header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een uitgebreid overzicht van het systeem op modulemarkt 2023 | Industrie zal naar verwachting 5.103,8 miljoen bereiken in 2030 | MRFR

Feb 9, 2023 1:21 PM ET

Volgens marktonderzoek toekomstige inzichten analyse, zal het wereldwijde System on Module Market naar verwachting een CAGR van ~ 8,3% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 5.103,8 miljoen in 2030.

De belangrijkste redenen voor de uitbreiding van het systeem op de modulemarkt zijn de toegenomen acceptatie van geavanceerde technologieën, zoals het internet der dingen, in verschillende sectoren voor eindgebruik. De vraag naar systemen op modules zal verder worden verergerd door de snelle groei van het datavolume en de toenemende vraag naar software-defined radio (SDR). Bovendien zijn de belangrijkste drijfveren van de uitbreiding van het systeem op de modulemarkt de groeiende acceptatie van cloudgebaseerde technologieën door kleine en middelgrote bedrijven, de stijgende vraag naar geavanceerde luchtbeeldtechnologie bij verschillende eindgebruikersverticalen en het toenemende gebruik van systemen op modules voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder industriële automatisering, medisch, entertainment, transport, test en meting, communicatie en andere gebieden. Andere factoren die de groei van het systeem op de modulemarkt ondersteunen, zijn de toename van de vraag naar ingebedde apparaten en technologieën in de medische industrie, de vooruitgang van zelfrijdende auto’s in ontwikkelde economieën en de proliferatie van industriële automatiseringsprocessen. Aan de andere kant zal het systeem op de modulemarkt niettemin groeibeperkingen hebben als gevolg van een gebrek aan competente arbeid of gekwalificeerde kennis. De groeisnelheid van het systeem op de modulemarkt zal verder worden vertraagd door de complexiteit van het systeem in x86-gebaseerde modules. De hoge kosten van de modules zullen ook de marktuitbreiding vertragen.

Download PDF-voorbeeld van systeem op modulemarkt @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8628

Systeem op module markt belangrijkste spelers

Enkele belangrijke marktspelers zijn

  • AAEON Technology Inc (Taiwan)
  • Advantech Co Ltd (Taiwan)
  • Avnet Inc. (VS)
  • Avalue Technologie (Taiwan)
  • Axiomtek Co Ltd (Taiwan)
  • Connect Tech Inc (Canada)
  • Congatec AG (Duitsland)
  • EMAC Inc. (VS)
  • Eurotech Inc. (VS)
  • Microchip Technology Inc. (VS)
  • National Instruments Corporation (VS)
  • Phytic (Duitsland)
  • Kontron S&T AG (Duitsland)
  • SECO S.p.An (Italië)
  • TechNexion Ltd (Taiwan)
  • Toradex (Zwitserland)
  • VIA Technologies Inc. (Taiwan).

Reikwijdte van het rapport:

 Rapportkenmerk/statistiek

 Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 5,103.8 miljoen

  Groei:

  CAGR van 8,3% (2022-2030)

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Krijg volledige rapportdetails van het systeem op de modulemarkt @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/system-on-module-market-8628

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de markt voor systeem op module in 2021. De uitbreiding van de markt wordt toegeschreven aan de vele industrieën in de regio, waaronder de medische en productiesector, die in een stijgend tempo nieuwe disruptieve technologieën zoals AI en IoT toepassen. Bovendien is het systeem op modules ingebouwd in draagbare medische apparaten zoals bloedglucosemeters, Fitbit, optische hartslagmeters en pulsoximeters. De voortdurende ontwikkeling van op AI gebaseerde therapeutische en diagnostische apparaten voor een reeks medische toepassingen, waaronder patiëntbewaking op afstand en real-time diagnose, zal ook de markt ondersteunen. De overheid heeft verschillende initiatieven genomen om het gebruik van AI en andere digitale technologie aan te moedigen, wat de komende jaren zal helpen bij de groei van de markt.

