header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Sporttechnologiemarkt breidt zich wereldwijd uit met indrukwekkende verkooptrends tegen 2030 | Apple Inc., Catapult Sports, ChyronHego Corporation, Cisco Systems, Inc, HCL Technologies Ltd

Feb 13, 2023 6:28 PM ET

Sport, technologie en geografische regio’s zijn gebruikt om de wereldwijde sporttechnologiemarkt te segmenteren.

De markt zal naar verwachting toenemen gedurende de prognoseperiode vanwege het toenemende gebruik van nieuwe en opkomende technologieën, zoals het Internet of Things (IoT) en Data Analytics, evenals de integratie van sociale media in verschillende sportsegmenten. De vraag naar op technologie gebaseerde diensten in de sport zal naar verwachting toenemen naarmate de betrokkenheid van het live publiek, entertainmentprogrammering en de digitale transformatie van sportarena’s vaker voorkomen. Door de toegenomen investeringen van meerdere bedrijven in het integreren van moderne technologie voor het analyseren en monitoren van de prestaties van spelers en het communiceren met fans, onder andere activiteiten, transformeert het bedrijf.

Investeringen in verkoop, marketing en activiteiten zullen naar verwachting ook de bedrijfsinkomsten verhogen, wat naar verwachting de marktuitbreiding zal bevorderen. Bovendien wordt verwacht dat de proliferatie van moderne sportlocaties zal worden vergemakkelijkt door het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML) en digitalisering. Wereldwijd groeiende sportevenementen en competities stimuleren de ontwikkeling van geavanceerde technologische diensten en bieden belangrijke zakelijke kansen. Franchisegebaseerde bedrijfsmodellen en professionele sportvakbonden gebruiken nieuwere, meer geavanceerde technologieën zoals data-analyse, slimme stadions, digitale wearables en bewegwijzering.

Download pdf-voorbeeld van Market@  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10579

Belangrijkste spelers op de sporttechnologiemarkt

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • Apple Inc. (VS)
  • Catapult Sports (Australië)
  • ChyronHego Corporation (Verenigde Staten)
  • Cisco Systems, Inc. (Verenigde Staten)
  • HCL Technologies Limited (Indië)
  • IBM Corporation (Verenigde Staten)
  • Infosys Limited (Indië)
  • Modern Times Group (MTG) (Zweden)
  • Oracle Corporation (VS)
  • Panasonic Corporation (Japan)
  • SAP SE (Duitsland)
  • Sony Corporation (Japan)
  • Stats LLC (VS)
  • Telefonaktiebolaget LM Ericsson (Zweden).
Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 43,6 miljard

  Groei:

  CAGR van 10,7% van 2021 tot 2027

  Prognoseperiode

  2021 tot 2027

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Ontvang volledige rapportdetails van de sporttechnologiemarkt @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/sports-technology-market-10579

Regionale analyse van de sporttechnologiemarkt:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld vormen de regionale segmenten van de sporttechnologiemarkt.

De grootste markt gedurende de geprojecteerde periode zal naar verwachting in Noord-Amerika zijn, gevolgd door Europa, vanwege de hoge concentratie van industriële deelnemers in de regio en de overvloed aan technologische competentie. De vraag naar operationele gebouwautomatisering, efficiënt evenementenbeheer van grote sportevenementen en de groeiende interesse van de consument in sporttechnologieën in de regio dragen allemaal bij aan de uitbreiding van de markt. Bovendien wordt een aanzienlijke CAGR verwacht voor de Aziatisch-Pacifische markt tijdens de prognoseperiode.

Marktsegmentatie sporttechnologie:

De markt is verdeeld in secties op basis van de volgende sporten: Honkbal, Basketbal, Cricket, Ijshockey, Tennis, Voetbal en Rugby. Tijdens de beoordelingsperiode wordt verwacht dat de basketbalcategorie het grootste aandeel zal hebben. De vroege adoptie van technologie door de National Basketball Association (NBA) en het gebruik ervan in het voorseizoen van personeel en spelerstraining hebben de ontwikkeling van technologieën in deze markt aangewakkerd. Verwacht wordt dat de ontwikkeling in bewegingsdetectie en de inzet van verdedigingstactieken in het voetbal de markt voor sporttechnologie in het voetbalsegment volledig zal transformeren, wat zal leiden tot de introductie van nieuwe technologieën die de mogelijkheden en het bereik vansporttechnologieën wereldwijd. Vanwege de groeiende acceptatie van deze technologie wordt echter verwacht dat het Cricket-segment de hoogste CAGR zal noteren.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10579

De markt voor sporttechnologie is onderverdeeld in Devices, Smart Stadiums, Statistics &Analytics en E-sports op basis van technologie. Er zijn drie andere subsegmenten binnen het segment Apparaten: Wearables, Digital Signages en Camera’s. Vanwege de voorkeur van de consument, technologie en gebruiksgemak domineerde de gadgetssector de markt in 2019. Het marktaandeel van statistieken- en analysesoftware zal naar verwachting ook toenemen als gevolg van het toenemende bewustzijn van de consument van de technologie en de toenemende concrete voordelen van data-analyse. Vanwege het toenemende gebruik van technologie bij efficiënte ticketing, merchandise-verkoop en reclame, wordt verwacht dat het e-sportssegment de hoogste CAGR zal ervaren tijdens de prognoseperiode van 2020 tot 2026.

Gerelateerde rapporten:

Millimeter Wave Technology Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030 

Embedded Technologie Markt Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030              

3D XPoint-technologiemarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030               

Digitale Camera Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030             

Markt voor draadloze sensornetwerken Onderzoeksrapport – Prognose 2030             

Haptische technologie markt Onderzoeksrapport – Prognose 2030    

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US)  

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Sports Technology Market,Sports Technology Market Size,Sports Technology Market Share,Sports Technology Market Trends,Sports Technology Market Growth,Sports Technology Industry,Sports Technology Market Research,Sports Technology Market Reports