header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kindercosmeticamarkt 2023: een overzicht van huidige trends en toekomstperspectieven

Feb 13, 2023 1:00 PM ET

Global children’s cosmetic Marktoverzicht:

De wereldwijde markt voor kindercosmetica zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 6,79%, met een waarde van USD 1.795,15 miljoen ten opzichte van het geschatte prognosejaar 2021-2028.

Cosmetica zijn huidproducten die zijn vervaardigd met behulp van synthetische chemische ingrediënten voor het reinigen, verfraaien en bevorderen van de algehele gezondheid van de huid. De wereldwijde cosmetische markt voor kinderen bestaat uit make-upkits voor de beoogde leeftijdsgroep van kinderen.

Een van de belangrijkste dingen die in gedachten moet worden gehouden, is dat de huid van de kinderen relatief gevoeliger is dan die van ouderen. Het product moet dus worden aangepast, rekening houdend met dat. Het promoten van cosmetica en betrokkenheid speelt een sleutelrol bij het stimuleren van de groei van de wereldwijde cosmetische markt voor kinderen en maakt u ook bewust van de giftige ingrediënten die de groei van de wereldwijde cosmetische markt voor kinderen zullen belemmeren. In de komende jaren zullen opkomende groothandels in een bloeiende economie waarschijnlijk kindercosmetica vooruit helpen.

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8236

Segmentatie:

  De wereldwijde markt voor kindercosmetica moet tegemoetkomen aan een brede consumentenbasis. De markt voor kindercosmetica is onderverdeeld in vier categorieën: type, technologie, per service.  

Op type: Als we zoeken naar de segmentatie van de wereldwijde cosmetische kindermarkt per producttype, dan kunnen we verschillende gezichtsproducten, oogproducten, haarverzorgingsproducten, make-up en kleurcosmetica vinden. In deze categorie domineerden conventionele artikelen de markt, terwijl biologische producten bovenaan het biologische segment stonden.

 Children’s Cosmetics Market

Per technologie: Het leven van kinderen is omarmd door schoonheidstechnologie. Cosmetische bedrijven zijn begonnen om technologie een fundamenteel onderdeel van hun bedrijf te maken en zullen binnenkort een integraal onderdeel worden. De technologie werd voor het eerst toegepast op kleurartikelen in de wereldwijde cosmetische kindermarkt in verschillende tinten.

 Per dienst: Supermarkten en hypermarktwinkels verkopen groothandels in kindercosmetica, wat heeft geresulteerd in de dominantie van winkelkanalen.

 Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor kindercosmetica heeft zich over geografische grenzen verspreid, waarbij Europa de wereldwijde cosmetische markt domineert. Duitsland is erin geslaagd om de Europese markt te betreden. Modellerings- en kindermode-industrieën hebben invloed op de wereldwijde cosmetische kindermarkt, omdat deze industrieën veel kinderconsumenten betrekken die hun productlijn gebruiken.

Fabrikanten passen hun productbranding- en advertentietechnieken aan om de verkoop in verschillende landen te verhogen. Nieuwe productlanceringen met natuurlijke ingrediënten en aantrekkelijke verpakkingen zijn door productiebedrijven gebruikt om de verkoop van hun cosmeticaproducten te verbeteren. Consumenten, met name vrouwen, geven er de voorkeur aan om cosmeticaproducten te gebruiken die handig en gemakkelijk aan te brengen zijn tijdens het reizen of het bijwonen van sociale bijeenkomsten, omdat cosmetica een vitaal onderdeel van hun leven is geworden. Bovendien is het gebruik van natuurlijke stoffen voor de productie van cosmetica, die geen negatieve effecten op de huid hebben, een veelgebruikte methode die door fabrikanten wordt gebruikt om meer klanten aan te trekken. Dit helpt ook bedrijven in deze regio om hun omzet te verhogen. De wereldwijde cosmeticamarkt wordt gedreven door alle strategieën van de fabrikanten samen.

 Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport:  https://www.marketresearchfuture.com/reports/children-s-cosmetics-market-8236

Industrieel Nieuws:

Toonaangevende fabrikanten van babyverzorgingsproducten richten zich op het uitbreiden van hun wereldwijde cosmetische markt voor kinderen door de vooruitzichten van opkomende economieën in Azië en de Stille Oceaan te omarmen. Om de impact van één aanbieding te beperken, investeren belangrijke bedrijven in fysieke retail en promoties.  

Ontdek meer onderzoek Rapporten over Consumenten- en detailhandel, door Market Research Future:

Halal Cosmetica Markt Onderzoeksrapport per producttype (haarverzorging, huidverzorging, kleurcosmetica en andere), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, APAC, RoW) – wereldwijde prognose tot 2030

Natuurlijke en biologische cosmeticamarkt Grootte, aandeel, segmentatie per type (huidverzorging, haarverzorging, mondverzorging, make-upcosmetica en anderen), per consumentengroep (mannelijk en vrouwelijk), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) – wereldwijde prognose tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America