header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


NPK Fertilizers Marktgroeianalyse, zakelijke trends, concurrentiestrategieën en voorspelling 2030

Feb 9, 2023 1:00 PM ET

NPK FERTILIZER Marktonderzoek Future Insights:
De wereldwijde NPK-meststoffenmarkt heeft momenteel een evaluatie van USD 23.067,1 miljoen in 2022 en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 2,30% tot USD 27.047,2 miljoen tegen het einde van 2030.

Stikstof, fosfor en kalium (NPK) zijn essentiële voedingsstoffen in commerciële meststoffen. De belangrijke factor die de markt voor NPK-meststoffen drijft, is de eliminatie van voedingstekorten in gewassen en andere planten die kunnen worden veroorzaakt door intensieve teelt.
Stikstof wordt beschouwd als een belangrijke voedingsstof zoals gelijkgesteld met andere voor gewassen en planten. Het is een integraal onderdeel van de vorming van eiwitten en de gezonde groei van gewassen en planten. Fosfor verbetert het vermogen van de plant om energie te gebruiken en op te slaan, vergelijkbaar met het proces van fotosynthese. Het helpt planten ook bij hun gezonde groei.

Ten slotte helpt kalium bij het versterken van de mogelijkheden van planten om ziekten te beperken en speelt het een vitale rol bij het versnellen van de opbrengst van gewassen en hun algehele kwaliteit. Het beschermt ook gewassen tijdens het droge en koude seizoen door hun wortelstelsel te versterken en verwelkingsziekten te voorkomen.

NPK Fertilizers Market a
Regionale analyse

De NPK-meststoffenmarkt is onderverdeeld in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en LAMEA. De regio Azië-Pacific zal de wereldmarkt voor NPK-meststoffen domineren tijdens de prognoseperiode vanwege de evoluerende voedselpatronen die gepaard gaan met snelle verstedelijking en een toenemend consumenteninkomen, vooral in Zuid-Azië. Ook het verminderen van de bedrijfsgroottes en de groeiende bevolking heeft de vraag naar hoogwaardige meststoffen doen stijgen.

De Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting een significante CAGR van 3,4% waarnemen tijdens de prognosetijd van 2021 tot 2028 als gevolg van de vermindering van de beschikbaarheid van landbouwgrond, kennis bij de boeren over de behoefte aan voedingsstoffen voor geavanceerde gewasopbrengst en toenemende verstedelijking zijn de belangrijkste factoren die de marktgroei van de NPK-meststoffen in Noord-Amerika stimuleren

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8560

Marktsegmentatie

De markt voor stikstof-, fosfor- en kalium (NPK)-meststoffen is gesegmenteerd op basis van meststoffen, toepassing, vorm, type, gewastype, wijze van toepassing en huisdier. De groei tussen segmenten helpt u nichegebieden van groei en strategieën te analyseren om de markt te benaderen en uw kerntoepassingsregio’s en het verschil in uw doelmarkten te bepalen.

  • Segmentatie op basis van meststoffen, NPK meststoffen markt is gesegmenteerd in feed-grade en food-grade.
  • Segmentatie op basis van toepassing, is de NPK-markt gesegmenteerd in bakkerijproducten, zuivelproducten, vlees- en vleesproducten en dranken.
  • Segmentatie op basis van vorm, de wereldwijde NPK-meststoffenmarkt is gesegmenteerd in poeder, vloeistof en andere.
  • Segmentatie op basis van type, de markt is opgesplitst in stikstof, fosfor, kalium en andere
  • Segmentatie op basis van gewastype, de markt is gesegmenteerd in granen en granen, oliehoudende zaden en peulvruchten, fruit en groenten en anderen
  • Segmentatie op basis van toepassingswijze, de markt is gesegmenteerd in fustigatie, blad en andere
  • Segmentatie op basis van huisdieren, de markt is gesegmenteerd in herkauwers, pluimvee, varkens en anderen.

Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/npk-fertilizers-market-8560

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op deze markt zijn Acron Group, Aries Agro Limited, Azomures, Borealis AG, Carbotecnia SL, COMPO Expert GMBH, Coromandel International Ltd., EuroChem Group, Haifa Negev Technologies Ltd., Helena Agri- Enterprises, LLC, ICL Group, IFFCO, J.R. Simplot Company, MAPCO Fertilizers, PhosAgro Group, Sino Arab Chemical Fertilizer Co. Ltd, Stanley Fertilizer Co. Ltd., URALCHEM Group, Xinyangfeng Meststof Co Ltd, Yara International ASA

Ontdek meer onderzoek Rapporten over de landbouwindustrie, door Market Research Future:

Organic Fertilizers Market Information: by Source (Minerals, Plants, and Animals), by Crop (Oilseeds &Pulses, Cereals &amps, Fruits &Vegetables, and others), by Certifications (100% Organic, and 95% Organic), By Form (Dry, and Liquid), and by Regions – Forecast until 2030

Speciale meststoffen Marktinformatie : per type (stikstofmeststoffen, fosfaatmeststoffen, kalimeststoffen en andere) gewastype (granen & oliehoudende zaden, fruit , groenten, turf , siergewassen en andere) en regio – Prognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Key NPK Fertilizers Market Players,NPK Fertilizers Market Insights,NPK Fertilizers Market Outlook,NPK Fertilizers Market Share,NPK Fertilizers Market Trends,NPK Fertilizers Market Industry,NPK Fertilizers Market Data,NPK Fertilizers Market Research,NPK Fertilizers Market Report,NPK Fertilizers Market Size,NPK Fertilizers Market Overview,NPK Fertilizers Market Drivers,NPK Fertilizers Market Dynamics