header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Gemodificeerde atmosferische verpakkingsmarkt (CAGR 4,30%) Grootte, aandeel, vraag, belangrijkste speler, onderzoeksrapport, toekomstige reikwijdte en analyse in 2022-2030

Feb 9, 2023 5:00 PM ET

Modified Atmospheric Packaging Market is getuige van een uitzonderlijke groei van USD 13.781 miljoen bij een CAGR van 4,30% tijdens de prognose 2022-2030

Gemodificeerde atmosferische verpakking (MAP) is een proces van het creëren van een barrière rond vers voedsel om de houdbaarheid te verlengen. Het vervangt de atmosferische lucht door een beschermend gasmengsel. Het is bekend dat het gebruik van dit type verpakking de kans op ranzigheid vermindert, de groei van bacteriën en schimmels vertraagt en de smaak in voedsel behoudt. Het global modified atmospheric packaging market report van Market Research Future (MRFR) bevat een overzicht van de industrie gekoppeld aan de verwachtingen van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en consumenten voor de periode 2023 tot 2030 (prognoseperiode). De uitbraak van het COVID-19-virus en de gevolgen ervan voor de voedselverwerking worden in het rapport onderzocht.

Marktbereik

De wereldwijde markt voor gemodificeerde atmosferische verpakkingen zal naar schatting groeien met een CAGR van 4,30% gedurende de geschatte periode. De wijziging van atmosferische gassen in de verpakking om de smaak en het aroma van voedingsmiddelen te behouden, zal waarschijnlijk de marktvraag stimuleren. Een hoge consumptie van snelle en bewerkte voedingsmiddelen door consumenten kan de vraag en de groei van de markt gedurende de prognoseperiode rechtvaardigen. De beperking van de bewegingsvrijheid tijdens de COVID-19-pandemie had geleid tot het winkelen voor voedingsmiddelen met een langere houdbaarheid en leidde tot een grotere vraag naar voedingsmiddelen vol met MAP-technologieën.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2534

Segmentatie

Op basis van het materiaal is de markt gesegmenteerd in polyethyleentereftalaat (PET), polyvinylchloride (PVC), polypropyleen (PP), ethyleenvinylalcohol (EVOH) en polyethyleen (PE). Ethyleenvinylalcohol was goed voor het grootste aandeel in het materiaalsegment van de wereldwijde markt voor gemodificeerde atmosferische verpakkingen. EVOH-materiaal biedt uitstekende gasbarrière-eigenschappen met behoud van een goede verwerking. EVOH barst zuurstof en houdt stikstof en koolstofdioxide vast die worden gebruikt in de verpakking onder gemodificeerde atmosfeer (MAP). Dit materiaal heeft ook een zeer hoge weerstand tegen oliën en behoudt smaak en aroma. Aan de andere kant is polyethyleen ook het meest voorkomende plastic materiaal dat in het dagelijks leven wordt gebruikt en kan het bijdragen aan de totale marktomzet gedurende de prognoseperiode. Polyethyleen wordt geaccepteerd als veilig voor contact met voedingsmiddelen door de FDA en gezondheidsveiligheidsinstanties over de hele wereld.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2534

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor gemodificeerde atmosferische verpakkingen gesegmenteerd in fruit , groenten, gemaksvoedsel, zuivelproducten, bakkerij en zoetwaren en andere. Bakkerij & zoetwaren waren goed voor het grootste aandeel van de wereldwijde markt voor gemodificeerde atmosferische verpakkingen. Bakkerijproducten bevatten een groot aantal producten op basis van brood. Om de houdbaarheid te verlengen, hadden producten op basis van brood een hoog aandeel koolstofdioxide in verpakkingsoplossingen nodig. Dit zal de acceptatie van deze technologie gedurende de geschatte periode doen toenemen. Onlangs lanceerde Stewart Systems een bulkverpakkingssysteem voor broodjes met MAP voor fastfoodrestaurants. De lucht in de verpakking wordt met een vacuüm verwijderd en de zak wordt gevuld met stikstofgas voor het verlengen van de levensduur van broodjes met 21 dagen.

Op basis van de gassen is de markt gesegmenteerd in koolstofdioxide, stikstof, zuurstof en andere. Koolstofdioxide is het belangrijkste gas in voedselverpakkingen onder gemodificeerde atmosferische verpakkingen.

Regionale analyse

Op basis van de regio’s is de wereldwijde markt voor gemodificeerde atmosferische verpakkingen gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en de rest van de wereld (RoW). Noord-Amerika leidt de wereldwijde markt voor gemodificeerde atmosferische verpakkingen. De toenemende vraag naar verpakt voedsel in deze regio stuwt de groei van de markt. De VS hebben het grootste marktaandeel in de Noord-Amerikaanse regio. Toenemende bezorgdheid over hygiënische verpakkingen verhoogde ook de vraag naar verpakkingen onder gemodificeerde atmosfeer, omdat dit de vervuiling tijdens de behandeling vermindert.

Controleer korting op het rapporthttps://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2534

Europa is goed voor het op een na grootste aandeel van de wereldwijde MAP-markt en zal naar verwachting aanzienlijk bijdragen aan de marktgroei tijdens de prognoseperiode. Duitsland is een van de grootste vleesproducenten in de EU. Het leidt ook de Europese markt in de productie en export van varkensvlees en nam de tweede plaats in voor rundvleesproductie met een aandeel van 15%. Dit heeft de behoefte aan een goede verpakking van vlees vergroot, wat de groei van de markt voor gemodificeerde atmosferische verpakkingen kan stimuleren.

APAC zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode als gevolg van de snelle groei in de verpakkingsactiviteiten. Uitbreiding van de stedelijke bevolking en een hoog besteedbaar inkomen kunnen de vraag naar verpakt voedsel en dranken doen toenemen. Australië, China, India, Japan en Indonesië leveren een belangrijke bijdrage aan de APAC-markt. China was goed voor het grootste deel van de regionale markt als gevolg van de snelle groei in verstedelijking en industriële ontwikkeling.

Concurrentievooruitzichten

Robert Reiser & Co., Inc., Amcor Limited, Bemis Company Inc., Linpac Packaging Limited, Coveris Holdings S.A., Total Packaging Solutions, LLC, Ilapak Packaging Machinery, Sealed Air Corporation, Berry Plastics Corporation, Dansensor A/S, Linde AG, Hayssen Flexible Systems, Winpak Ltd., CVP Systems Inc. en Praxair Inc. zijn belangrijke spelers op de wereldwijde markt voor gemodificeerde atmosferische verpakkingen.

Toegang tot het volledige rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/modified-atmospheric-packaging-market-2534

Gerelateerd rapport

Contact
Wantstats Research en Media Private Limited
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Maharashtra, Indië
1 646 845 9312
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact
Wantstats Research and Media Private Limited
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Maharashtra, India
+1 646 845 9312
Email: [email protected]

Keywords:  Modified Atmospheric Packaging,Modified Atmospheric Packaging Market,Modified Atmospheric Packaging Market 2023