig, aanpasbaar, lichtgewicht, duurzaam en recyclebaar. Ze zijn verkrijgbaar in een uitgebreide verscheidenheid aan kleuren, vormen en maten om aan de individuele vereisten van de klanten te voldoen. Hierdoor vinden ze uitgebreide toepassingen in retail-, voedsel-, drank-, cosmetica- en gezondheidszorgproducties.

De verpakkingsindustrie was getuige van enkele grote problemen als gevolg van de COVID-19-epidemie, waaronder de effecten van de landelijke lockdown, bedrijven die weggaan uit China en het heroverwegen van materialen die in verpakkingen zijn afgeworpen. Hoewel de aanbodzijde van papieren verpakkingen een aanzienlijke impact heeft gehad, heeft een drastische toename van de vraag van eindgebruikers in sommige toepassingen het bereik van papieren verpakkingen aanzienlijk uitgebreid.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10741

Regionale analyse

De Aziatisch-Pacifische markt zal naar verwachting snel groeien als gevolg van de stijgende bevolking, het stijgende inkomen van de middenklasse en de uitbreiding van retailnetwerken die bijdragen aan de gestage groei van verschillende eindgebruiksindustrieën.

Europa zal naar verwachting ook in de toekomst aanzienlijk groeien als gevolg van het toenemende duurzaamheidsbewustzijn en het beperkte gebruik van kunststoffen voor eenmalig gebruik.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor papieren verpakkingen is gesegmenteerd in het type, het verpakkingsniveau en de eindgebruikersindustrie

Op basis van type is de wereldwijde markt voor papieren verpakkingen gesegmenteerd in golfkartonnen dozen, kartonnen of kartonnen dozen, papieren zakken en zakken en papieren zakjes)

Op basis van het verpakkingsniveau is de wereldwijde markt voor papieren verpakkingen gesegmenteerd in primair, secundair en tertiair

Op basis van de eindgebruikersindustrie is de wereldwijde markt voor papieren verpakkingen gesegmenteerd in voedingsmiddelen, dranken, gezondheidszorg en persoonlijke thuiszorg

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10741

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn WestRock Company (VS), Packaging Corporation of America (VS), Cascades Inc. (Canada), Nippon Paper Industries Ltd. (Japan), International Paper Company (VS), Mondi Group (VK), Smurfit Kappa Group (Ierland) en DS Smith PLC (VK)

Gerelateerd rapport

Secundair papier &karton luxe verpakkingsmarkt Onderzoeksrapport: Informatie, per materiaal (papier &paperborad, plastic, metaal), per eindgebruiker (food &beverages, zoetwaren, persoonlijke verzorging &cosmetica, wijnen &spirits, mode) en regio – prognose tot 2027

Markt voor papieren zakkenverpakkingen Onderzoeksrapport: per materiaaltype (bruin kraft, wit kraft), per producttype (meerwandige zakken, zakken met platte bodem), per dikte (3-laags, 2-laags, meer dan 3-laags, minder dan 2-laags), per eindgebruik (voedingsmiddelen en dranken, detailhandel, farmaceutische producten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika) – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalistleden.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Paper Packaging,Paper Packaging Market,Paper Packaging Market Size