header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zakelijke kansen in duurzame verpakkingsmarkt 2023: data-analyse van toplanden, opkomende trends met aankomende ontwikkelingen

Feb 8, 2023 7:00 PM ET

Duurzame verpakkingsmarkt De omvang werd in 2021 gewaardeerd op USD 336,7 miljard. De duurzame verpakkingsmarkt zal naar verwachting groeien van USD 371,4 miljard in 2022 tot USD 737,6 in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,30% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). 

Inspanningen van private en publieke organisaties om de milieutransitie te versnellen, in lijn met de marktverwachtingen, creëren enorme marktkansen. Met het groeiende gebruik van duurzame verpakkingen voor voedingsmiddelen en dranken, zal de marktomvang van duurzame verpakkingen naar verwachting verder worden gestimuleerd. De ontwikkeling van duurzame verpakkingsbronnen die de impact op de natuur verminderen, fungeert als grote rugwind.

Specialisten op het gebied van persoonlijke verzorging en schoonheidsverpakkingen streven ernaar een duurzamere verpakkingsoptie te ontwikkelen die cosmetica in een nieuw tijdperk kan brengen. Bovendien zijn initiatieven om het gebruik van niet-afbreekbare verpakkingsmaterialen te verminderen, grote groei in duurzame verpakkingslijnen en groene strategieën voor duurzame verpakkingen belangrijke drijvende krachten die de marktgroei beïnvloeden.

Download voorbeeld PDF Brochure https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5247

De belangrijkste bedrijven die worden geprofileerd in het Sustainable Packaging Market Research Report zijn :

  • Amcor Beperkt
  • Ardagh Groep S.A.
  • Ball Corporatie
  • Crown Holdings Incorporated
  • DS Smith nv
  • Elopak AS
  • Smaragdgroene verpakking
  • Mondi Groep
  • Nampak Bv
  • PlastiPak Holdings Inc
  • Verzegelde Air Corporation
  • Sonoco Products Bedrijf
  • Sgf verpakking Co Ltd
  • Tetra Pak International Nv

Covid-19-impact

Het begin van COVID-19 trof de duurzame verpakkingsmarktindustrie ernstig, waardoor eindgebruikers zoals persoonlijke verzorging, voedsel en geneesmiddelen enorme inkomsten verloren. Hoewel de vraag naar verse voedingsmiddelen en dranken in 2020 aanzienlijk was, werd de markt geconfronteerd met ernstige inkomstenverliezen.

Ook stopte de door het coronavirus aangedreven lockdown de productie van verschillende belangrijke grondstoffen op de wereldmarkt, wat leidde tot verschillende problemen met betrekking tot het verkrijgen van grondstoffen, het aantrekken van werknemers uit quarantaines en het leveren van eindproducten. De markt voor duurzame verpakkingen keert echter snel terug naar normaal, getuige de gestaag toenemende vraag. De toegenomen productieactiviteiten en de vraag naar opslag- en distributietoepassingen zullen naar schatting robuuste marktkansen bieden. 

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (111 pagina’s) over duurzame verpakkingen

https://www.marketresearchfuture.com/reports/sustainable-packaging-market-5247


Trends in de branche

De vraag naar groene en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen om de effecten van niet-afbreekbare materialen zoals plastic op het milieu te beperken, is een belangrijke trend op de markt voor duurzame verpakkingen. Industrieën zoals voedsel- en drankverpakkingen, persoonlijke verzorging en medicijnen hebben grote interesse getoond in milieuvriendelijke en groene materialen, waardoor klanten verschuiven naar duurzame verpakkingen.

Nu gemakkelijk afbreekbare materialen tegenwoordig minder energie verbruiken in de verpakkingsindustrie, tonen veel beleggers interesse in duurzame verpakkingstechnologieën. Daarnaast zorgen de druk om broeikaseffecten te verminderen en het gebruik van fossiele brandstoffen voor een duurzame groei van de verpakkingsmarkt. Toenemende inspanningen om biologisch afbreekbare producten te produceren en zich te concentreren op materialen met een hoge weerstand tegen vocht, warmte en gemakkelijk te recyclen, leiden tot aanzienlijke investeringen in de markt. 

Segmentatie

De markt is gesegmenteerd in product, materiaal, verpakkingsmateriaal, toepassing en regio. Het productsegment is onderverdeeld in herbruikbaar, gerecycled en afbreekbaar. Het materiaalsegment is onderverdeeld in bioplastic, metaal, glas, papier en andere. Het verpakkingsmateriaalsegment is onderverdeeld in plastic containers, buizen, herbruikbare verpakkingen, zakken, vaten, zakjes, golfkartonnen dozen, afbreekbare verpakkingen en andere.

