header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Omvang, aandeel, ontwikkelingsstrategie, toekomstplannen, concurrentielandschap en trends volgens prognose 2030 | MRFR

Feb 9, 2023 1:02 PM ET

Marktinzichten voor digitaal printen

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde digital printing markt naar verwachting een CAGR van ~ 6,50% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan ~ USD 39,88 miljard hebben in 2030.

Over het algemeen is het afval in de printsector afgenomen als gevolg van aanzienlijke vooruitgang in supply chain management, tijdsefficiënte productie en efficiëntie van de printproductie. Digitaal printen heeft geprofiteerd van technologische verbeteringen die verspilling hebben verminderd met behoud van een goede afdrukkwaliteit. In vergelijking met conventionele drukmethoden zoals offsetdruk en drukwerk met vaste inkt, gebruikt digitaal afdrukken milde oplosmiddelen en minder gevaarlijke chemicaliën. Als gevolg hiervan ziet de markt voor digitaal printen een toename van de vraag naar digitale printoplossingen, wat een grotere nadruk legt op milieuvriendelijk printen en efficiënte productie. De chaos veroorzaakt door supply chain-activiteiten verminderde ook de wereldwijde marktactiviteit. Compressor scheepvaart en aanbod werden belemmerd op tal van locaties waar er vraag was naar deze producten als gevolg van beperkingen op de mobiliteit van niet-essentiële goederen en grondstoffen. De tekortkomingen van de transportinfrastructuur en het gebrek aan toegankelijke, betrouwbare bevoorradingskanalen hebben het groeipotentieel van de markt beperkt.

Pdf-voorbeeld van digitaal afdrukken Market@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10622

Belangrijkste spelers op de markt voor digitaal printen

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn dat wel.

  • HP Inc
  • Seiko Epson Corporation
  • Canon Inc
  • Ricoh Company, Ltd
  • MIMAKI Engineering Co, Ltd
  • Xerox Bedrijf
  • DIC-bedrijf
  • Roland DG Corporatie
  • Sakata INX Corporation, Ltd
  • Toyo Ink SC Holdings Co, Ltd
  • T & K TOKA Co
  • Flint Groep
  • Siegwerk Druckfarben AG &Co KGaA.

Volledige rapportdetails van digital printing Market@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-printing-market-10622

Regionale analyse van de digitale printmarkt

Azië-Pacific domineerde de markt voor digitaal printen in 2021. De snelle groei van de industrialisatie heeft de vraag naar digitaal printen doen toenemen en wordt toegeschreven aan marktuitbreiding. Technologische vooruitgang en geavanceerde druktechnieken voeden de ontwikkeling van de markt. Bovendien zijn factoren die bijdragen aan de marktuitbreiding in deze regio de toename van de vraag vanuit de textiel-, verpakkings- en andere industrieën. Kornit Digital introduceerde in januari 2019 het Atlas direct-to-garment printplatform. Toekomstige technologische ontwikkelingen kunnen eenvoudig worden opgenomen in Atlas vanwege het schaalbare en toekomstbestendige ontwerp. Met behulp van deze productreleases kunnen marktleiders effectief communiceren met hun klanten.

Noord-Amerika was de snelst groeiende regio voor digitaal printen. Naarmate het aanbod van online diensten toeneemt, zullen naar verwachting meer huizen digitale drukkerijen gebruiken voor grote documentbestellingen. Het toegenomen gebruik van computers komt overeen met een toename van digitale technologieën, die afdrukdiensten vereisen. In 2021 zouden naar verwachting meer diensten online worden aangeboden, wat een kans voor de sector zou kunnen creëren.

Segmentatie van de digitale printmarkt

De wereldwijde digitale printmarkt is gesegmenteerd in inkttype, printkoptype en toepassing.

De markt is gesegmenteerd op basis van inkttype in waterig, oplosmiddel, UV-uitgehard, latex, dye-sublimatie en andere. Het oplosmiddelensegment had in 2021 het grootste marktaandeel. Deze zijn geschikt voor gebruik, waaronder billboards, banners en voertuigafbeeldingen. Flexibele vinylsubstraten kunnen worden afgedrukt met behulp van solventinktprinters. Voertuigafbeeldingen, banners en billboards zijn de belangrijkste toepassingen ervoor. Aan de andere kant was het UV-uitgeharde segment het snelst groeiende segment tijdens de prognoseperiode. Ze vereisen of hebben geen verdampingskwaliteiten. Net als bij vloeibare kunststoffen reageren ze alleen wanneer ze worden blootgesteld aan UV-licht, waardoor de vloeistof stolt. Dit garandeert dat bijna alle inkt wordt gebruikt, waardoor de afdrukkosten aanzienlijk worden verlaagd.

Controleer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10622

Op basis van het type printkop is de markt gesegmenteerd in inkjet (thermische inkjet, piëzokristallen, elektrostatische inkjet, micro-elektromechanische systeeminkjet) en laser. Laser verzorgde het digitale printenhet grootste omzetaandeel van de markt in 2021. Een van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de uitbreiding van laserprinters is de groeiende behoefte aan verbeterde printtechnologie om de flexibiliteit en prestaties in het hele proces te verbeteren. Met laserprinters konden kleurenafbeeldingen en tekst worden geproduceerd in helder, vloeiend zwart. Inkjet was het snelst groeiende segment. Voor afdrukken, kopiëren, scannen, afdrukken in kleur en afdrukken op textiel en flexibele media worden inkjetprinters gebruikt in plaats van laserprinters. Vanwege hoge apparatuurkosten, onderhoudsvereisten en afdrukprijzen is laserprinten een dure soort.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in plastic films of folies, releaseliners, glas, textiel, papier, keramiek en andere. Het segment plastic folies of folies had in 2021 het grootste omzetaandeel in de markt voor digitaal printen. Omdat verpakkingen en reclame het gebruik ervan hebben gestimuleerd. Om een product te verpakken met een plastic omslag of verpakking met een digitaal gedrukt ontwerp van informatie, styling en aantrekkelijke verpakking, worden meestal plastic films en folies gebruikt. Papier was het snelst groeiende segment. Papier en boeken zijn waar digitaal drukwerk het meest wordt gebruikt. Als gevolg van moderne printtechnologie die fabrikanten in staat stelt om op stof te printen met zeer gedetailleerd werk, is stofprinten onlangs de nieuwste trend op de markt geworden.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor halfgeleiderproductieapparatuur Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030   

Transport Ticketing Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030          

Enterprise IoT-markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030    

Zelflerende neuromorfe chipmarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030              

Markt voor beveiligingssystemen Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030   

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Digital Printing Market,Digital Printing Market Size,Digital Printing Market Share,Digital Printing Market Trends,Digital Printing Market Growth,Digital Printing Industry,Digital Printing Market Research,Digital Printing Market Reports,Digital Printing Market Insights,Digital Printing Market Outlook