header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktontwikkeling droge bulkverzending verandert bedrijfsbehoeften?

Feb 8, 2023 6:00 PM ET

Dry Bulk Shipping Market zal naar verwachting usd 5.479,71 miljoen waard zijn in 2030, met een CAGR van 4% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030), de markt werd gewaardeerd op USD 4.557,65 miljoen in 2021. Droge bulkvaart is het verplaatsen van bulkgoederen door vrachtschepen. Deze methode is betrouwbaar en wordt wereldwijd door handelsvloten gebruikt zonder te worden verpakt. Vaste en vloeibare bulkgoederen zijn belangrijke ladingen die via droge bulkverzending worden verzonden.

De markt wordt gedreven door zeehandel en toenemende export van grondstoffen. De stijging van de vraag naar ijzererts en steenkool in combinatie met de behoefte aan voedselgranen stimuleren de marktgroei. Kolen en ijzer zijn de belangrijkste grondstoffen die nodig zijn voor de productie van energie en staal. Volgens de International Chamber of Shipping is de scheepvaart verantwoordelijk voor 90% van de wereldhandel.

Snelle verstedelijking en hoge economische groei kunnen een goed voorteken zijn voor de markt voor droge bulkvaart. Een enorme vraag naar grondstoffen en investeringen in infrastructurele projecten kunnen de vraag naar zeevervoer ondersteunen. De nadruk op het verbeteren van marineroutes en de export van kolen en ijzererts kan gunstig zijn voor de markt. Ontwikkelingen in supply chain managementsystemen en technologische innovaties voor het volgen en monitoren van zeevracht zullen waarschijnlijk een goed voorteken zijn voor de industrie.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8308

De stijging van de vrachttarieven kan de marktvooruitzichten temperen. Economische stimuleringspakketten van grote economieën kunnen de markt de komende jaren echter ondersteunen.

Maar geopolitieke spanningen tussen landen kunnen de marktgroei belemmeren.

COVID-19 Impact:

De COVID-19-pandemie heeft de levering van goederen en grondstoffen naar de zeehandel geduwd, waarbij de bulkvaart maximale winst geniet. Bedrijven investeren in droge bulkschepen nu de pandemie woedt en de tekenen van lockdowns toenemen. Steenkool op zee is aanzienlijk gestegen als gevolg van pandemische beperkingen bij het overschrijden van grenzen. Geopolitieke spanningen tussen landen hebben de toename van de zeehandel doen toenemen en de markt voor droge bulkvaart gestimuleerd. Maar het hoge gebruik van containers in havens en de export via marinelading heeft de impact van droge bulkvaart verminderd. Samenwerking tussen logistieke dienstverleners en havenexploitanten kan de sector rugwind blijven bieden.

Trends in de branche:

Duurzaamheid domineert de scheepvaartindustrie nu landen het erover eens zijn om koolstofneutraal te worden. Investeringen in toekomstige brandstoffen en koolstofvrije technologieën lijken de norm te zijn die door verschillende scheepvaartvloten wordt gevolgd. De overstap naar elektrische of hybride motoren om te voldoen aan milieurichtlijnen kan ertoe leiden dat vloten voor grote upgrades van hun schepen gaan. NORDEN, een Deense rederij, heeft een vloot toegewezen voor het testen van alternatieve brandstoffen of windvoortstuwingssystemen. De transitie van verschillende rederijen kan een goede indicator zijn voor toekomstige transacties.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8308

Segmentatie:

Op basis van type is de wereldwijde markt voor droge bulkverzending gesegmenteerd als supramax, capesize, panamax en handysize. Het capesize-segment zal naar verwachting de markt domineren. Dit komt door hun grote omvang en capaciteit om grote hoeveelheden goederen te verwerken. De stijging van de dagelijkse vrachttarieven van capesize schepen kan de groei van het segment stimuleren. Het wordt meestal gebruikt bij de levering van kolen en ijzererts export. AAN de andere kant zal het handysize-segment waarschijnlijk een enorme vraag genieten vanwege de verschillende maten van deze beschikbare schepen. Ze passen in elke haven en worden voornamelijk gebruikt in de handel in suiker en reizen op meer kustroutes.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor droge bulkschepen gesegmenteerd in fosfaatgesteente, ijzererts, steenkool, granen en bauxiet / aluminiumoxide. Het ironore-segment zal naar verwachting de markt domineren, aangezien ijzererts de grootste verhandelde grondstof is in verschillende ontwikkelingslanden en ontwikkelde landen. De enorme vraag naar steenkool zal waarschijnlijk de vraag van het segment stimuleren.

Regionale segmentatie:

De markt voor droge bulkvaart bestrijkt regio’s van Noord-Amerika, Europa, India, China, Japan, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika en de rest van de wereld (RoW).

