header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Door Phone Market Size, Share zal groeien met een CAGR van 7,85% in 2030 | Toenemende adoptie van domotica

Feb 9, 2023 12:34 PM ET

Marktinzichten voor deurtelefoons:

De deurtelefoonmarkt werd in 2017 gewaardeerd op USD 3,42 miljard en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 7,85% tot USD 5,28 miljard tegen het einde van de prognoseperiode.

Een groep elektrische en elektronische onderdelen die zich aan de voordeur van verschillende infrastructuren bevinden, worden gezamenlijk ‘deurtelefoons’ genoemd. Deurtelefoons ondersteunen daardoor veilige communicatieprotocollen en maken tweerichtingsgesprekken van buiten het systeem mogelijk. Deurtelefoons helpen bij het verbeteren van de beveiliging door de hoofddeur elektronisch te vergrendelen en te ontgrendelen, waardoor mensen de faciliteit (zoals kantoren, appartementen en blokgebouwen) kunnen betreden en verlaten. Dankzij technologische vooruitgang is deze apparatuur veranderd. Bovendien maakt het nu videocommunicatie mogelijk tussen gebruikers van de infrastructuur en degenen die toegang willen krijgen.

Download een volledige PDF @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7289

De vraag naar draadloze deurtelefoons zal naar verwachting toenemen naarmate slimme huizen en domotica steeds populairder worden. Omdat ze audio- en visuele communicatie bieden, zijn deurtelefoons essentiële veiligheidsuitrusting die te vinden is in grote gebouwen met meerdere bezettingen en commerciële complexen. De snelle verstedelijking heeft ertoe geleid dat mensen hun intrek nemen in enorme woongebouwen, waar beveiligings- en bewakingssystemen een grote zorg zijn. Als gevolg hiervan zal de adoptie van slimme huizen en technologische vooruitgang de deurtelefoonindustrie stimuleren.

Door Phone Market Belangrijkste leveranciers:

  • Honeywell International Inc. (VS),
  • Samsung (Zuid-Korea),
  • Svat Electronics (Canada),
  • Jacques Technologies (Australië),
  • Nortek Beveiliging &Control (VS),
  • Bosch Beveiligingssysteem (VS),
  • Aiphone (Japan),
  • Fermax (Spanje),
  • Legrand (Frankrijk), en
  • Panasonic Corporation (Japan)

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/door-phone-market-7289

Regionale analyse van de deurtelefoonmarkt:

Vanwege het toenemende gebruik van beveiligingsapparatuur door de bedrijfssector in landen als de Verenigde Staten en Canada, had Noord-Amerika het grootste aandeel (35,4%) in 2018. De deurtelefoonmarkt in deze sector wordt ook gedreven door de groeiende behoefte aan apparaten die het openen van deuren gemakkelijk maken. Bovendien worden slimme deurtelefoons steeds geliefder bij Noord-Amerikaanse consumenten.

Azië-Pacific zal zich naar verwachting in de geprojecteerde periode in het snelste tempo ontwikkelen, 7,6%. Een groei van het aantal woningbouwprojecten drijft de sector aan. In India, waar de vastgoedsector snel groeit, heeft 90% van de nieuw gebouwde gebouwen een soort deurtelefoon. Als gevolg hiervan wordt er in deze landen zeer naar gezocht. De wereldwijde deurtelefoonmarkt is gesegmenteerd in twee groepen op basis van type en toepassing. Hieronder staan de marktsegmenten met het grootste marktaandeel van de deurtelefoon.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7289

Deurtelefoon marktsegmentatie:

Product gebruiken

Het grootste percentage audiodeurtelefoons (54,9%) was in het jaar 2018. Deze telefoons worden vaker gebruikt in commerciële omgevingen, waaronder kantoren, loketten en banken. Standaard akoestische instrumenten zijn voldoende in deze instellingen, omdat er meestal glazen deuren en ramen bestaan, waardoor de gebruiker de persoon persoonlijk kan zien. Videodeurtelefoons zullen de hoogste groei hebben tussen 2019 en 2025, met een CAGR van 6,5 procent. Een stijging van de vraag naar dergelijke artikelen wordt waargenomen in nieuwe, enorme gebouwen met meerdere bezettingen.

Toepassing gebruiken

Het meest winstgevende toepassingssegment in 2018 was het residentiële segment, met een omzet van USD 2,5 miljard. Klanten hechten veel waarde aan de veiligheid van zichzelf en hun gezin, wat verklaart waarom deurtelefoons voor woningen zo populair zijn. Bovendien wordt verwacht dat een toename van de woningbouw gedurende de geprojecteerde periode de verkoop van producten zal stimuleren. Het apparaat is vooral nuttig bij het waarborgen van de veiligheid als er ouderen en jongeren in het huis wonen.

Lees meer artikelen-

Vochtanalyser Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Serial NOR Flash Market Research Report – Prognose tot 2030

Image Intensifier Tube Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Draagbare Spectrometer Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030           

Wereldwijde markt voor automatische nummerplaatherkenning (ANPR) Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Door Phone Market,Door Phone Market Size,Door Phone Market Share,Door Phone Market Analysis,Door Phone Market Trends,Door Phone Market Growth,Door Phone Industry,Door Phone Market Research,Door Phone Market Reports