header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Voyage Data Recorder (VDR) Markt strategische inzichten in de zich ontwikkelende industrie door top groeiende prominente spelers, technologietrend

Jan 18, 2023 5:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Voyage Data Recorder (VDR) Marktomvang zal naar verwachting USD 18,74 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 3% in 2020-2030.

Een reisgegevensrecorder (VDR) is een apparaat dat wordt gebruikt om gegevens met betrekking tot de werking van een schip vast te leggen en op te slaan. VDR’s worden vaak “zwarte dozen” genoemd omdat ze qua functie vergelijkbaar zijn met de vluchtgegevensrecorders die in vliegtuigen worden gebruikt. VDR’s zijn vereist op vele soorten schepen, waaronder schepen en offshoreplatforms, om de veiligheid te helpen verbeteren en onderzoeken in het geval van een ongeval of incident te vergemakkelijken.

De COVID-19-pandemie heeft enige impact gehad op de productie en verkoop van reisgegevensrecorders (VDR’s). De vraag naar VDR’s is relatief stabiel gebleven tijdens de pandemie, omdat ze worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen waar veiligheid van cruciaal belang is. Over het algemeen heeft de COVID-19-pandemie een beperkte impact gehad op de productie en verkoop van reisgegevensrecorders (VDR’s).

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3757

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Japan radio, Danalec marine A/S, Furuno electric, INTERSCHALT maritime systems, HR Smith Group, Honeywell International en Teledyne Technologies.

Marktsegmentatie

De Global Voyage Data Recorder (VDR) markt is gesegmenteerd in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in naald General Voyage Data Recorder en Simplified Voyage Data Recorder.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in vrachtschepen, marineschepen en passagiersschepen.

Regionale analyse

Noord-Amerika is een krachtige VDR-markt vanwege technologische vooruitgang en winstgevendheid. Zware kapitaalinvesteringen zijn cruciale redenen voor een hogere marktgroei. Europa heeft veel marktgroeimogelijkheden door productvariatie. Ook zijn er indrukwekkende groeimogelijkheden die de algehele winstgevendheid van de markt verhogen. Er is echter meer concurrentie in Europa door de toetreding van nieuwe marktspelers. De prestaties van al deze regio’s zien er positief uit tijdens de prognoseperiode.

Blader door het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/voyage-data-recorder-market-3757

Gerelateerd rapport

Markt voor grensbeveiliging Onderzoeksrapport: Per platform (grond, luchtfoto, marine), systeem (laser, radar, camera, wide band draadloze communicatie, perimeterinbraak, onbemande voertuigen, C2C, biometrische systemen en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Narrowbody Vliegtuigen MRO Markt Onderzoeksrapport: Informatie per MRO-type (casco & modificatie, component, motor- en lijnonderhoud), vliegtuigtype (vaste vleugel en roterende vleugel), toepassing (commercieel luchtvervoer en zakenverkeer &algemene luchtvaart) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Latijns-Amerika) – prognose tot 2027

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Voyage Data Recorder (VDR) Market,Voyage Data Recorder (VDR) Market Size,Voyage Data Recorder (VDR) Market Share,Voyage Data Recorder (VDR) Market Growth,Voyage Data Recorder (VDR) Market Analysis,Voyage Data Recorder (VDR) Market Trend,Voyage Data Recorder (VDR) Market Insights,Voyage Data Recorder (VDR) Market Outlook