China zal naar verwachting de markt leiden als gevolg van de stijging van de maritieme handel en de lage prijs van grondstoffen. Dit komt door veerkrachtige productieactiviteiten in China en een groot aantal beschikbare vloten in het land. De stijgende export van ijzererts en het herstel van de industrialisatie sinds de pandemie kunnen de marktvraag aanzienlijk stimuleren.

India zal naar verwachting ook uitzonderlijk presteren als gevolg van de wereldwijde vraag naarkolen en sojabonen. De stijgende staalproductie zal waarschijnlijk de marktvraag naar droge bulkvaart stimuleren. Bovendien heeft de reputatie van het land als een van de trouwe importeurs en exporteurs van goederen de groeivooruitzichten gestimuleerd. India is een van de grootste leveranciers van rijst met goederen die in bulk of zakken op supramax-dragers worden verzonden. Handel in olie tussen het land en zijn buren kan de investeringen in de scheepvaart in het land stimuleren. Maar het gebrek aan grote havens kan de groei ervan drukken.

Europa kan een gestage groei doormaken als gevolg van de enorme vraag naar capesize carriers en economische groeivooruitzichten. Economisch herstel van de VS en Japan kan de regionale marktvraag stimuleren. Dit is tekenend voor de prognoses van het Internationaal Monetair Fonds.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/8308

Concurrentie analyse:

De markt voor droge bulkvaart is zeer concurrerend en gekenmerkt door allianties en joint ventures. Jaarlijks worden nieuwe productontwikkelingen verwacht als gevolg van overheidsinitiatieven en -regelingen.

Belangrijke spelers op de markt zijn Scorpio Bulkers, Inc (Monaco), Star Bulk Carriers Corporation (Griekenland), Pacific Basin Shipping Limited. (Hong Kong), Golden Ocean (Bermuda), Diana Shipping Inc. (Griekenland), Dampskibsselskabet Norden A/S (Denemarken), Western Bulk (Noorwegen), DryShips Inc (Griekenland), Oldendorff (Duitsland), Marine Services Co. Ltd. (Saoedi-Arabië), Masterbulk Pte Ltd (Singapore), Genco Shipping &Trading Limited (VS), Belships ASA (Noorwegen), Western Bulk (Noorwegen), Ultrabulk A/S (Denemarken), Oldendorff (Duitsland), Marine Services Co. Ltd. (Saoedi-Arabië), Marquette Transportation Company LLC. (VS)

Nieuws uit de industrie

Castor Maritime Inc. heeft een Panamax droge bulkcarrier gekocht om zijn vlootomvang in 2021 uit te breiden. Deze overname zal waarschijnlijk enorme winsten opleveren als gevolg van de stijgende handel in grondstoffen.

Internationale maritieme handel om een nieuw licht te werpen op de wereldwijde markt voor droge bulkverzending

De wereldwijde markt voor droge bulkvaart heeft verschillende dieptepunten doorgemaakt als gevolg van de economische recessie en de woedende pandemie. Maar grenssluitingen en geopolitieke spanningen hebben geleid tot hernieuwde belangstelling voor droge bulkvaart door verschillende industrieën. Import en export van grondstoffen zal waarschijnlijk de vraag naar droge bulkverzending aanzienlijk stimuleren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over verpakkingen en transportindustrie, door marktonderzoek Toekomst Blader door gerelateerde rapporten:

Truck Mounted Crane Market Research Report: Informatie per type (gemonteerde kranen, zijliftkranen, boomwagenkranen en andere), toepassing (bouw, nutsbedrijven, industrieën en anderen) en regio – prognose tot 2030

Insulated Shipping Packaging Marktonderzoeksrapport : per product (dozen en containers), toepassing (voedingsmiddelen en dranken, industriële goederen, persoonlijke verzorging en andere), materiaal (plastic, hout, glas en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

Marktonderzoeksrapport voor logistiek gevaarlijke goederen: per service (transport, opslag en distributie en diensten met toegevoegde waarde), per bestemming (nationaal en internationaal) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

Dispensing Pharmacy Packaging Machine Marktonderzoeksrapport : Informatie per producttype (volautomatisch, semi-automatisch), snelheid (lage snelheid,Standaardsnelheid, hoge snelheid), functie (vullen, verpakken, mengen, splitsen, andere) en regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Midden-Oosten en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Marktonderzoeksrapport voor etiketteerapparatuur : informatie per producttype (drukgevoelige / zelfklevende etiketteermachines, etiketteermachines op basis van lijm, sleeve-etiketteermachines en andere), technologie (automatisch, semi-automatisch en handmatig), eindgebruik (voedingsmiddelen en dranken, gezondheidszorg, farmaceutische producten, cosmetica, persoonlijke verzorging, chemicaliën en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika) – Prognose tot 2030

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Dry Bulk Shipping,Dry Bulk Shipping Market,Dry Bulk Shipping Market Size