header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Suikervrije Gummies Marktgroeikans, Top Key Players, Industry Insights, Business Growth, Forecast 2030

Jan 18, 2023 1:00 PM ET

Sugar-Free Gummies Marktonderzoek Future Insights
De wereldwijde suikervrije gummiesmarkt wordt geschat op USD 6,85 miljard in 2030, met een CAGR van 6,9% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Suikervrije gummies, ook wel zachte kauwsupplementen genoemd, zijn snoepjes die niet alleen goed van smaak zijn, maar ook zijn versmolten met voedingscomponenten om consumenten een aangenamere en smakelijkere manier te bieden om vitamines en supplementen te nemen. De componenten die aanwezig zijn in suikervrije gummies omvatten actieve mineralen en vitamines, geleermiddelen (gelatine, agar-agar en pectine), bulkzoetstoffen (polyalcohol, biologische zoetstoffen) en water. Suikervrije gummy wordt op grote schaal geproduceerd door voedselfabrikanten als ingrediënt vanwege de hoge voorkeur van zowel kinderen als volwassenen. De suikervrije gummymarkt zal naar verwachting enorm toenemen als gevolg van de snelle groei van de consumptie door eindgebruikers, omdat ze een bewonderenswaardig alternatief zijn voor pillen in het gangpad van het voedingssupplement.

De markt wordt toegeschreven aan de uitgebreide toepassing van suikervrije gummies in de voedingsindustrie en de farmaceutische industrie ziet een opleving van de vraag omdat het een van de meest waardevolle voedingssuikervrije supplementen op de markt is. Mensen gaan trapsgewijs naar suikervrije gummies omdat ze deze zien als caloriearm voedsel waarmee ze niet veel gewicht kunnen krijgen. Dit is een van de cruciale aanjagers van groei in de wereldwijde suikervrije gummiesmarkt.

Het Global Sugar-Free Gummies Market-rapport biedt een geïntegreerde evaluatie van de markt. Het rapport biedt een uitgebreide analyse van de belangrijkste segmenten, trends, drijfveren, beperkingen, concurrentielandschap en factoren die een belangrijke rol spelen in de markt.

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8513

Regionale analyse
De wereldwijde suikervrije gummiesmarkt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Azië-Pacific is het dominante aandeel in de wereldwijde suikervrije gummymarkt in 2019. De regio zal de komende jaren waarschijnlijk een aanzienlijke groei doormaken. Er wordt dus gewacht om zijn dominantie tijdens de prognoseperiode te behouden.

Noord-Amerika biedt naar schatting snelgroeiende markten voor suikervrije gummies tijdens de prognoseperiode. De toenemende vraag naar voedingssupplementen uit de voedingsindustrie en de snelle ontwikkelingen in de farmaceutische industrie zullen naar verwachting de vraag naar suikervrije gummymarkten in deze regio’s stimuleren.

Sugar-Free Gummies Market s

Marktsegmentatie

De wereldwijde suikervrije gummiesmarkt is gesegmenteerd in de volgende typen;

Op type

  • Gummy beren
  • Gummy wormen
  • Gummy kersen
  • Gummy ringen

 

Van nature

  • Organisch
  • Conventioneel

 

Op bron

  • Dierlijk
  • Plantaardig

 

Op klantgerichtheid

  • Volwassen gummies
  • Gummies voor kinderen
  • Prenatale gummies
  • Hart gummies
  • Gummies voor huisdieren

 

Op verpakking

  • Flessen & Potten
  • Stazakken
  • Ander verpakkingstype

 

Per kanaal

  • Directe verkoop
  • Moderne handel
  • Gemakswinkels
  • Warenhuis
  • Speciaalzaak
  • Drogisterij/Apotheken
  • Online Retailers
  • Andere verkoopkanalen

Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/sugar-free-gummies-market-8513

Belangrijkste spelers
De prominente hoofdrolspelers van de Global Sugar-Free Gummies Market zijn Ferrero S.p.A.-Trolli Brach’s (Italië), Church &Dwight Co. Inc.-Vitafusion (VS), Mondel?z International Inc.-Sour Patch (VS), Jelly Belly Candy Company-Jelly Belly (VS), Specialty Food Association Inc.- Candypeople (VS), August Storck KG-nimm2 (Duitsland), Diamond CBD-Relax (VS), MBTKSA-Tropicana Slim (Saoedi-Arabië), Mederer GmbH(Duitsland), Albanese Confectionery Group Inc. (VS), Haribo of America Inc. (VS).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedings-, dranken- en voedingsindustrie, door Market Research Future:

Suikervrije chocolademarkt Informatie per categorie (100% suikervrij, geen toegevoegde suiker), per hoofdingrediënt (cacaobonen, suikervervanger, cacaoboter, vet en olie, cacaolikeur en andere), per type (donker, melk, wit), distributiekanaal (niet-winkelgebaseerd, winkelgebaseerd) en per regio – prognose tot 2030

Suikervrije zoetwarenmarkt Onderzoeksrapport: per type (snoep, snoep, snoepnoten, chocolaatjes, kauwgom en andere) verpakking (sachet, doos en anderen) distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regioprognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Sugar-Free Gummies Market,Sugar-Free Gummies Market Insights,Sugar-Free Gummies Market Outlook,Sugar-Free Gummies Market Segment,Sugar-Free Gummies Market Share,Sugar-Free Gummies Market Trends,Sugar-Free Gummies Market Industry,Sugar-Free Gummies Market Data,Sugar-Free Gummies Market Report,Sugar-Free Gummies Market Size,Sugar-Free Gummies Market Drivers,Sugar-Free Gummies Market Growth