header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Biosensoren Marktanalyse, vraag, reikwijdte en industriegrootte bereiken USD 29,6 miljard, bij een CAGR van 11,8% tegen 2030 | MRFR

Jan 13, 2023 3:15 PM ET

Biosensoren Marktinzichten:

Biosensoren zijn hulpmiddelen die biologische materialen, waaronder weefsels, enzymen en hele cellen, omzetten in een elektrisch signaal en de informatie analyseren. Ze zijn goedkoop, gemakkelijk te gebruiken, eenvoudig, wegwerpbaar en praktisch. Elektrochemische detectietechnieken omvatten geleidingsmetrische sensoren, potentiometrische sensoren en amperometrische sensoren. Ze worden meestal gebruikt voor de detectie van biologische en niet-biologische matrices en in miniatuurapparaten. De vergrijzing van de wereldbevolking, technologische ontwikkelingen, de toename van diabetesgevallen en de prevalentie van chronische en levensstijlgerelateerde aandoeningen zijn enkele van de redenen die de groei van de wereldwijde biosensormarkt stimuleren. Bovendien wordt de industrie gepresenteerd met een winstgevend potentieel vanwege de toenemende behoefte aan geïndividualiseerde behandeling. De marktgroei zal echter waarschijnlijk worden beperkt door strenge wettelijke vereisten voor productgoedkeuringen en problemen met terugbetaling.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/833

Biosensoren Markt Belangrijkste Spelers:

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor biosensoren:

  • Johnson &Johnson (VS)
  • Abbott Laboratories (VS)
  • Bayer AG (Duitsland)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • Life Sensors, Inc. (VS)
  • Nova Biomedical Corporation (VS)
  • Medtronic plc (Ierland)
  • Hoffmann Roche (Zwitserland)
  • i-Sens, Inc. (Zuid-Korea)
  • Pinnacle Technologies Pvt. Ltd. (VS).

Biosensoren Markt Regionale Analyse:

Regiogebaseerde segmentatie van de wereldwijde biosensormarkt omvat Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Tijdens de projectieperiode zal de Noord-Amerikaanse markt, die in 2019 het hoogste aandeel had, naar verwachting groeien met een CAGR van 8,10%. Dit wordt veroorzaakt door toegenomen chronische en levensstijlziekten, toenemend gezondheidsbewustzijn, technologische vooruitgang in gezondheidszorgtoepassingen en adequate verzekeringsdekking.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/global-biosensors-market-833 ophalen

Biosensoren Marktsegmentatie:

De technologie-, toepassings- en eindgebruikerssegmenten van de wereldwijde biosensorenmarkt zijn geïdentificeerd. Elektrochemische biosensoren, optische biosensoren, thermische biosensoren en piëzo-elektrische biosensoren vormen het technologische gedeelte. Medische tests, voedseltoxiciteit, industriële processen, milieu- en landbouwtests zijn de verschillende subsegmenten van het toepassingssegment. De segmenten point-of-care, thuisdiagnostiek, onderzoekslaboratoria, voedingsmiddelenindustrie, beveiliging en biodefensie vormen het eindgebruikerssegment.

De groei van de markt is toe te schrijven aan factoren zoals de vergrijzende bevolking, een toename van ziekten die verband houden met levensstijl, een toenemend publiek bewustzijn van verschillende ziekten en diagnostische behoeften. Een van de belangrijkste variabelen die de marktgroei beïnvloeden, is de toename van diabetesgevallen. De International Diabetes Federation (IDF) schat bijvoorbeeld dat 32,7 miljoen personen in Europa diabetes hadden in 2018.

Bekijk een Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/833

China, India, Japan, Zuid-Korea, Australië en de rest van Azië-Pacific vormen de Aziatisch-Pacifische biosensorenmarkt. In de prognoseperiode van 2022 tot 2030 zal Azië-Pacific naar verwachting in het hoogste tempo groeien, met een CAGR van 9,02%. De regionale economie wordt aangedreven door elementen zoals een groeiend publiek bewustzijn van klinische uitkomsten, een aanzienlijke bevolkingsbasis, een toename van het aantal ouderen en mensen met diabetes en groeiende bezorgdheid over milieuvervuiling.

Het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika zijn opgenomen in de categorie ‘Rest van de wereld’. Omdat economieën langzaam verbeteren, is de marktgroei kleiner. De markt voor biosensoren groeit in het Midden-Oosten en Afrika als gevolg van de vergrijzing van de bevolking daar, de toename van diabetesgevallen en de stijgende incidentie van ziekten die verband houden met een sedentaire levensstijl. Bovendien zullen de ontwikkeling van gezondheidszorgfaciliteiten, een toename van het besteedbare inkomen en het groeiende bewustzijn van voedseltoxiciteit en milieuvervuiling waarschijnlijk de marktuitbreiding stimuleren.

Gerelateerde rapporten:

Multi-Cuvette Spectrofotometer Markt OnderzoekRapport: per type, per toepassing, per regio – prognose tot 2027

Capacitieve Stylus Markt Onderzoeksrapport per type, toepassing – prognose tot 2027

Markt voor hybride batterij-energieopslagsystemen, per toepassing, per technologie – Prognose 2030

Toegangscontrole Markt Onderzoek, Per Technologie, Per Toepassing – Prognose tot 2030

Flexibele elektronica- en materialenmarkt Rapportinformatie per onderdeel, toepassing en regio – Prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Biosensors Market,Biosensors Market Size,Biosensors Market Share,Biosensors Industry,Biosensors Market Trends,Biosensors Development and Demand Market,Biosensors Development and Demand Industry,Biosensors Development and Demand Market Size,Biosensors Development Demand Market