header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Europa Geavanceerde CO2-sensor marktsegmenten, trends, analyse en omvang van de industrie zullen groeien met een CAGR van 14,6% tegen 2030

Feb 9, 2023 12:50 PM ET

Overheden over de hele wereld ondersteunen nu meer Europese geavanceerde CO2-sensormarkt vanwege hun potentieel, vraag en gebruik in een verscheidenheid aan toepassingen. Het Amerikaanse ministerie van Energie heeft onlangs $ 11,5 miljoen geïnvesteerd om geologische koolstofopslag en geothermische exploratie te bevorderen, wat zal helpen om hernieuwbare geothermische bronnen te verbeteren en koolstofvervuiling door de verbranding van fossiele brandstoffen af te vangen. Beide initiatieven zullen ertoe bijdragen dat de lucht schoner wordt.

De infrastructuur is dramatisch toegenomen, samen met de bevolkingsgroei. Daarom, naarmate de vastgoedsector groeide, kwam een verscheidenheid aan verontreinigende stoffen binnenshuis in beeld, variërend van VOC’s van verf en nieuwe meubels tot verontreinigende stoffen voor chemisch gebruik, apparatuur en reinigingsprocedures. Elke ademhaling die we nemen bevat koolstofdioxide en terwijl we het uitademen, vervangt het andere verontreinigende stoffen en geeft het aan of de ventilatiesystemen goed functioneren of niet. Hoewel CO2 geen vervuiler is, heeft het wel een impact op mensen. Naarmate het CO2-niveau stijgt, beginnen mensen zich slaperig en lusteloos te voelen, waardoor het voor hen moeilijk is om zich op hun werk te concentreren en leidt tot een lagere productiviteit.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2574

Europa Advanced CO2 Sensor Market Belangrijkste spelers:

De toonaangevende bedrijven in de Europe Advanced CO2 Sensor markt zijn onder andere:

  • Amphenol Corporation (VS)
  • Honeywell International Inc. (VS)
  • Johnson Control (Ierland)
  • Simens AG (Duitsland)
  • Ati Airtest Technologies Inc. (VS)
  • Sick AG (Duitsland)
  • Gas Sensing Oplossing (VK)
  • Trane ( Subsidary Of Ingresoll Land) (Ierland)
  • Senseair AB (Zweden)
  • E E Elektronik (Oostenrijk)
  • Bluesens (Duitsland)
  • Digital Control System Inc. (VS)
  • Vertiss Industries (VS) en

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/europe-advanced-co2-sensor-market-2574

Europa Geavanceerde CO2 Sensor Markt Regionale Analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn de regio’s die worden gedekt. Toekomstige technologieën, regio’s en landen met een snelle economische groei werden geïdentificeerd. De vraag en prognoses voor de Europe Advanced CO2 Sensor werden op regionaal en nationaal niveau onderzocht. Forecast Europe Advanced CO2 Sensor Market demand for all applications for each region werd geïdentificeerd en historische gegevens uit primaire en jaarverslagen werden getrianguleerd met de voorspelde vraag om de omvang van de markt van elke regio te bepalen. Geografisch gezien is voorspeld dat China aan het einde van de verwachte periode een Europe Advanced CO2 Sensor Market-marktaandeel van USD 69 miljoen zal hebben.

Europa Advanced CO2 Sensor Marktsegmentatie:

Moderne CO2-sensoren kunnen zich automatisch aanpassen aan veranderingen in temperatuur, vochtigheid en hoogte en helpen de concentratie van CO2 in verschillende media zoals lucht of water te bewaken. Europe Advanced CO2 Sensor Market, een cruciaal onderdeel van de wereldwijde sensorenmarkt, heeft een indrukwekkende CAGR vanwege de toegenomen vraag naar locatiegebaseerde geavanceerde CO2-sensoren. Tijdens de prognoseperiode zal de markt groeien als gevolg van de toenemende vraag naar betere meetsystemen voor luchtvervuiling. De markt is onderverdeeld in segmenten op basis van fabrikanten, producttypen en toepassingen.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2574

Volgens fabrikanten wordt voorspeld dat Amphenol Corporation, Simens AG en Honeywell Inc. respectievelijk de eerste en tweede plaats in marktaandeel zullen innemen. De Europe Advanced CO2 Sensor Market is onderverdeeld in twee soorten: NDIR en andere. Tegen het einde van de voorspelde periode zal NDIR naar verwachting het grootste marktaandeel winnen, gevolgd door andere, zoals chemische CO2-sensor. Terwijl toepassingen industriële, automotive, petrochemische, medische, milieu- en andere omvatten, evenals gebouwautomatisering en huishoudelijke apparaten. Verwacht wordt dat de auto-industrie zijn marktaandeel het meest zal vergroten, gevolgd door de industriële, gebouwautomatiserings- en andere sectoren.

Gerelateerde rapporten:

Digitale Mobiele Radio (DMR) Markt Onderzoeksrapport: Per niveau, per branche en regio – Prognose tot 2030

USB-apparaten Markt: informatie per type, product, connectortype, toepassing en regio – Prognose tot 2030

Plasma Verlichting Markt Onderzoeksrapport: per wattage, per distributiekanaal, per toepassing en per regio – prognose tot 2027

Tl-verlichting markt Onderzoeksrapport: Per type, per installatie (nieuwe installatie en retrofit), per toepassing en per regio – prognose tot 2030

Laser sensoren markt Onderzoeksrapport: per type, per aanbod, per eindgebruiker en per regio – prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Europe Advanced CO2 Sensor Market,Advanced CO2 Sensor Market Size,Advanced CO2 Sensor Market Share,Advanced CO2 Sensor Market Trends,Advanced CO2 Sensor Market Growth,Advanced CO2 Sensor Industry,Advanced CO2 Sensor Market Research,Advanced CO2 Sensor Market Reports,Advanced CO2 Sensor Market insights,Advanced CO2 Sensor Market Outlook