header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor aluminiumfolieverpakkingen zal naar verwachting toenemen met een CAGR van 4,5% in de prognoseperiode 2022 tot 2030

Feb 8, 2023 5:00 PM ET

Volgens mrfr-analyse werd de wereldwijde marktomvang van aluminiumfolieverpakkingen in 2021 gewaardeerd op USD 31,8 miljard en zal deze naar verwachting in 2030 USD 47,7 miljard bereiken, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,5% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). 

Aluminiumfolie verpakking is een soort verpakkingsmateriaal dat is gemaakt van dunne vellen aluminiumfolie. Aluminiumfolie is een veelzijdig materiaal dat bestand is tegen water, licht en zuurstof, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan verpakkingstoepassingen. Het wordt vaak gebruikt om een verscheidenheid aan producten te verpakken, waaronder voedsel, farmaceutische producten en consumptiegoederen. De COVID-19-pandemie heeft enige impact gehad op de productie en verkoop van aluminiumfolieverpakkingen, maar de algehele impact is relatief beperkt gebleven. De vraag naar aluminiumfolieverpakkingen is relatief stabiel gebleven tijdens de pandemie, omdat het wordt gebruikt in verschillende toepassingen waar bescherming tegen vocht en licht belangrijk is. De pandemie heeft echter enkele toeleveringsketens verstoord en er zijn enkele vertragingen opgetreden in de productie en distributie van aluminiumfolieverpakkingen.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5117

Regionale analyse

Azië-Pacific is altijd de grootste markt geweest voor aluminiumfolieverpakkingen en die trend lijkt hier te blijven – vooral met de veranderende kooppatronen in deze landen, omdat steeds meer mensen nu kiezen voor verpakte goederen in plaats van losse items. Bovendien is Azië-Pacific ook een aantrekkelijke markt voor aluminiumfolieverpakkingen vanwege de verbeterde kwaliteit van voedsel en andere verbruiksartikelen in ontwikkelingslanden. Nu de levensstijl van mensen geleidelijk beter wordt en hun koopkracht toeneemt, zal de vraag naar verpakte artikelen alleen maar blijven toenemen in de regio Azië-Pacific. Dit geldt met name voor de farmaceutische sector, waar aluminiumfolieverpakkingen vaak worden gebruikt , waardoor het een belangrijke aanjager van groei voor deze markt is.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor aluminiumfolieverpakkingen is gesegmenteerd in type, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in Rigid en Flexible.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in voedingsmiddelen en dranken, farmaceutische producten,  cosmetica en andere.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in tassen , zakjes, wraps , rollen, blisters, gelamineerde buizen en trays.

Een PDF-voorbeeldexemplaar ophalen met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5117

Belangrijkste spelers

Amcor ltd. (Australië), China hongqiao group limited (China), United Company RUSAL plc. (Rusland), Ess Dee Aluminum ltd (India), Alufoil Products PVt. Ltd. (India), Nicholl Food Packaging (VK), Penny plate, LLC (VS), WYda packaging (Pty) ltd (Zuid-Afrika), Alcoa corporation (VS), Novelis inc. (VS),

Gerelateerd rapport

Markt voor medische verpakkingen Informatie: Per materiaal (film, stof, tyvek), type (container, flacon, tray en zakjes), toepassing (medisch, onderzoek, diagnostiek, plasticindustrie), eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en forensisch onderzoek) – wereldwijde prognose tot 2030

Caps en Sluitingen Markt Onderzoeksrapport: Informatie per materiaaltype (plastic, metaal en andere), per type (plastic doppen en sluitingen, roll-on ballen, andere doppen en sluitingen), per eindgebruiksindustrie (voedingsmiddelen, dranken, verpakte waterflessen, farmaceutische producten, cosmetica, automotive en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Zelfklevende Tapes Markt Onderzoeksrapport: Informatie door backingmateriaal (polypropyleen (PP), papier, polyvinylchloride (PVC) en anderen), type (enkelzijdig en dubbelzijdig), hars (acryl, epoxy, rubber, siliconen en anderen), toepassing (automotive, gezondheidszorg, verpakking, elektrisch en elektronica, bouw, bouw, detailhandel en anderen) en regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &ConsultingDiensten.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Aluminum Foil Packaging,Aluminum Foil Packaging Market,Aluminum Foil Packaging Market Size