header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor verpakkingen voor vers voedsel groeit naar een opmerkelijke CAGR van 5,78% in 2027

Jan 13, 2023 7:00 PM ET

De markt voor versverpakkingen zal naar verwachting in 2027 USD 183,45 miljard bereiken en een CAGR van 5,78% registreren gedurende de prognoseperiode van 2027.

Vers voedselverpakking is een van de handigste verpakkingsmethoden, inclusief milieuvriendelijke methoden. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van milieuvriendelijke verpakkingen zoals gerecyclede zakken, boshout en palmbladeren. Ze kunnen eenvoudig worden gerecycled om verschillende opslag- en containmentopslagvormen te lanceren. Deze opslagen kunnen golfkartonnen dozen, staal en andere niet-schadelijke materialen omvatten. Dit helpt het temperatuurretentieproces te maximaliseren en minimaliseert het morsen van voedsel. De zakken met ritssluiting helpen bij het inpakken van het voedselmateriaal dat de aluminium wrap betreft. Aluminium fungeert als een van de beste vormen van voedselopslag die morsen voorkomt en de voedseltemperatuur handhaaft. Een recent onderzoek door een medicijnadministratie suggereerde dat glas bekend staat als een van de veiligste en meest attente voedselverpakkingsmaterialen. De vraag naar het product is meer te wijten aan de natuurlijke en chemicaliënvrije eigenschappen.

De toename van de vraag naar biologische en zuivelproducten zoals allerlei soorten groenten en fruit met de dag heeft ook gezorgd voor de juiste opslag en milieuvriendelijke factoren voor hetzelfde. Gezondheidsbewuste mensen over de hele wereld hebben ervoor gezorgd dat de voedselverpakking niet alleen wordt gebruikt in belangrijke gevallen van reizen en andere vereisten, maar ook vanwege de juiste veiligheid en hygiëne ervan.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2498

Het gebruik van goede milieuvriendelijke producten voor de opslag ervan heeft ervoor gezorgd dat de vraag van de consument naar hetzelfde blijft toenemen en nooit uit de aanzienlijke marktvereisten valt.

Marktsegmentatie

De Fresh Food Packaging Market is onderverdeeld in het materiaaltype, het verpakkingstype en de toepassing. 

Afhankelijk van het materiaaltype is de markt verdeeld in polyethyleen, aluminium, BOPET, polyvinylchloride en polypropyleen.

De Fresh Food Packaging Market is opnieuw verdeeld in flexibel papier, golfkartonnen dozen, kartonnen, blikjes en rolvoorraad, afhankelijk van het verpakkingstype. 

De toepassingsafdeling kan worden gesorteerd als groenten, zeevruchten, fruit en vleesproducten. 

Download een PDF-voorbeeld voor dit onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2498

Regionale analyse

Noord-Amerika heeft een groot aandeel in de markt voor versverpakkingen vanwege de toegenomen behoefte aan de opzettelijke gezonde consumptie van voedsel. De Europese markt is er waarschijnlijk in geslaagd om de wereldwijde grenzen van de foodservice te overschrijden, met name in Duitsland, Rusland, België en het Verenigd Koninkrijk. Biologisch voedsel is een van de belangrijkste voedselcomponenten die in Zuid-Amerika worden geconsumeerd en heeft de markt voor verse voedselverpakkingen aangedreven.

Industriële analyse

De markt voor versverpakkingen bedroeg in 2020 een geschatte snelheid van $ 79,8 miljard en wordt verder geschat op een wereldwijd tarief van $ 95,2 miljard in 2025. Deze groei wordt met name verwacht voor de prognoseperiode van 2018 tot 2025. Er is overal een constante en substantiële CAGR-snelheid van 5% geweest. De belangrijkste industriële spelers in de afdelingen zijn DS Smith Plc, Mondi, Coveris en FLAIR Flexible Packaging Corporation.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2498

Inhoudsopgave

1 Samenvatting

2 Reikwijdte van het verslag

3 Marktlandschap

4 Marktdynamiek

5 Wereldwijde markt voor verpakkingen van verse voedingsmiddelen, per materiaal

6 Wereldwijde markt voor verpakkingen van verse voedingsmiddelen, per eindgebruik

7 Wereldwijde markt voor versverpakkingen, per regio

8 Competitief landschap

9 Bedrijfsprofiel

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika 

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)  

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Fresh Food Packaging,Fresh Food Packaging Market,Fresh Food Packaging Market Size