header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor buitenmeubilair zal groeien met een CAGR van 6% van het bereiken van bijna $ 29.300,2 miljoen in 2021 tot 2030

Jan 17, 2023 6:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor buitenmeubilair naar verwachting een CAGR van 6% registreren van  2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD  29.300,2 miljoen in 2030.

Buitenmeubilair verwijst naar meubels die speciaal zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis, zoals op een terras, terras of tuin. Het kan worden gemaakt van een verscheidenheid aan materialen, waaronder hout, metaal, plastic en riet. Buitenmeubilair omvat items zoals tafels, stoelen, banken en chaise lounges. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de buitenmeubelindustrie. Veel bedrijven die tuinmeubelen verkopen, hebben te maken gehad met een verminderde vraag als gevolg van de economische neergang veroorzaakt door de pandemie, evenals de sluiting van niet-essentiële winkels en beperkingen op bijeenkomsten en evenementen. Daarnaast heeft de sluiting van horecazaken, zoals hotels en restaurants, ook geleid tot een verminderde vraag naar tuinmeubilair. Sommige mensen hebben echter ook meer tijd thuis doorgebracht als gevolg van lockdowns en sociale afstandsmaatregelen, wat leidt tot een toename van de vraag naar tuinmeubilair omdat mensen comfortabele buitenruimtes willen creëren voor recreatie en recreatie. Als gevolg hiervan is de impact van de pandemie op de buitenmeubelindustrie gemengd, waarbij sommige bedrijven een verminderde vraag ervaren, terwijl anderen een toename hebben gezien.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2077

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de markt voor luxegoederen vanwege de hoge bevolkingsdichtheid en de stijgende vraag naar luxeartikelen. Europa zal de op een na grootste markt zijn tijdens de prognoseperiode, profiterend van de gunstige klimatologische omstandigheden in de regio voor houtontwikkeling. Bovendien zullen landen als India en China – die een toename van toeristische activiteit zien – ook belangrijke aanjagers van marktgroei zijn.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor tuinmeubelen is gesegmenteerd in materiaal, producttype en eindgebruiker.

Op basis van het materiaal is de markt gesegmenteerd in metaal, plastic, hout, textiel en anderen.

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in stoelen, tafels, zitsets, eetkamersets en andere.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in Residentieel en Commercieel.

Eventuele vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/2077

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn AGIO International Company, LTD, Brown Jordan International, Century Furniture LLC, Inter IKEA Systems B.V., Kimball International, Inc., EMU Group S.P.A., DEDON, The Home Depot, Inc., Haworth, Inc., UNOPIU, Hartman UK, PLAISIR Du JARDIN, Ltd., IKEA.

Gerelateerd rapport

Markt voor ziekenhuismeubilair Onderzoeksrapport, per type (nachtkastjes, ot-tafel, instrumentstandaards, brancards, ziekenhuisbedden, stoelen, schrobbakken, afvalcontainer, trolley), toepassing (artsenmeubilair, meubels van patiënten en meubilair van personeel), eindgebruikers (ziekenhuizen, diagnostische centra, klinieken) – wereldwijde prognose tot 2030

Luxe meubelmarkt Onderzoeksrapport: Informatie per producttype (RTA en niet-RTA), materiaaltype (hout, melamine, glas, staal, gewikkelde panelen, afgewerkte folies, laminaten en gelakte panelen), meubeltype (stoelen, banken, tafels, bedden, kasten en andere), eindgebruik (commercieel en huishoudelijk) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak een ontmoeting met de experts uit de industrie enindustriële bezoeken voor de leden van de onderzoeksanalisten.

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Furniture Market,Outdoor Furniture,Outdoor Furniture Market