Azië-Pacific om lucratieve groei te registreren in de markt voor systeem op module omdat er meer halfgeleiderproducenten zijn en meer mensen nieuwe, verbeterde technologie gebruiken. Een andere factor die de groei van de markt stimuleert, is de toenemende acceptatie van internet of things-technologieën. Bovendien wordt de elektronica-industrie van de regio Azië-Pacific aangedreven door het overvloedige aanbod van grondstoffen in de regio. De consumentenelektronica-industrie inde regio Azië-Pacific, die snel groeit, drijft de vraag naar efficiënte elektronische componenten, waaronder boards, processors, SoM’s en SoC’s, op, waardoor aanzienlijke potentiële vooruitzichten voor de markt worden gecreëerd.

Marktsegmentatie

De wereldwijde systeem op module markt is gesegmenteerd in component, hardware type, standaard en toepassing.

Op basis van componenten is de systeem-op-modulemarkt gesegmenteerd in hardware en software. De hardwarecategorie was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel. Een kant-en-klare, kleine form-factor computing-oplossing genaamd een system on module (SoM) bestaat uit toepassingsneutrale hardware en software die kan worden gebruikt om elk ingebed product te bouwen. Op een enkele productieklare printplaat biedt de SOM de essentiële elementen van een ingebed verwerkingssysteem, waaronder geheugenblokken, communicatie-interfaces en processorkernen.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8628

Op basis van het hardwaretype is het systeem op de modulemarkt gesegmenteerd in ARM, x86, power, FPGA, GPU en RISC-V. De ARM-categorie was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de systeem-op-modulemarkt. De lagere complexiteit van ARM-gebaseerde processors in vergelijking met x86-processors in verschillende boards en modules wordt toegeschreven aan de groei. Vanwege hun single-cycle verwerking en beperkte instructiesets, is ARM erg in trek voor verschillende consumentenelektronicaproducten, waaronder tablets, smartphones, multimediaspelers en andere draagbare apparaten, waardoor de groei van de industrie wordt bevorderd.

Op basis van de standaard is het systeem op module markt gesegmenteerd in QSEVEN, COMExpress en SMARC. De QSEVEN-categorie was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de systeem-op-modulemarkt, beïnvloed door het toenemende gebruik van deze standaard bij de productie van nano- en kleine SoM-apparaten. Het heeft een gestandaardiseerde vormfactor van ongeveer 70 mm bij 40 mm. Het biedt uitstekende prestaties, waardoor het de perfecte optie is voor toepassingen met beperkte ruimte, zoals mobiele medische apparaten, geavanceerde industriële besturingssystemen en energiebeheersystemen voor thuis.

Op basis van de toepassing is het systeem op modulemarkt gesegmenteerd in industriële automatisering, entertainment, medisch, transport, test en meting, videotoepassing en andere. De categorie industriële automatisering was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de systeem-op-modulemarkt. De groei in acceptatie van industriële robots voor automatisering in verschillende productieprocessen wordt gecrediteerd met het voortstuwen van de industrie. De inzet van industriële robots en andere hedendaagse geautomatiseerde technologieën, zoals Programmable Logic Controllers (PLC) en Human-Machine Interface (HMI), is toegenomen als gevolg van de trend naar slimme fabrieken, waardoor de vraag in de industrie toeneemt.

Gerelateerde rapporten:

Ambient Assisted Living Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030            

Field Programmable Gate Array (FPGA) Markt Onderzoeksrapport – Prognose 2030 

Markt voor autonome voertuigen Onderzoeksrapport – Prognose 2030   

SCADA Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030             

AFIS (Automated Fingerprint Identification System) Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030     

Markt voor recycling van elektronisch afval Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030   

Smart City Markt Onderzoeksrapport – Prognose 2030          

Markt voor draadloos opladen Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030              

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diversemarkten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  System on Module Market,System on Module Market Size,System on Module Market Share,System on Module Market Analysis,System on Module Market Trends,System on Module Market Growth,System on Module Market Revenue,System on Module Industry,System on Module Market Research,System on Module Market Reports