header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Fasteners Marktsegmenten Overzicht 2023, Vraagfactoren, Industrieaandeel, Grootte, Topspeleranalyse, Regio’s, Trends en Voorspelling 2030

Feb 16, 2023 4:00 PM ET

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde automotive fasteners-markt naar verwachting een CAGR van ~ 5,95% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 35.636,5 miljoen per prognoseperiode.

Automotive Bevestigingsmiddelen Marktonderzoek Insights

Autobevestigingsmiddelen zijn een type hardware dat wordt gebruikt om onderdelen van een auto te beveiligen, zoals panelen, trim en motoren. Ze zijn er in verschillende maten, vormen en materialen en spelen een cruciale rol bij het handhaven van de integriteit en stabiliteit van voertuigen. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor bevestigingsmiddelen voor auto’s.

De daling van de voertuigproductie en de algehele economische vertraging als gevolg van de pandemie heeft geleid tot een verminderde vraag naar bevestigingsmiddelen voor auto’s. Verstoringen van de toeleveringsketen, hogere productiekosten en transportproblemen hebben ook invloed gehad op de markt. De vraag naar autobevestigingsmiddelen voor essentiële voertuigen en reparatie- en onderhoudsdiensten is echter relatief stabiel gebleven. De markt zal naar verwachting geleidelijk herstellen naarmate de wereldeconomie stabiliseert en de voertuigproductie in een stroomversnelling komt.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Toenemende vraag naar auto-onderdelen en een toename van de verkoop van auto’s over de hele wereld
  • Toenemende ontwikkeling in het ontwerp van autobevestigingsmiddelen samen met technische verbetering
  • Toenemend gebruik van vervangbare bevestigingsmiddelen in voertuigen
  • Vermindering van het gewicht van voertuigen en toename van de vraagstabiliteit van voertuigen

Ontvang een gratis voorbeeldrapport @

 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6399

Automotive Bevestigingsmiddelen Markt Regionale Analyse

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting aanzienlijke groeimogelijkheden bieden voor de markt voor bevestigingsmiddelen voor de auto-industrie. De regio is de thuisbasis van enkele van de grootste autofabrikanten en leveranciers, zoals China, Japan en Zuid-Korea. De toenemende vraag naar voertuigen, gedreven door factoren zoals bevolkingsgroei en verstedelijking, zal naar verwachting de vraag naar autobevestigingsmiddelen in de regio stimuleren. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende vraag naar lichtgewicht en zeer sterke bevestigingsmiddelen om te voldoen aan de brandstofefficiëntie- en emissievoorschriften de vraag naar autobevestigingsmiddelen in de regio Azië-Pacific verder zal stimuleren.

Automotive Bevestigingsmiddelen Marktvraag en groei:

De markt voor bevestigingsmiddelen voor auto’s heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt als gevolg van de toenemende vraag naar voertuigen en de behoefte aan hoogwaardige bevestigingsoplossingen. De auto-industrie evolueert voortdurend en de bevestigingstechnologie die in deze industrie wordt gebruikt, moet gelijke tred houden met deze veranderingen. De groeiende vraag naar lichtgewicht, brandstofefficiënte en veilige voertuigen heeft de vraag naar geavanceerde bevestigingsoplossingen gestimuleerd.

Vooruitgang in productietechnologieën en het toenemende gebruik van kunststoffen en composietmaterialen in voertuigen hebben ook de vraag naar gespecialiseerde bevestigingsoplossingen gestimuleerd. Het gebruik van lijmen en afdichtingsmiddelen in automobieltoepassingen is de afgelopen jaren toegenomen, wat heeft geleid tot de groei van de markt voor bevestigingsmiddelen voor auto’s.

De toenemende vraag naar elektrische voertuigen (EV’s) en de trend naar elektrificatie drijft ook de vraag naar geavanceerde bevestigingsoplossingen, omdat deze voertuigen gespecialiseerde bevestigingstechnologieën nodig hebben om aan de unieke eisen van geëlektrificeerde aandrijflijnen te voldoen.

Geografisch gezien is Azië-Pacific de grootste markt voor autobevestigingsmiddelen, gedreven door de groeiende vraag naar voertuigen in landen als China, India en Japan. De regio is ook de thuisbasis van een groot aantal toonaangevende fabrikanten van bevestigingsmiddelen, waardoor het een belangrijke hub is voor de productie en distributie van autobevestigingsmiddelen.

Over het algemeen wordt verwacht dat de vraag naar autobevestigingsmiddelen de komende jaren zal blijven groeien, gedreven door de toenemende vraag naar voertuigen en de behoefte aan geavanceerde bevestigingsoplossingen.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6399 

Automotive Bevestigingsmiddelen Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor bevestigingsmiddelen voor auto’s is gesegmenteerd in type, toepassing en verkoopkanaal.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in threaded en non-threaded.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in staal, aluminium, messing, nikkel, plastic en koper.

Op basis van het verkoopkanaal is de markt gesegmenteerd in OEM enAftermarket.

Automotive Bevestigingsmiddelen Markt Belangrijkste Spelers

  • The Philips Screw Company (VS)
  • Permanent Technologies Inc. (VS)
  • Atotech (Duitsland)
  • KAMAX (Duitsland)
  • Lisi Group (Frankrijk)
  • SFS Group (Zwitserland)
  • Fontana Gruppo (Italië)
  • Shanghai Tianbao Fastener International (VS)
  • Nifco Inc .( Japan)
  • KOVA Bevestigingsmiddelen Pvt. Ltd. (India)
  • Bulten AB (Zweden)
  • Westfield Fasteners Limited (Verenigd Koninkrijk)

Automotive Bevestigingsmiddelen Marktontwikkeling:

De markt voor bevestigingsmiddelen voor auto’s is een cruciaal onderdeel van de wereldwijde auto-industrie en is de afgelopen jaren getuige geweest van een gestage groei. Bevestigingsmiddelen worden gebruikt in een breed scala aan automobieltoepassingen, waaronder motoronderdelen, carrosseriedelen, interieurcomponenten en elektrische systemen. Als gevolg hiervan is de vraag naar autobevestigingsmiddelen nauw verbonden met de gezondheid van de auto-industrie.

Chat met een expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/6399 

De wereldwijde markt voor bevestigingsmiddelen voor auto’s zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van meer dan 5,95% van 2022 tot 2030. Deze groei wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder de toenemende productie van voertuigen, de groeiende vraag naar lichtgewicht materialen in voertuigen en de behoefte aan hoogwaardige bevestigingsmiddelen in elektrische voertuigen.

Automotive Batterij Thermisch Management Markt

Airless Banden Markt

Markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen

Markt voor recreatieve voertuigen

Dump Truck Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Automotive Fasteners Market Research Report 2023,Automotive Fasteners Market Growth Analysis 2030