header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart Office-markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 10,9% in 2030 | Topbedrijven zijn ABB Ltd., Cisco Systems Inc, Harvatek Corporation, Honeywell International Inc.

Feb 14, 2023 2:28 PM ET

Volgens marktonderzoek toekomstige inzichten analyse, zal de wereldwijde smart office markt naar verwachting een CAGR van ~ 10,9% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan ~ USD 72,7 miljard in 2030.

De technologische ontwikkelingen van fabrikanten in de Smart Office-markt, de toenemende vraag naar betere commerciële infrastructuur en de toenemende acceptatie van energiebesparende oplossingen is de belangrijkste drijfveer voor de groei van slimme kantoren. Siemens lanceerde bijvoorbeeld een IoT-suite van hardware- en softwaretechnologieën om slimmere, flexibelere en mensgerichte werkruimten in het Midden-Oosten te maken. Bovendien dragen gunstig overheidsbeleid en -regelgeving in verschillende landen en toenemende internetpenetratie bij aan de groei van de markt. Moeilijkheden bij de upgrade van bestaande systemen fungeren echter als een beperkende factor voor de wereldwijde markt voor slimme kantoren.

Smart Office Market belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • ABB Ltd
  • Cisco Systems Inc
  • Harvatek Corporation
  • Honeywell International Inc
  • Johnson Controls International Plc
  • Legrand NV
  • Lutron Electronics Co Inc
  • Philips Lighting Holding Bv (Signify Holding)
  • Schneider Electric S.E.
  • Siemens AG.

Pdf-voorbeeld ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6575

Reikwijdte van het rapport:

 Rapportkenmerk/statistiek

 Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 72,7 miljard

  Groei:

  CAGR van ~ 10,9% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Regionale analyse van de slimme kantoormarkt

Noord-Amerika domineerde in 2021 de markt voor slimme kantoren. Dit is te wijten aan de hoge acceptatie van moderne technologische infrastructuren en de focus op energiebesparing om de totale kosten te verlagen. Bovendien zal de stijgende vraag naar beveiligings- en veiligheidssystemen de groei van de markt voor slimme kantoren tijdens de prognoseperiode verder stimuleren.

Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei van de markt registreren tijdens de prognoseperiode vanwege de snelle acceptatie van geavanceerde technologieën in landen als India en China, het stijgende aantal smart city-projecten en de toename van de vraag naar draadloze technologie in opkomende economieën.

Krijg volledige rapportdetails van Smart Office Market @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-office-market-6575

Segmentatie van slimme kantorenmarkten

De wereldwijde markt voor slimme kantoren is gesegmenteerd in aanbod, producttype, connectiviteitstechnologie en eindgebruiker.

Op basis van het aanbod is de markt gesegmenteerd in hardware, software en diensten. Het hardwaresegment was goed voor het grootste marktaandeel in 2021 en zal naar verwachting blijven domineren tijdens de prognoseperiode. Dit komt door de toename van het gebruik van hardwarecomponenten zoals microchips, sensoren en actuatoren, onder andere om systemen te beheren en de prestaties en betrouwbaarheid van activa te verbeteren. Aan de andere kant zal het softwaresegment naar verwachting de snelste groei doormaken als gevolg van de behoefte aan automatisering en het hoge gebruik van innovatieve technologieën zoals kunstmatige intelligentie in gebouwautomatiseringssoftware.

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in slimme verlichting, slimme lampen, armaturen, verlichtingsregelaars, intelligente beveiligingssystemen, energiebeheersystemen, netwerkbeheersystemen, audio-videoconferentiesystemen en andere. Het segment slimme verlichting was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel vanwege de komst van smart city-projecten, de toenemende acceptatie van LED-apparaten en de integratie van verlichtingsoplossingen met slimme apparaten. Bovendien zijn de energiebeheersystemen getuige van een aanzienlijke groeitijdens de prognoseperiode als gevolg van de hoge acceptatie vanwege verschillende voordelen, zoals het beheersen van energieverliezen, gemak en het bijhouden van het energieverbruik.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6575

Op basis van connectiviteitstechnologie is de markt gesegmenteerd in draadloze technologieën en bekabelde technologieën. Draadloze technologieën zijn verder onderverdeeld in Wi-Fi, zigbee, bluetooth / Ble en anderen. Bekabelde technologieën worden verder onderverdeeld in digital addressable lighting interface (DALI), power line communication (PLC) en andere. Draadloze technologieën zullen naar verwachting de markt domineren in 2021 vanwege de snelle vooruitgang en de toenemende inzet van verschillende draadloze technologieën zoals Wi-Fi, zigbee, onder andere in kantoorautomatisering.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in commercieel, residentieel en industrieel. Het commerciële segment had in 2021 het hoogste omzetaandeel en zal naar verwachting een leidende positie behouden in de markt voor slimme kantoren. Dit wordt toegeschreven aan de hoge acceptatie van slimme technologieën, zoals energiebeheersystemen en slimme verlichting door nieuwe commerciële gebouwen, om energie te besparen.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor draadloze audioapparaten Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030              

Markt voor slimme persoonlijke veiligheids- en beveiligingsapparaten Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030        

Smart Factory Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030               

Industrial Control System (ICS) Beveiligingsmarkt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030            

Ultrasone NDO-apparatuur markt Onderzoeksrapport – Prognose 2030          

360 graden camera markt Onderzoeksrapport – Prognose 2030     

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Smart Office Market,Smart Office Market Size,Smart Office Market Share,Smart Office Market Trends,Smart Office Market Growth,Smart Office Market Analysis,Smart Office Industry,Smart Office Market Research,Smart Office Market Reports