header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Waste to Energy Market Plant Technology Outlook 2023, Grote bedrijven, Aandelenanalyse, wereldwijde trends, regio’s, ontwikkeling en voorspelling 2030

Jan 13, 2023 6:00 PM ET

De omvang van de waste-to-energymarkt zal naar verwachting USD 52,37 miljard waard zijn, met een CAGR van 5,20% tijdens de prognoseperiode (2020 – 2030).

Groeianalyse van de afval-naar-energiemarkt 2023

Stijgende overheidsboetes op slecht beheerd afval op stortplaatsen en de ontwikkeling van alternatieve energieproductie kunnen het afval naar energieprocessen drijven. Bovendien kunnen de initiatieven van de overheid en particuliere ondernemingen voor het behoud van hun natuurlijke hulpbronnen de marktgroei ondersteunen. Verwacht wordt echter dat een gebrek aan flexibiliteit bij de verwerking van afval en knelpunten in de regelgeving de marktgroei zullen belemmeren.

De COVID-19-pandemie kan een negatief effect hebben op de wereldmarkt als gevolg van het toenemende gebruik van wegwerpapparatuur en -accessoires die door medische beroepsbeoefenaren worden gebruikt om de verspreiding in te dammen.  De uitdaging bij de verwerking van vast en medisch afval als gevolg van het virus in grote en middelgrote steden kan van invloed zijn op de afval-naar-energiemarkt als gevolg van de dip in grondstoffen.

Drijvende factoren voor marktgroei:

  • Verhoogde vervuilingsniveaus en afval
  • Toegenomen vraag naar de neiging van de klant naar efficiënte energie

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1369

Penetratie van hernieuwbare energiebronnen verhoogt marktinkomsten

Energie is een belangrijk aspect van de infrastructuur die essentieel is voor de economische groei en het welzijn van landen. De aanwezigheid en ontwikkeling van adequate infrastructuur zijn essentieel voor de duurzame groei van een economie. Wereldwijde overheden initiëren programma’s om het opzetten van biomassacentrales aan te moedigen om elektriciteit op te wekken door landbouwafval op een koolstofneutrale manier te verwijderen, om de groeiende bezorgdheid over vervuiling aan te pakken. 

Gunstige overheidsvoorschriften om hernieuwbare bronnen voor energie en ontwikkeling in technologie te stimuleren, hebben de marktgroei positief beïnvloed. Bovendien hebben verbeteringen in technologie bijgedragen aan het verhogen van de energieprestaties van afval. Klimaatverandering en de groeiende vraag naar energie zullen naar verwachting het afval naar de energie-industrie wereldwijd drijven. Toenemende ontwikkelingen van faciliteiten die huishoudelijk en commercieel afval gebruiken om elektriciteit op te wekken en aan het nationale net te leveren, duwen de marktgroei. 

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Cagr

  5,20% (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022 tot 2030

  Historische gegevens

  2019 – 2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljard)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Technologie, Biologische Technologie

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1369

Gevolgen van COVID-19

De verspilling van inkomsten uit de energiemarkt bleef geruststellend robuust, zelfs tijdens de COVID-19-crises. Als gevolg daarvan is de markt dynamischer geworden en voortdurend veranderend dan in het pre-pandemische tijdperk. Tegelijkertijd werd het vermogen om te reageren op marktveranderingen belangrijker dan ooit in post-pandemische periodes. 

Lockdowns die werden ingevoerd om de verspreiding van het virus onder controle te houden, bevorderden veel trends, waaronder industriële automatisering en robotica, netwerkmachines en analyses. Daarom bleef de waste-to-energy-markt groeien, getuige de toenemende acceptatie van bio-energieoplossingen en -apparatuur tijdens het pandemietijdperk.

Segmentatie:

De markt is gesegmenteerd in technologieën, verticals en regio’s. Het technologiesegment is onderverdeeld in thermische technologie en biologische technologie. Het subsegment thermische technologie is opgesplitst inverbranding, pyrolyse, plasma-arc vergassing, en anderen.

Het subsegment biologische technologie is opgesplitst in methaanvangst, anaerobe vergisting, fermentatie en andere. Het verticale segment is onderverdeeld in de publieke en private sector. Het regiosegment is onderverdeeld in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld. 

Belangrijkste spelers:

Belangrijke spelers die actief zijn op de markt zijn,

  • Hitachi (Japan)
  • A2A (Italië)
  • Ramboll (Denemarken)
  • BlueFire Renewables (VS)
  • Axpo Holding AG (Zwitserland) en anderen.

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1369

Regionale segmentatie

De regio Azië-Pacific is goed voor de grootste markt in termen van de wereldwijde marktwaarde van afval naar energie. De toenemende voorkeur van de consument voor de organische energiebron of hernieuwbare bron om de veranderende omgeving te beheren, verhoogt het afval van de regio naar energiemarktaandelen. Bovendien bieden toenemende overheidsinitiatieven om afvalafbraak te bevorderen en om te zetten in bruikbare energie aanzienlijke marktkansen. 

De toenemende vraag naar energieopwekking door middel van afvalmateriaal en hernieuwbare energiebronnen verhoogt de omvang van de afvalmarkt. Bovendien bieden gunstige overheidsvoorschriften om de integratie van bio-energie en de stimulerende productiesector in de hele regio te vergroten, aanzienlijke groeimogelijkheden voor de energiemarkt.

Bovendien vergroten het toenemende gebruik van waste-to-energy-oplossingen in verschillende energieopwekkings- en industriële toepassingen en enorme technologische upgrades de marktomvang.

Verschillende APAC-landen beoordelen alternatieve energiebronnen om te reageren op toenemende milieuproblemen, volatiliteit van de ruwe olieprijzen en beperkte stortplaatsen. Waste to energy lost milieu-uitdagingen op de lange termijn op door de hoeveelheid broeikasgasemissies te verminderen.

Voorbeeld inhoudsopgave

4 Marktinzichten

5 Marktdynamiek

5.1 Inleiding

5.2 Marktfactoren

5.3 Marktbeperkingen

5.4 Marktkansen

5.5 Porter’s vijf krachten analyse

5.5.1 Dreiging van nieuwkomers

5.5.2 Onderhandelingsmacht van kopers

5.5.3 Onderhandelingsmacht van leveranciers

5.5.4 Bedreiging van substituten

5.5.5 Intensiteit van de rivaliteit

5.6 Waardeketen/supply chain analyse

6 Wereldwijde afval-naar-energiemarkt, per technologie

6.1 Inleiding

6.2 Thermische technologie

6.2.1 Marktschattingen &quot%Prognose, 2020–2027

6.2.2 Marktschattingen &quot%Prognose, per regio, 2020–2027

6.2.3 Verbranding

6.2.4 Marktschattingen &quot%Prognose, 2020–2027

6.2.5 Marktschattingen &quot%Prognose, per regio, 2020–2027

6.2.6 Pyrolyse

6.2.7 Marktschattingen &quot%Prognose, 2020–2027

6.2.8 Marktschattingen &Prognose, per regio, 2020–2027

6.2.9 Plasma-Boogvergassing

…Voortgezet

Praat met expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1369

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Waste To Energy Market,Waste To Energy Market Technology,Waste To Energy Market Services,Waste To Energy Market Trends,Waste To Energy Market Outlook