header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Semiconductor Foundry Market 2022 tot 2030 | Omvang, aandeel, trends, regionale analyse en segmentatie door belangrijke bedrijven

Feb 14, 2023 2:30 PM ET

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde Semiconductor Foundry Market naar verwachting een CAGR van ~ 7,90% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 149,73 miljard in 2030.

Momenteel groeit de wereldwijde markt voor halfgeleidergieterijen snel. Deze factor drijft de halfgeleidergieterijactiviteiten aan, aangezien halfgeleidergieterijen hun inspanningen opvoeren om autochips te produceren in afwachting van een toename van halfgeleiders die worden gebruikt bij autonoom rijden. Halfgeleidergieterijdiensten zijn voordelig geweest voor tal van sectoren. Enkele belangrijke industrieën die halfgeleidergieterijdiensten nodig hebben, zijn telecom, computer en netwerken, consumentenelektronica en automotive. Toeleveringsketens worden beschadigd door de COVID-19-epidemie, die ook de groei van de wereldwijde markt voor halfgeleidergieterijen vertraagt. De aandelenkoersen dalen als gevolg van verstoringen in openbaar gemaakte toeleveringsketens en de bedreiging van de inkomsten van leveranciers van halfgeleiderassemblage- en testdiensten. Lagere aandeelhoudersrendementen resulteren in een laag investeringsniveau. Aanbieders van halfgeleidergieterijdiensten concentreren zich op het maken van back-upplannen om verstoringen van de toeleveringsketen op korte en lange termijn aan te pakken te midden van de huidige crisis.

Pdf-voorbeeld ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10750

Semiconductor Foundry Markt Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) Limited
  • Verenigde Microelectronics Corporation (UMC)
  • Samsung Electronics Co Ltd (Samsung Gieterij)
  • Dongbu Hitek Co Ltd
  • Hua Hong Semiconductor Beperkt
  • Globalfoundries Inc
  • Halfgeleider Manufacturing International Corporation
  • Intel Corporation, STMicroelectronics NV
  • Powerchip Technologie Corporation
  • Tower Semiconductor Ltd
  • Vanguard International Semiconductor Corporation
  • X-FAB Silicium gieterijen
  • NXP Semiconductors NV
  • Renesas Electronics Corporation
  • Microchip Technologies Inc
  • Texas Instruments Inc

Ontvang volledige rapportdetails van Semiconductor Foundry Market @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/semiconductor-foundry-market-10750

Regionale analyse van de semiconductor foundry-markt

Azië-Pacific domineerde de markt voor halfgeleidergieterijen in 2021. Omdat er zoveel halfgeleidergieterijen en dienstverleners zijn, is de Aziatisch-Pacifische industrie zeer concurrerend. In vergelijking met andere regio’s is de regionale markt de afgelopen tien jaar consequent gegroeid en zal deze naar verwachting blijven groeien. Azië-Pacific heeft het grootste wereldwijde marktaandeel voor halfgeleidergieterijen. 

Noord-Amerika was de snelst groeiende regio voor halfgeleidergieterijen. Door de stijgende vraag naar halfgeleiderchips brengen bedrijven in elk van deze landen creatieve oplossingen in de praktijk. Om een consistente levering van Amerikaanse halfgeleiders veilig te stellen, bereidt de VS een aanzienlijke investering voor om de bouw van een Amerikaanse onderzoeksfaciliteit en geavanceerde productiefaciliteiten te ondersteunen. Na het tekort aan halfgeleiderchips kregen de toeleveringsketens in Amerika meer aandacht.

Marktsegmentatie van halfgeleidergieterijen

De wereldwijde markt voor halfgeleidergieterijen is gesegmenteerd in technologieknooppunten en -toepassingen.

Op basis van technologieknooppunten is de markt gesegmenteerd in 20 Nm, 10/7/5 Nm, 16/14 Nm, 45/40 Nm, 28 Nm, 65 Nm, 130 Nm en andere technologieknooppunten. Het segment van 130 Nm had in 2021 een prominent aandeel. Nodes met een 130 nm technologie hebben een langere levensduur en een aantrekkelijkere prijs. Aan de andere kant was het 65 Nm-segment het snelst groeiende segment tijdens de prognoseperiode. De belangrijkste factoren die de segmentuitbreiding stimuleren, zijn de toenemende vraag naar elektrische, verbonden en zelfrijdende voertuigen op wereldwijde schaal.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10750

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in consumentenelektronica en communicatie, automotive, industrieel, HPC en andere toepassingen. Consumentenelektronica had in 2021 een prominent aandeel in de halfgeleidergieterijmarkt. Vanwege de toenemende vraag naar nieuwe technologieën en de snelle ontwikkeling van nieuwe technologieën om aan de wensen van de klant te voldoen, is de consumentenelektronica-industrie een van de snelstgroeiende bedrijven ter wereld. Naarmate de vraag van de consument is toegenomen,bedrijven hebben zich geconcentreerd op het creëren van hoogwaardige, gebruiksvriendelijke producten. Communicatie was het snelst groeiende segment vanwege het toegenomen gebruik van mobiele telefoons.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor beveiligingssystemen Groei, wereldwijde toekomstverkenning, belangrijkste groeifactoren, uitdagingen, vraag en aankomende trends               

Digitale oscilloscoop markt Onderzoeksstudie, opkomende technologieën en marktpotentieel van 2020-2030        

Slimme schoenenmarkt Omvang, kansen, analyse en trends per prognose tot 2030

Glasvezel kabelassemblages Markt Opkomende factoren, toonaangevende groeifactoren, segmenten, omzet, winst en toekomstverwachtingen

Electro-Optic Modulator Markt Onderzoeksstudie, concurrentielandschap en marktpotentieel van 2020-2030               

Smart Lock Markt Analyse van de nieuwste trend, huidige status en inzichtgestuurde transformatie

Hardware encryptie markt Trends, toepassing, groeisnelheid en toekomstvoorspelling tot 2030       

Markt voor draadloze beeldschermen Groei, prijs, omzet, aandeel en analyse in 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Semiconductor Foundry Market,Semiconductor Foundry Market Size,Semiconductor Foundry Market Share,Semiconductor Foundry Industry,Semiconductor Foundry Market Research,Semiconductor Foundry Market Reports,Semiconductor Foundry Market Trends