header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ride Sharing Market Global Outlook 2023 – 2030 – Topmarktleiders, branchegrootte, aandeel, regionaal overzicht, trendanalyse en toekomst

Feb 8, 2023 4:00 PM ET

Inzichten in ride sharing marktonderzoek 2023

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde Ride Sharing-markt naar verwachting een CAGR van ~ 19,20% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 194,01 miljard in 2030.

Ridesharing is het nieuwste concept in de mobiliteitsmarkt dat enorm populair is geworden op het gebied van car-hailing, car-sharing en carpooling. Het ride-sharing mechanisme werkt met de bijdrage van mensen en neemt ritten op het gemak van de bestuurder. Veel apps zijn ontwikkeld door bedrijven over de hele wereld waarin een automobilist of een andere voertuigbestuurder een rit kan voorstellen en andere gebruikers kunnen gebruikmaken van het bod volgens de route en prijs die goed door de bestuurder zijn gedefinieerd. Het delen van ritten maakt korte ritten en lange ritten gemakkelijker door eenrichtings- en tweerichtingsritten te presenteren. Veel economisch ontwikkelingslanden creëren gebruik van autorijdiensten vanwege het onvermogen van de mensen om hun voertuigen te hebben. Mensen kunnen met gemak en comfort over afstanden reizen tegen een kleine prijs.

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 47,6 miljard

Marktgrootte 2022

USD 56,7 miljard

Marktgrootte 2030

USD 194,01 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

19.20% (2022-2030)

Vraag een gratis rapportvoorbeeld aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7444 

De automobiel- en transportsector is getuige geweest van een sterke daling van het aantal consumenten en forenzen als gevolg van het nieuwe coronavirus. Het nieuwe beleid en de nieuwe normen die door de overheid worden gedwongen om sociale afstands- en hygiëneprocedures te ondersteunen, zullen een nieuwe uitdaging voor de markt vormen. De paniek en angst onder mensen met betrekking tot het feest van infectie tijdens het reizen kan de ontwikkeling van de markt tijdens de COVID-19-pandemie verder bederven. Het ontsnappen van taxidiensten tijdens de epidemie zal de groei van de markt direct beïnvloeden en nieuwe obstakels veroorzaken.

Regionale analyse van de markt voor het delen van ritten

Noord-Amerika heeft de positie van marktdominantie in het ride-sharing-systeem. De Noord-Amerikaanse markt wordt aangedreven door bedrijven zoals Lyft en Uber, die als de ride-hailing-reuzen in de regio, verschillende autoverhuurbedrijven en ride-sharing-vestigingen die samenwerken om het verkeer en de congestie te verminderen, de vooruitgang van ride-sharing-systemen in de regio op de markt hebben gebracht.

Met de groeiende dreiging van luchtvervuiling in landen in Azië en de Stille Oceaan, zal de ride-sharing-markt naar verwachting een ruime groei in de regio doormaken. China is de belangrijkste leider in het promoten van ride-sharing systemen in de regio Azië-Pacific. India aan de andere kant is blootgesteld aan het gebruik van autodelen als gevolg van een toename van mensen uit de middenklasse die liever geen voertuig bezitten vanwege hoge kosten en hoge onderhoudskosten.

Marktsegmentatie voor het delen van ritten

De wereldwijde Ride Sharing-markt is gesegmenteerd in producttype, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van het servicetype is de wereldwijde Ride Sharing-markt gesegmenteerd in E-hailing, Autoverhuur, Autodelen en Station-based Mobility. E-hailing zal naar verwachting groeien als de grootste bijdrage aan inkomsten tijdens het analysetijdsbestek vanwege de groeiende vraag naar e-hailing-diensten vanwege de toenemende verkeerscongestie, moeiteloos boeken en een hoger niveau van gezelligheid voor de passagiers.

Op basis van het lidmaatschapstype is de wereldwijde Ride Sharing-markt gesegmenteerd in fixed ridesharing, corporate ridesharing en dynamic ridesharing. Corporate ride-sharing zal naar verwachting het snelst stijgende segment zijn in de komende jaren vanwege toenemende abonnementen van multinationale bedrijven om gebruik te maken van de ride-sharing-services voor het woon-werkverkeer van hun werknemers.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7444 

Ride Sharing Market Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn ber Technologies Inc. (VS), Cabify (Spanje), GrabTaxi Holdings Pte. Ltd. (Singapore), Taxify (Estland), Lyft Inc. (VS), ANI Technologies Pvt. Ltd. (India), OLA, Didi Chuxing Technology Co. (China) en car2go (Duitsland)

Tabel vanInhoud

  1. Samenvatting
  2. Toepassingsgebied van het verslag

2.1. Marktafbakening

2.2. Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1. Definitie

2.2.2. Onderzoeksdoelstelling

2.2.3. Aannames

2.2.4. Beperkingen

2.3. Onderzoeksproces

2.3.1. Primair onderzoek

2.3.2. Secundair onderzoek

2.4. Schatting van de marktomvang

2.5. Prognosemodel

  1. Marktlandschap

3.1. Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1. Dreiging van nieuwkomers

3.1.2. Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3. Dreiging van substituten

3.1.4. Rivaliteit tussen segmenten

3.1.5. Onderhandelingsmacht van kopers

3.2. Analyse van de waardeketen/toeleveringsketen

  1. Marktdynamiek

4.1. Inleiding

4.2. Marktfactoren

4.3. Beperkingen op de markt

4.4. Marktkansen

4.5. Markttrends

  1. Wereldwijde markt voor het delen van ritten, per type

5.1. Inleiding

5.2. Autodelen

5.2.1. Marktramingen &Prognose, 2022–2030

5.2.2. Marktramingen &Prognose per regio, 2022–2030

5.3. E-hailing

5.3.1. Marktramingen &Prognose, 2022–2030

5.3.2. Marktramingen &Prognose per regio, 2022–2030

5.4. Autoverhuur

5.4.1. Marktramingen &Prognose, 2022–2030

5.4.2. Marktramingen &Prognose per regio, 2022–2030

5.5. Mobiliteit op basis van stations

5.5.1. Marktramingen &Prognose, 2022–2030

5.5.2. Marktramingen &Prognose per regio, 2022–2030

…voortgezet.

Chat met een expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/7444 

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Ride Sharing Market Research Report 2023,Ride Sharing Market Growth Analysis and Forecast 2030