header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van tassen zal naar verwachting USD 94,62 miljard bereiken met een CAGR van 4,9% | Rapport van Market Research Future

Jan 23, 2023 1:00 PM ET

Tassen Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde bags-markt naar verwachting een CAGR van ~ 4,9% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 94,2 miljard in 2030.

Er zijn veel verschillende soorten tassen, waaronder crossbody-tassen, sporttassen, plunjezakken en rugzakken. Ze zijn gemaakt van nylon strips en een rugzak bestaat uit nylon, leer en polyester. De markt groeit als gevolg van de uitbreiding van de toeristische sector en de toename van het aantal gezondheids- en fitnessfaciliteiten. De groeiende praktijk van het weggeven van tassen als geschenk bevordert ook de marktuitbreiding. Bovendien wordt verwacht dat de markt de komende jaren zal stijgen als gevolg van de groeiende populariteit van gepersonaliseerde tassen en de uitbreiding van georganiseerde detailhandel in de regio Azië-Pacific. Vanwege de uitbraak nam de vraag naar noodzakelijke items zoals ontsmettingsmiddelen en maskers toe en sloeg het winkelend publiek toiletpapier en brood in naast andere huishoudelijke benodigdheden. Het grootste deel van de uitgaven van de consument werd omgeleid naar benodigdheden, terwijl niet-essentiële bedrijven een aanzienlijke daling zagen. Niet-essentiële bedrijven kregen de opdracht om in de eerste helft van de epidemie dicht te blijven, omdat extra steden in lockdown gingen. Tassen worden beschouwd als een niet-essentieel goed, vandaar dat hun vraag aanzienlijk werd beïnvloed. Grensbeperkingen en door de overheid uitgevaardigde lockdown-bevelen veroorzaakt door COVID-19 hebben een aanzienlijke negatieve impact gehad op de toeristische sector en dwongen veel mensen om thuis te blijven. Scholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen werden gesloten en bedrijven over de hele wereld werkten thuiswerkdagen. De verkoop van tassen tijdens de pandemie werd negatief beïnvloed door deze oorzaken. De verwachting is dat de behoefte aan tassen gestaag zal toenemen naarmate de zaken weer normaal worden.

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10573

Regionale analyse

Het marktaandeel voor tassen wereldwijd was in handen van Noord-Amerika tot een graad van ongeveer een kwart. Tijdens de projectieperiode wordt verwacht dat het een bescheiden CAGR zal ervaren. Op de markt voor tassen in Noord-Amerika zijn de VS goed voor het grootste deel van het marktaandeel. Maar gedurende de projectieperiode wordt verwacht dat de Canadese markt de grootste CAGR zal zien.

Azië-Pacific heeft het grootste marktaandeel en zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR gedurende de onderzoeksperiode. Er zijn verschillende factoren geïdentificeerd die bijdragen aan de groei van de tassenmarkt in Azië-Pacific. Het groeiende aantal mensen uit de middenklasse in de ontwikkelingslanden van Azië-Pacific is een van de belangrijkste drijfveren van de explosieve expansie van de industrie.

Bags Market a

Marktsegmentatie

De wereldwijde tassenmarkt is gesegmenteerd in producttype, materiaaltype, eindgebruiker en distributiekanaal.

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in rugzakken, handtassen, portemonnees en portemonnees, duffel- en sporttassen, sling en crossbody-tassen en anderen.

Op basis van het materiaaltype is de markt gesegmenteerd in polyesters, nylon, leer, katoenen canvas en andere.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in 5 tot 12 jaar, 13 tot 19 jaar, 20 jaar en ouder.

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in Store-Based, Non-Store-Based.

Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/bags-market-10573

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Nike Inc, Adidas AG, Samsonite International SA, VF Corporation, Puma SE, Louis Vuitton, Delsey, Hershel Supply Company, Jensen Lee en Belmil.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandel, door Market Research Future:

Naaitassenmarkt: informatie per producttype (reistassen, cosmetische tassen, rugzakken, lunchtassen en andere), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2027

Luxe modemarkt: informatie per producttype (kledingkleding, schoeisel en accessoires), per eindgebruiker (mannen, vrouwen en uniseks), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, rest van de wereld) – prognose tot 2028

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Bags Market Insights,Bags Market Outlook,Bags Market Players,Bags Market Share,Bags Market Trends,Bags Market Data,Bags Market Research,Bags Market Report,Bags Market Size,Bags Market Growth,Bags Market Dynamics,Bags Market Forecast,Bags Market Statistics