header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van elektrische aandrijflijnen zal naar verwachting een opwindende CAGR van 34,72% bereiken tijdens de marktomvang in 2023 tot 2030

Jan 16, 2023 3:00 PM ET

Het marktaandeel van elektrische aandrijflijnen zal naar verwachting in 2030 USD 667,31 miljard waard zijn, bij een CAGR van 34,72% tijdens de geschatte periode (2023 – 2030). De markt werd in 2023 gewaardeerd op USD 88,25 miljard.

Marktvooruitzichten voor elektrische aandrijflijnen

De auto-industrie heeft de afgelopen jaren vooral dezelfde verbrandingsmotor gecompromitteerd. De industrie is nu echter een grote aandrijflijnmix omdat deze efficiënter is verschoven naar milieuvriendelijk transport. De markt voor elektrische aandrijflijnen voor auto’s is verdeeld, inclusief hybride aandrijflijnen en puur elektrisch. Het concept van aandrijflijnlandschap wordt complexer met de opkomst van elektrische aandrijflijnen.

In het huidige scenario worden elektrische voertuigen beschouwd als de toekomst van de automarkt, omdat de traditionele voertuigen de komende jaren zullen verdwijnen. Deze voertuigen krijgen grip op de markt omdat ze sterk verbeterde milieuvoordelen bieden. Ze geven lagere eigendomskosten dan hun voertuigen met verbrandingsmotor. Er zijn verschillende landen die een strikt beleid hebben bedacht om het milieu te beschermen en de toepassing van voertuigen op alternatieve brandstof aan te moedigen, waaronder EV’s.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Groeiende inzet van simulatietechnologie in aandrijflijnsystemen
  • Economische verbetering in ontwikkelingslanden
  • Tringente emissievoorschriften
  • Toenemende vraag naar nieuwe energievoertuigen (NEV)
  • De groeiende vraag naar energiezuinig EV-aandrijfsysteem

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8276

De innovaties in batterijtechnologieën hebben EV’s concurrerender gemaakt dan conventionele ICE-voertuigen door een groter bereik te bieden in een enkele lading. In het elektrische aandrijflijnsysteem spelen batterijen een integrale rol. Ze dragen een belangrijke rol in de totale kosten van elektrische auto’s en hoe hun kosten worden verlaagd, cruciaal als gevolg van de vooruitgang van de technologie, optimalisatie van productieprocedures en de schaalvoordelen. De verwachting is dat de prijs in de geschatte periode zal dalen. Van EV’s wordt verwacht dat ze de weg vrijmaken voor massale marktpenetratie om een Total Cost Ownership-pariteit te bereiken.

De covid-19 heeft wereldwijd invloed gehad op de economie van de markten. In verschillende regio’s wereldwijd werden lockdowns en shutdowns ingevoerd om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Dit resulteerde in het breken van supply chains door een gebrek aan transport. Door de stillegging van industrieën werd ook de productie zwaar getroffen. De markt voor elektrische aandrijflijnen werd vooral beïnvloed omdat er een reeks voertuigen op de weg was als gevolg van strikte beperkingen. De markt is kwetsbaar vanwege de afhankelijkheid van wereldwijde inkoop voor de kern van batterijtechnologie. De beginaankoopkosten van EV’s zijn belangrijker dan hun gasaangedreven en hybride tegenhangers. De groei van de markt wordt ook beïnvloed door de toenemende prijsgevoeligheid van klanten tijdens de huidige crisis.

Marktsegmentatie van elektrische aandrijflijnen

Van Outlook

  • BEV
  • Hev/PHEV

Per component

  • Motor/Generator
  • Batterij
  • Power Electronics Controller
  • Conversieprogramma
  • Overdracht
  • On-Board oplader

Vraag om een geweldige korting:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8276

Elektrische voertuig aandrijflijn markt Regionale analyse

De markt voor elektrische aandrijflijnen is gesegmenteerd in verschillende regio’s over de hele wereld. De belangrijkste spelers op de markt voor elektrische aandrijflijnen hebben een belangrijke aanwezigheid in bepaalde regionale markten van de wereld. De regio Azië-Pacific dreef de markt aan. De Europese en Noord-Amerikaanse regio’s volgden het marktaandeel van de aandrijflijn voor elektrische voertuigen. De regio Azië-Pacific zal de komende jaren ook het marktaandeel leiden. Ook de Noord-Amerikaanse regio zal in de voorspelde periode groeien.

INHOUDSOPGAVE

  1. Samenvatting
  2. Toepassingsgebied van het verslag

2.1. Marktafbakening

2.2. Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1. Definitie

2.2.2. Onderzoeksdoelstelling

2.2.3. Aannames

2.2.4. Beperkingen

2.3. Onderzoeksproces

2.3.1. Primair onderzoek

2.3.2. SecundairOnderzoek

2.4. Schatting van de marktomvang

2.5. Prognosemodel

  1. Marktlandschap

3.1. Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1. Dreiging van nieuwkomers

3.1.2. Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3. Dreiging van substituten

3.1.4. Rivaliteit tussen segmenten

3.1.5. Onderhandelingsmacht van kopers

3.2. Analyse van de waardeketen/toeleveringsketen

  1. Marktdynamiek

4.1. Inleiding

4.2. Marktfactoren

4.3. Beperkingen op de markt

4.4. Marktkansen

4.5. Markttrends

  1. Wereldwijde markt voor aandrijflijnen voor elektrische voertuigen, per component

5.1. Inleiding

5.2. Batterij

5.2.1. Marktramingen &Prognose, 2020-2027

5.2.2. Marktramingen &Prognose, per regio, 2020-2027

5.3. E-motor

5.3.1. Marktramingen &Prognose, 2020-2027

5.3.2. Marktramingen &Prognose, per regio, 2020-2027

5.4. Vermogenselektronica

5.4.1. Marktramingen &Prognose, 2020-2027

5.4.2. Marktramingen &Prognose, per regio, 2020-2027

5.5. Modules voor thermisch beheer

5.5.1. Marktramingen &quot%Prognose, 2020-2027

…Voortgezet

Trending onderzoeksrapporten verkennen @

Advanced Suspension Control System Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/advanced-suspension-control-system-market-6049

Advanced Tires Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/advanced-tires-market-6668

Air Brake System Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/air-brake-system-market-7204

All Weather Tire Market @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/all-weather-tire-market-10632

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electric Vehicle Powertrain Market Trends,Electric Vehicle Powertrain Market Technology,Electric Vehicle Powertrain Market Regions,Electric Vehicle Powertrain Market Demand,Electric Vehicle Powertrain Market Outlook