header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor agrarische micronutriënten: De markt voor agrarische micronutriënten wordt aangedreven door ondersteunend beleid van de overheid met een gezonde CAGR van 8,4% tijdens de prognoseperiode van 2020 tot 2027.

Jan 18, 2023 1:00 PM ET

Agrarische micronutriënten Marktonderzoek Toekomstinzichten:

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor micronutriënten voor landbouwproducten naar verwachting een CAGR van 8,4% registreren van 2020 tot 2027 en een waarde hebben van meer dan USD 7,3 miljard in 2027.

Agrarische micronutriënten zijn essentiële sporenelementen die planten in kleine hoeveelheden nodig hebben voor optimale groei en ontwikkeling. Deze micronutriënten omvatten mineralen zoals boor, chloor, koper, ijzer, mangaan, molybdeen en zink. Ze worden meestal op aarde aangebracht of toegevoegd aan meststoffen om ervoor te zorgen dat planten toegang hebben tot de micronutriënten die ze nodig hebben. De COVID-19-pandemie heeft enige impact gehad op de productie en het gebruik van micronutriënten uit de landbouw, maar de algehele impact is relatief beperkt gebleven. De vraag naar micronutriënten uit landbouwproducten is tijdens de pandemie relatief stabiel gebleven, omdat voedselproductie een prioriteit is gebleven. De pandemie heeft ook geleid tot enkele veranderingen in de manier waarop micronutriënten in de landbouw worden gebruikt.

Agricultural Micronutrients Market

Regionale analyse

Azië-Pacific zal naar verwachting de wereldwijde markt voor micronutriënten voor landbouwproducten domineren tijdens de beoordelingsperiode – dit is grotendeels te wijten aan de grote bevolkingsgroei in de regio en het toenemende bewustzijn van deze producten bij boeren.

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10137

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor micronutriënten voor landbouwproducten is gesegmenteerd in type, gewastype, vorm en toepassing.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in zink, boor, ijzer, molybdeen, koper, mangaan en anderen.

Op basis van het gewastype is de markt gesegmenteerd in granen, granen, oliezaden, peulvruchten, fruit en groenten en anderen.

Op basis van de vorm is de markt gesegmenteerd in Chelated en Non-Chelated.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in Bodem, Blad, Fertigatie en Anderen.

Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/agricultural-micronutrients-market-10137

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn BASF SE, AkzoNobel, Nutrien, Ltd., Yara International ASA, The Mosaic Company, Compass Minerals International, Valagro, Nufarm, Coromandel International Ltd., Helena Chemical Company, Zuari Agrochemicals Ltd, Stoller Enterprises, Inc., ATP Nutrition, Balchem, Corteva, Inc.

Ontdek meer onderzoek Rapporten over de landbouwindustrie, door Market Research Future:

Global Soil Conditioners Market Research Report: Informatie per type (natuurlijk en synthetisch), oplosbaarheid (in water oplosbaar en hydrogels), gewastype (granen, granen, oliezaden, peulvruchten, fruit en groenten en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Global Sulfur Fertilizers Market Research Report: Informatie per type (sulfaat, elementaire zwavel, sulfaat van micronutriënten en anderen), vorm (droog en vloeibaar), wijze van toepassing (blad, fertigatie en bodem), gewastype (granen, granen, oliehoudende zaden , peulvruchten, fruit en groenten en anderen) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2028

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New YorkYork 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Agricultural Micronutrients Market Insights,Agricultural Micronutrients Market Outlook,Agricultural Micronutrients Market Players,Agricultural Micronutrients Market Segment,Agricultural Micronutrients Market Share,Agricultural Micronutrients Market Trends,Agricultural Micronutrients Market Data,Agricultural Micronutrients Market Report,Agricultural Micronutrients Market Size,Agricultural Micronutrients Market Overview,Agricultural Micronutrients Market Growth,Agricultural Micronutrients Market Forecast,Agricultural Micronutrients Market Dynamics