header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Multiplex marktstatistieken en onderzoeksanalyse gedetailleerd in laatste onderzoeksrapport 2030

Feb 14, 2023 7:00 PM ET

De Plywood Market Size werd in 2021 gewaardeerd op USD 94978,5 miljoen. De multiplexmarkt zal naar verwachting groeien van USD 100772,19 miljoen in 2022 tot USD 152527,58 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,10% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Multiplex is in de loop der jaren populair geworden vanwege de goede sterkte, flexibiliteit, verwerkbaarheid en herbruikbaarheid. Bovendien biedt het superieure isolatie-eigenschappen voor het eindproduct en is het zeer weers- en waterbestendig. Multiplex wordt gebruikt voor bouw- en vloertoepassingen vanwege de verbeterde mechanische sterkte en het aanzienlijk verminderen van het totale gewicht van de producten.

Het wordt ook gebruikt om de groei van de markt te bepalen. Toegenomen groei en ontwikkeling van commerciële structuren verbetert de brandstof voor de groei van het multiplex marktaandeel. De voordelen van multiplex zijn een andere factor die de uitbreiding van de multiplexmarkt voedt. Ze kunnen enorme belastingen ondersteunen, de mechanische sterkte verbeteren en worden gebruikt in vloertoepassingen, maar ze zijn lichter dan andere materialen. Vanwege de waterdichte functie is het zowel eenvoudig te installeren als bestand tegen weers- en temperatuurveranderingen.

Het gebruik van Plywood Market is ook uitgebreid met de bouw van bootonderdelen. Bovendien profiteert de maritieme sector hiervan.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10362

Regionale analyse:

Op basis van de regio is de multiplexmarkt gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika. In 2019 domineerde Azië-Pacific de multiplexmarkt vanwege de toenemende investeringen in infrastructuurontwikkeling in de regio.

Marktsegmentatie:

Op basis van kwaliteit, houtsoort, toepassing en geografie is de wereldwijde multiplexmarkt onderverdeeld in subgroepen. De categorieën MR-kwaliteit, BWR-kwaliteit, brandwerende kwaliteit, BWP-kwaliteit en structurele kwaliteit vormen de wereldmarkt. Voor de categorie MR-kwaliteit wordt een aanzienlijk marktaandeel verwacht. De wereldwijde multiplexmarkt is onderverdeeld in hardhout- en naaldhoutsegmenten op basis van het gebruikte houttype. Door zijn uitstekende kwaliteiten had het naaldhoutsegment een veel groter deel van de wereldmarkt in handen. De wereldwijde multiplexmarkt is onderverdeeld in vijf categorieën op basis van toepassing: meubels, constructie en vloeren, auto-interieur, verpakking, scheepvaart en andere. Vanwege de toenemende nadruk die huiseigenaren leggen op interieurontwerp, esthetische meubels en woondecoratie, wordt verwacht dat het meubelsegment het grootste marktaandeel zal hebben.

Belangrijkste spelers:

Austal multiplexs private limited, Boise cascade company, Eksons corporation berhad, Georgia Pacific LLC, Latvijas fineries AS, Metas wood, Potlatch Deltic corporation, SVEZA forest, UPM Kymmene Oyj, Weyerhaeuser company limited

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10362

Gerelateerd rapport

Green Building Markt           https://www.marketresearchfuture.com/reports/green-building-market-4982

Kant-en-klare betonmarkt   https://www.marketresearchfuture.com/reports/ready-mix-concrete-market-5373

Asfalt Shingles Market         https://www.marketresearchfuture.com/reports/asphalt-shingles-market-7172

Holle Beton blok markt           https://www.marketresearchfuture.com/reports/hollow-concrete-block-market-7850

Zelfherstellend betonmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/self-healing-concrete-market-7854

Builder Hardware Markt       https://www.marketresearchfuture.com/reports/builder-hardware-market-7996

Light Gauge Steel Framing Markt     https://www.marketresearchfuture.com/reports/light-gauge-steel-framing-market-8112

 

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Plywood,Plywood Market,Plywood Market Size