header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Graafmachines Markt toekomstplanning, belangrijke bedrijfsstrategieën en diepe verkenning 2023-2030

Feb 14, 2023 8:00 PM ET

In de verwachte periode 2023-2030 heeft de graafmachinemarkt een aanzienlijke expansie doorgemaakt. Tijdens de historische prognoseperiode, die eindigde in 2022, had de markt een marktwaarde van USD 45,3 miljard bereikt. De wereldwijde markt zal naar verwachting groeien met een wereldwijde CAGR van 4,80% voor de huidige prognoseperiode, met een uiteindelijke marktwaarde van USD 62,89 miljard tegen het einde van de looptijd in 2030.

Graafmachines vallen onder de categorie machines die kunnen worden beschouwd als hydraulische machines met zelfvoortstuwing. Met behulp van een graafbak aan het einde van de tweedelige knikarm worden deze apparaten gebruikt voor uitgraving en afvoer. Graafmachines zijn grote bouwmachines die worden gebruikt voor een reeks markttoepassingen, waaronder het graven van sleuf, het nivelleren van land en het zinken van putten.

Regionale analyse:

De markt voor graafmachines zal zich naar verwachting in het snelste tempo ontwikkelen tijdens de prognoseperiode, die in 2028 zal eindigen, in de Aziatische Stille Oceaan. De APAC-regio heeft nu een dominante positie in de wereldwijde graafmachinemarkt, voornamelijk gedreven door de snelle verstedelijking en infrastructurele groei van China en andere ontwikkelingslanden. Tijdens het huidige tijdperk, dat eindigt in 2028, wordt verwacht dat de markt zich zal blijven ontwikkelen als gevolg van de bloeiende bouwsector in de APAC-regio. Door een daling van de bouwuitgaven en slechte investeringen in de markt voor utiliteitsbouw en infrastructuur, neemt het marktaandeel van graafmachines in de Europese regio af.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2332

Marktsegmentatie:

Gebaseerd op vermogensbereik:

De markt voor graafmachines is verdeeld in subsegmenten, afhankelijk van het vermogensbereik, waaronder 0-300 pk, 301-500 pk en 501 pk en meer pk. Deze marktsectoren zullen waarschijnlijk erg belangrijk zijn bij het vormgeven en bevredigen van de vele veranderende wensen van de wereldwijde doelgroep.

Op basis van het soort:

De kleine, zware en wielvoertuigen, dan de rupsbanden, vormen de segmenten van de wereldwijde graafmachinemarkt. De kleine graafmachines worden ook geleverd met een opvulblad en een giekzwaai.

Op basis van de eindconsument:

De graafmachinemarkt is onderverdeeld in eindgebruikerssegmenten, waaronder de afvalbeheerindustrie, mijnbouw en infrastructuur.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2332

Belangrijkste spelers:

Caterpillar Inc. (VS), Hitachi Construction Machinery Co., Ltd. (Japan), Komatsu Ltd. (Japan), Volvo Construction Equipment (België), Xuzhou Construction Machinery Group (XCMG) (China), Terex Corporation (VS), JCB Ltd. (VK), Sandvik AB (Zweden), Hyundai Heavy Industries Co., Ltd. (Zuid-Korea) en anderen.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Excavators,Excavators Market,Excavators Industry