header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Crypto ATM-markt bereikt USD 3,4 miljard, met een CAGR van 56,5% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 13, 2023 3:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens MRFR-analyse zal de wereldwijde Crypto ATM-markt naar verwachting een CAGR van ~ 56,5% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 3,4 miljard hebben in 2030.

Digitaal geld dat bekend staat als cryptocurrency kan worden gebruikt in plaats van contant geld, creditcards en cheques. Het grootste deel van de tijd wordt het elektronisch verplaatst zonder de hulp van banken. Een type geldautomaat dat bekend staat als een crypto-geldautomaat kan cryptocurrency-transacties verwerken. De eerste stap in het kopen van bitcoin bij een crypto-geldautomaat is het voltooien van KYC.

Een persoon voert vervolgens het adres van zijn bitcoin-portemonnee in en het bedrag dat hij wil uitgeven aan cryptocurrency. Men moet de openbare en privésleutels die zijn geproduceerd uit hun cryptocurrency-portemonnee in een apparaat invoeren na het invoegen van contant geld in een crypto-geldautomaat. De openbare en privésleutels die helpen bij het beveiligen van elke transactie worden door elke crypto-geldautomaat afgedrukt op het ontvangstbewijs voor elke transactie. De wijdverspreide uitbraak van COVID-19, een ziekte met symptomen die lijken op verkoudheid, had een aanzienlijk effect op de markt voor geldautomaten met cryptocurrency.

Vraag een gratis voorbeeld van dit strategisch rapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10850

Crypto ATM Marktrapport Scope: 

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 3,4 miljard
Groei: CAGR van 56,5% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Tijdens de epidemie begonnen consumenten steeds meer te investeren in cryptocurrencies, waardoor de behoefte aan crypto-geldautomaten dramatisch toenam. Vóór 2020, toen COVID-19 grote delen van Azië begon te beïnvloeden, was de opkomst van cryptocurrencies bescheiden geweest. De opkomst van cryptocurrencies en de praktijk van het kopen van goederen om te gebruiken als ruilhandel tijdens een epidemie of een andere vorm van een gezondheidscrisis die financiële systemen kan verstoren, werden echter de belangrijkste drijfveren voor expansie in deze industrie.

Regionale analyse

De markt voor geldautomaten met cryptocurrency werd gedomineerd door Noord-Amerika. Verschillende bekende crypto ATM-producenten, zoals Bitcoin Depot, Coin Cloud en CoinFlip, zijn gevestigd in Noord-Amerika. In de VS wordt het installeren van cryptocurrency-geldautomaten in openbare ruimtes steeds populairder. Williston, North Dakota zei bijvoorbeeld in november 2021 dat de belangrijkste luchthaven een crypto-geldautomaat zal bevatten waarmee reizigers virtuele valuta kunnen kopen en verkopen.

Controleer korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10850

Marktsegmentatie

De Wereldwijde Crypto ATM-markt is gesegmenteerd in Aanbod, Type en Munt.

Op basis van het Aanbod is de markt gesegmenteerd in Hardware, Software.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in One way, Two ways.

Op basis van de Coin is de markt gesegmenteerd in Bitcoin (BTC), Litecoin, Ethereum (ETH), Dogecoin, Bitcoin Cash, Dash en Tether (USDT).

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/crypto-atm-market-10850

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn BITCOIN DEPOT, Bitstop, Cash Cloud Inc, Coinsource, Covault LLC, GENERAL BYTES, Genesis Coin Inc, Kurant, Lamassu Industries en RockitCoin.

** Controleer ook trending rapport van MRFR **

Payment as a Service Markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/payment-service-market-8020

Machine Learning Markt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/machine-learning-market-2494

Blockchain in verzekeringsmarkt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/blockchain-insurance-market-7956

Online Payment Gateway Markt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/online-payment-gateway-market-6347

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Crypto ATM Market,Crypto ATM Market Size,Crypto ATM Market Share,Crypto ATM Market Trends,Demand for Crypto ATM