header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Status van het marktaandeel van waterkracht 2023, Marktleiders, regionale vooruitzichten, technologische verbeteringen, wereldwijde verstoringen en trends tot 2030

Jan 13, 2023 2:00 PM ET

Volgens het laatste rapport van Market Research Future wordt het marktaandeel van waterkracht gewaardeerd op een CAGR van meer dan 3% over de prognoseperiode 2022-2030.

Waterkracht Marktoverzicht:

Waterkracht is een van de meest onderzochte en gebruikte hernieuwbare energiebronnen momenteel. Het zal waarschijnlijk genoeg schone energie produceren om te voldoen aan een essentieel deel van de steeds groeiende energieclaim van de wereld door de enorme hoeveelheden waterkracht die internationaal beschikbaar zijn op de juiste manier toe te passen. Het is nog steeds de belangrijkste hernieuwbare energiebron in de Verenigde Staten en veel andere landen lopen naar dit veld.

Factoren zoals de groei van het aantal nieuwe waterkrachtprojecten gesponsord door overheidsgeld en een toegenomen behoefte aan betrouwbare elektriciteit zullen naar verwachting de marktuitbreiding gedurende de prognoseperiode stimuleren.

Volgens het Internationaal Energieagentschap kan het gebruik van waterkracht de koolstofemissies van 1 miljard ton tegen 2050 elimineren. Dit wordt gedreven door de voltooiing van waterkrachtprojecten door China, Brazilië en India. Het aannemen van ondersteunende regelgeving en het toenemende aantal financieringsprogramma’s voor projecten voor hernieuwbare energie kunnen de marktgroei stimuleren. De groeiende bevolking en de verschuiving van fossiele brandstoffen kunnen overvloedige kansen bieden aan de waterkrachtmarkt. Bovendien kan het gebruik van recreatieve activiteiten voor het stimuleren van toerisme in de regio en het stimuleren van aquacultuur een goed voorteken zijn voor waterkrachtprojecten in de komende jaren.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Wereldwijde initiatieven om meer hernieuwbare energie te gebruiken
  • Niet-conventionele energiebronnen
  • Bezettingsgraad met hoge capaciteit
  • Lage genivelleerde kosten
  • Veiligheid

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4368

Het ontwikkelen van technologische perfections voor de groei van waterkrachtopwekking zou belangrijke marktwaardevoorspellingen in de prognosejaren moeten opleveren. Gedurende de prognoseperiode zal de markt zich ontwikkelen als gevolg van het toenemende belang van de vaardigheden van hernieuwbare energiecombinaties en het uitgebreide scala aan toepassingen, zoals watervoorziening voor landbouw en overstromingsregulatoren.

Het weer van waterkrachtbedrijven zal profiteren van de internationale instabiliteit van fossiele brandstofwaarden en gebeurtenissen om de energieveiligheid te laten groeien. Factoren zoals voedselcontrole, watervoorziening voor de landbouw en andere zullen de vraag naar de waterkrachtmarkt gedurende de prognoseperiode stimuleren.

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Cagr

  3% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022 tot 2030

  Historische gegevens

  2019 – 2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Capaciteit

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

Controleer korting op Report @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4368

De COVID-19-pandemie heeft de industriële sector sterk getroffen omdat de overheid hen beperkingen oplegde, dus de waterkrachtmarkt werd ook getroffen door de gevaarlijke pandemie. Als gevolg van deze pandemie werd de waterkrachtmarkt zwaar getroffen, waaronder verstoringen in de internationale leveringskabel en een vermindering van de investeringen voor aankomende projecten. Jaarlijkse toevoegingen weerspiegelen de rijmarkt en specifieke projecten zullen naar verwachting worden opgeschort als gevolg van COVID-19-verbonden lock-outgebeurtenissen.

Segmentatie van de waterkrachtmarkt

Op basis van capaciteit

  •  Klein
  • Groot
  • Micro
  • pico-hydro |

Op basis van regio

  • Noord-Amerika
  • Azië

Stille Oceaan

  • Europa
  • Latijns-Amerika
  • Het Midden-Oosten en Afrika
  • Regionale analyse:

    Op basis van de regio is de internationale waterkrachtmarkt gesegmenteerd in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In de huidige jaren heeft de regio Azië-Pacific het marktaandeel geleid, dat naar verwachting gedurende de prognoseperiode zal aanhouden. Vanaf 2019 is China de belangrijkste internationale waterkrachtfabrikant, met bijna 27,2 procent van ‘s werelds aangesloten waterkrachtvolume. De Verenigde Staten, China, Brazilië, Canada, India en Japan zijn de toplanden ter wereld met betrekking tot grootschalige waterkrachtprojecten.

    Praat met expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4368

    Belangrijkste spelers

    • Voith GmbH (Duitsland)
    • ANDRITZ HYDRO GmbH (Oostenrijk)
    • General Electric Company (VS)
    • China Drie Kloven Corporation (China)
    • Alfa Laval (Zweden)
    • Metso Corporation (Zweden)
    • Hydro-Québec (Canada)
    • ABB Ltd (Zwitserland)
    • Engie (Frankrijk)
    • Tata Power Corporation (India) en anderen.

    Over:

    Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

    Contact:

    Marktonderzoek Toekomst

    99 Hudson Street,5e verdieping

    New York City, New York 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

    44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]


    Keywords:  Hydropower Market,Hydropower Market Services,Hydropower Market Technologies,Hydropower Market Trends,Hydropower Market Developments,Hydropower Market Scope,Hydropower Market Opportunity,Hydropower Market Regions