Het applicatiesegment is onderverdeeld in gezondheidszorg, voedsel, drank, persoonlijke verzorging en andere. Dehet regiosegment is onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Regionale analyse

Europa domineert de wereldwijde markt voor duurzame verpakkingen. Grote industriële spelers in de regio brengen voortdurend nieuwe duurzame verpakkingen tot stand die een positieve invloed hebben op de ecologische voetafdruk in de toeleveringsketen. 

Bovendien is de toegenomen vraag naar groene verpakkingsoplossingen voor verse groenten, fruit en zelfgenoegzame en handige goederen die worden gepromoot met behulp van online media belangrijke trends in de markt voor duurzame verpakkingen. De enorme adoptie van groene verpakkingsoplossingen vergroot het marktaandeel van duurzame verpakkingen in de regio.

De regio Azië-Pacific staat op de tweede plaats in termen van de wereldwijde inkomsten uit duurzame verpakkingen. Hoge productiesnelheden van verse producten en de stijgende vraag naar milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen in China en India zijn belangrijke drijvende krachten. 

Factoren zoals de groei van recyclebare en herbruikbare materialen, nieuwe milieuvriendelijke technologieën en steun van de overheid geven vorm aan de toekomst van duurzame verpakkingen in de regio. Daarnaast stimuleren enorme investeringen in productontwikkelingen en upgrades van verpakkingstechnologie de omvang van de duurzame verpakkingsmarkt in de regio. Ook de toenemende e-commercebedrijven in de regio stimuleren de groei van de markt voor duurzame verpakkingen.

De Noord-Amerikaanse markt voor duurzame verpakkingen is wereldwijd een winstgevende markt geworden. De regio ziet superieure productontwikkelingen op het gebied van verpakkingsoplossingen, dankzij enorme R&D-investeringen en innovaties.


Deel uw vragen
 https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/5247

Bovendien maken mensen in Noord-Amerika zich zorgen over milieukwesties en de opwarming van de aarde, waardoor de marktwaarde van duurzame verpakkingen in de regio toeneemt. Bovendien stimuleert het strikte voedselveiligheidsbeleid in de VS en Canada de groei van de markt voor duurzame verpakkingen. Met zijn ontluikende e-commercesector domineert de VS de regionale markt.

Concurrentie analyse

De markt voor duurzame verpakkingen kent verschillende strategische benaderingen, zoals samenwerking, fusies en overnames, uitbreiding en product- en technologielanceringen. Belangrijke spelers in de industrie doen strategische investeringen om onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en uitbreidingsplannen te stimuleren. Nu de stijgende vraag van consumenten naar duurzame verpakkingen toeneemt, zoeken fabrikanten naar nieuwe manieren om innovatieve oplossingen naar klanten te brengen en hun praktijken te verbeteren.

Zo introduceerde Acma group (Italië) onlangs, op 14 juni 2021, zijn nieuwste duurzame, op papier gebaseerde verpakkingsserie Ecoshell met flexibele ontwerpen, speciaal voor de zoetwarensector. De nieuwe serie is ontwikkeld om het gebruik van plastic te vermijden en nieuwe milieuvriendelijke oplossingen te leveren.  

Naast de meest voorkomende vormen, zoals Flip Top en Zip Top, wordt Acma’s nieuwste box-gebaseerde productassortiment gekenmerkt door een onderscheidend ontwerp dat een handige doseringsfunctie met groot gebruiksgemak mogelijk maakt, terwijl het gericht blijft op het creëren van aantrekkelijke ontwerpen.

Om te kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=5247


Segmentatie van de markt die in het onderzoek wordt behandeld:

Informatie per verpakkingstype (buizen, zakken en zakjes, golfkartonnen doos en andere), per materiaal (papier en karton, glas, metaal, plastic), per proces (afbreekbare verpakking, gerecyclede verpakking, herbruikbare verpakking), per toepassing (persoonlijke verzorging, voedsel en dranken, farmaceutische producten en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)

Gerelateerd rapport

Tape markt

  • Markt voor digitale drukverpakkingen
  • Markt voor verpakkingsschuimen
  • Vacuümhuidverpakkingsmarkt
  • Flexibele deksel stockverpakkingsmarkt
  • Voorraad Tags Markt
  • Stick Pouches Verpakkingsmarkt
  • Stick Packaging Markt
  •  

    Contact:
    Marktonderzoek Toekomst®
    99 Hudson Street,5e verdieping
    New York City, New York 10013
    Verenigde Staten van Amerika
    Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
    E-mail: [email protected]
    Website: https://www.marketresearchfuture.com


    Keywords:  Sustainable Packaging,Sustainable Packaging Market,Sustainable Packaging Market Size